"ניצבים" בהמומינים

avihugr

New member
"ניצבים" בהמומינים

נכון לפעמים יש נצבים בהמומינים?! בפרקים שקורה משהו שכל העמק מגיע אז יש אנשים כאלה לא שחקנים ראשיים אבל באים לפעמים.... אז יש אחד ממש מכוער! עם שיער מוזר ואף משולש עם נקודות,פרק שראו אותו: (יש עוד פרקים) בפרק עם דלעת הענק,הוא בא לשם ושואל את סנורק איפה דלעת הענק ואז סנורק אומר לו שיבוא אחריו...בקיצור,במקרה אמרו פעם את השם שלו? ברצינות,מישהו יודע מה השם שלו? ומי שיכול להביא לי תמונות שרואים אותו שם אני ממש אשמח!!! אני חייב את זה! ושמתי תמונות שצילמתי מהפרק עם הדלעת אבל לא רואים בברור..אבל לא נורא אתם תזהו.. ד"א מי ששואל למה אני צריך אותו,יש איזה סדרה חדשה,הוא היה ניצב מצוין בהמומינים,הוא הולך להיות סלב...(לא שהוא לא היה עד עכשיו) נ"ב חפרתי הרבה,סליחה.!

ב ו ט י

New member
אחד יחסים גבוה מכל השאר?

ובפרק עם זה שסנורקה מגדת עתידות הוא בא עם מלאא תרופות כי הוא חשב שהוא עומד למות?

avihugr

New member
לא התכוונתי לזה,התכוונתי מה השם של

היצור הזה בסדרה,אבל בכל מקרה מה השם של המדובב?

אם כבר דיבובים עסקינן../images/Emo184.gif

נכון שהליפו את המדובב של מומין אבא ואת המדובבת של מומין אמא במהלך הסדרה?

porky169

New member
את של מומין אמא כן../images/Emo134.gif

של מומין אבא לא את של מומין אמא החליפו 3 פעמים והנה הסדר הכרונולוגי: 1)לילאן ברטו 2)חני נחמיאס 3)רותי הולצמן 4)רמה מסנג'ר

porky169

New member
לא יודע האמת../images/Emo134.gif

אף פעם האמת לא ראיתי את כל הפרקים אבל מהשנה זה משתנה! ואין עונה שנייה...זה פשוט פרקים שהגיעו מאוחר מהקודמים ואני עדיין עומד על כך שכל עונה מתחילה בפתיחת האביב

רמה מסנג'ר../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo184.gif

מסכנה, גם ככה יש לה שם נוראי, גם תשם משפחה להרוס? בדוק שלא החליפו את מומין אבא? אפילו לא לכמה פרקים? אני כמעט בטוחה שהיו כמה פרקים שמישו אחר דיבב אותו...

למעלה