ניצול או אהבה?

miss chocolate

New member
ניצול או אהבה?

אני בכיתה ט´....יצאתי כבר פעמיים עם ילד מכיתה י´ בפעם הראשונה זאת הייתה פגישת הכרות והוא אמר לי שהוא מעוניין במעבר לידידים....מאז נפגשנו עוד פעם אחת והיום אנחנו הולכים להפגש שוב...בשתי הפעמים התנשקנו מלא ודיברנו וממש ממש נהנתי....עברו שבועיים מאז הפגישה הראשונה והוא לא מתקשר אליי ולא כלום חוץ מזה שקבענו להפגש היום בהופעה של חברים משותפים שלנו.... איך אני יכולה לדעת אם הוא באמת רוצה אותי או שהוא רוצה אותי בשביל לשחק בי כי אני יותר קטנה וכי אולי הוא חושב שהוא ישיג ממני הרבה...למרות שלא (כן כן הוא מאוד חרמן הוא חלם עליי ועליו כבר פעם אחת) מה שאני רוצה לדעת זה אם הוא מנצל אותי לפי דעתכם או לא...ומה לעשות תודה!

R-E-L

New member
שאלה טובה

לא יודע אם הקשר שלך איתו ינבא טובות... אבל בהחלט את צריכה לחשוב טוב לפני שאת נוקטת פעולות שונות איתו. הוא לא התקשר שבועיים... נראה לי שזה מסביר שהוא מחפש סטוץ או שפשוט הוא לא מעוניין בקשר איתך, אך אל תבטלי את האפשרות לגמרי. תפגשי, תראי מה הולך ואז תחליטי מה עושים

miss chocolate

New member
אבל כל הזמן באיסיקיו הוא שולח לי

הודעות שהוא רוצה לפגוש אותי וזה.......האמת היא שהוא בן אדם ממש ממש עסוק כל יום הוא חוזר הביתה ב-7 בערב אחרי שהוא לא היה בבית מ-7 בבוקר

KEiN

New member
אני בונה על ניצול...

למרות שקשה להאשים אותו..
בקשר לחרמנות שלו, אין קשר בין חלום חרמן לאיש חרמן, זה אדיוטי...

חשבת אולי ש..

חשבת אולי שהוא מתאכזב ממשהו. אולי משהו לא היה מושלם בפגישה.. אולי הוא היה צריך עוד משו כדי שהכל יהיה מושלם? תחשבי על זה מה לא היה טוב בפגישה.

למעלה