ניצה ודניס!

glilo349

New member
ניצה ודניס!

אני פשוט לא מאמינה! ניצה שאול בת 50+ ותראו איך היא נראת! זה דהים! והיא גם רוקדת נהדר!!!!!!!! ושמתם לב שכל הרקדנים שם רוסים?

מזה לא

היא ביכלל לא רוקדת יפה זה לא מתאים ליראות אישה בגיל שלה רוקדת לעומת כול הכוסיות שיש שם מזה זה לא ניראה יפה על המסך לעומתם שתילך כבר הביתההההההה ורק ביגלל שהיא מבוגרת מתחשבים בה ולא מעיפים אותה

Savage Darkness

New member
אני חושבת שבאמת היא לא משהו...

ויש מצב שמשאירים אותה מתוך כבוד, שאישה בגיל שלה רוקדת. מה שכן אני יכולה להגיד זה שיחסית לנשים אחרות בגיל שלה שרוקדות (וראיתי מספיק) היא דווקא לא רעה. הכל תלוי במורה. דניס בונה כוריאוגרפיות שמתאימות לה, כדי שלא יראו את הדברים שהיא לא מסוגלת לעשות.

נכון צודקת

אני גם בדעה שלך ונכון עים כול הכבוד בגיל שלה לירקוד ככה זה יפה מאוד אבל לא יפה למרעית עין בטלוויזיה

Savage Darkness

New member
אבל זה בדיוק הרעיון...

שלא יגידו שמראים רק צעירים ויפים... שיראו שגם אנשים מבוגרים יותר יכולים. הכל עניין של פרסום והגברת המודעות לסלונים בארץ - לכל האוכלוסיות.

Savage Darkness

New member
אני חושבת שבאמת היא לא משהו...

ויש מצב שמשאירים אותה מתוך כבוד, שאישה בגיל שלה רוקדת. מה שכן אני יכולה להגיד זה שיחסית לנשים אחרות בגיל שלה שרוקדות (וראיתי מספיק) היא דווקא לא רעה. הכל תלוי במורה. דניס בונה כוריאוגרפיות שמתאימות לה, כדי שלא יראו את הדברים שהיא לא מסוגלת לעשות.

zxopp

New member
חבל על הזמן

נכון שהיא מבוגרת אבל מה זה השמלות עם השסה? זה ממש בושה , אפשר לחשוב איזה רגליים יש לה. ניצה בחייך את חמודה, לכי הביתה לסרוג סוודר טוב?

וואלה צודק!

וואלה את הצודק תיכנס להודעות הקודמות שלי.. בדיוק מה שחשבתי! בגלל גילה המבוגר משאירים אותה בתוכנית!

תגובה

היא רואה נחמד - לא יותר מזה למרות שלגילה היא באמת מפתיעה! וגם אם כולם רוסים?! אזמה?! הם נותנים קידמה למדינה שלנו!

למעלה