ניצול משאבי מערכת

ניצול משאבי מערכת

יש לי מחשב פנטיום 4 מהירות 3.2 ו4 גיגה בזיכרון , ובכל זאת כשאני מעלה שני פלאגים "כבדים" יש לי רעשים אלקטרונים (שבעבר סימנו אצלי על עומס במחשב) יש דרך להראות לתוכנה איך לנצל יותר משאבי מערכת ולהוריד את העומס? אחרי הכל לא מדובר פה בפרוייקט של 20 פלאגים ועשרות ערוצים . בסך הכל 2 פלאגים עם כמה סאונדים שנים בתוכם (ערוצים פנימיים) ו4 ערוצי אודיו עם אפקטים מאוד בסיסים תודה מראש שי

תודה אחי

מקווה שזה יעזור אם למישהו יש עוד רעיונות הוא מוזמן להציע

לצערי

זה לא ממש עזר למי שיש רעיונות לגבי התוכנה עצמה , או איכשהו לקבוע לאן כל פלאג ילך יש לי 4 גיגה של זיכרון , פשוט לא הגיוני בעליל

babylon shit

New member
מחשב פנטיום 4

עד כמה שנראה לי מפה, לא יכול ממש לנצל 4 ג'יגה זכרון.

Yosi199

New member
גודל באפר יכול להוות את הבעיה

תבדוק את גודל הבאפר של הכרטיס קול... במידה והבאפר נמוך מידי יכולים להיות פיקים בסאונד... תנסה להגדיל את גודל הבאפר אני חושב שזה יעזור. כמו כן תבדוק אפשרות של וירוסים.

אז איפה ההגיון?

אם אני רוצה לשים את הבאפר במקסימום שלו? יש לי את המחשב הכי חזק שיכולתי למצוא

Yosi199

New member
ההגיון הוא:

תאמת אני לא יודע מה ההגיון כי כבר שכחתי איך כל העסק הזה עובד אבל פשוט תנסה להעלות קצת את הבאפר ותראה אם זה פותר את הבעיה... תנסה להגיע לאיזון - לייטנסי לא גבוה מידי ובאפר לא נמוך מידי.

kartonaz

New member
זה לא המחשב

אל תאשים את המחשב שלך הוא פצצות לגמריי וסחטיין על המפרט הטכני אבל זה הכרטיס , כל הקרחצים של הקיובייס זה שני אופציות (כמעט) בלבד 1.כרטיס לא עומד בזה 2.תוכנה יותר מידיי פירטית ולא ממש עושה את העבודה כמו האמיתית

Mike A

New member
ככה

דבר ראשון, winxp לא יודע לנצל 4 GB זכרון עד כמה שידוע לי. זכרון לא משפיע על היכולת של המחשב לסחוב פלאגינים מבחינת CPU USAGE, ואם כן אז זה מינורי. צאו מהסרט של "המחשב לא סוחב אז אני צריך עוד זכרון". P4 3.2, בהנחה שזה לא dual core, זה בכלל לא מחשב חזק ואל תצפה ממנו ליותר מדי דברים. הבעיה יכולה להיות גם בכרטיס קול שלך - תרים לו את הבאפר. הקאץ' הוא שהלייטנסי יגדל. דרך להראות לתוכנה איך לנצל יותר משאבי מערכת? שמע, אם קיובייס זה הדבר היחידי שרץ הוא ינצל הכל. אל תדאג.

למעלה