ניפתח דיון

ניפתח דיון../images/Emo88.gif

לקראת העונה ה-3- (ואיי איזה היתרגשות לכתוב את זה!). חשבתי-באישורה של איילת-לפתוח דיון(דבר שלא היה כאן מיזמן). אז ... זה ככה.
מה הצפיות שלך לעונה ה-3-???
השיר הניפלא של שרית חדד ליוה אותו כבר 2 עונות, איזה שיר יוכל (אם בכלל) להחליף אותו?!
-המוןהמונים. -קרן- דיון חדש!
.

אוקיי דעתיייי../images/Emo13.gif

אין לי ציפיות.. כי אני יודעת שזאת הולכת להיות עונה טובה מאוד.. כמו כל האחרותת
ואמ"ל תמיד תשאר אמ"ל
אין על אמ"ל
אמממממ או שיכתבו שיר חדש או שישאירו.. נראלי ישאירו כי זה הכי מתאים

אחלה דיוןן../images/Emo70.gif

הציפיות שלי מהעונה בעיקר שהיא תיהיה מעניינת... שלא ימרחו יותר מידי דברים כמו שהיה בעונה הראשונה... ושלא יביאו שחקנים שסתם פתאום ניראה כאילו אין להם בגרוש במשחק... שיהיה סבבה... ובקשר לשיר... לא יודעת... לא חושבת על משהו שלפי המילים או משהו מתאים...

אביחי 33

New member
../images/Emo17.gifאני רוצה שיהיה... ../images/Emo17.gif

אני מצפה בעונה השלישית, שיהיה מתח. שהעלילה של ליאור לא תתפתח יותר מידי כמו בעונות הקודמות, והעלילה של שירלי ושל אליאן יותר יתפתחו. אשמח מאוד אם יקשרו בעלילה, בין אליאן לליאור
לגבי שיר הפתיחה, אני ממש אוהב את השיר ואני לא חושב שיש לנחליף אותו
כמובן שישנו את הפתיחה עם התמונות, עם השחקנים החדשים... וגם הישנים
אוהב מיליון
אביחי

Honey432

New member
טוב אין לי ציפיות האמת../images/Emo3.gif

או שבעצם כן..זה בטח יהיה טוב כמו שאר העונות ואני מחכה לזהה בקוצר רוח
ולדעתי לא צריך להחליף שיר..זה בכלל לא משנה

../images/Emo85.gifאז ככה..

קודם כל אני מצפה שהעונה תגמר מהר מהרר... כי אני רוצה לראות ה-כ-ל
אבל כמו שאני מכירה את זה אני אתגייס ורק אז היא תגמר
אני הייתי רוצה שהיא לא תמרח כמו מסטיק.. שהכל יהיה לעיניין, שאם לא נראה שבוע לא נבין מה הולך שם.. שיהיה אקשן..
ואולי את השי לא להחליף.. אבל את הפתתתתתתתתתתתתתתתיחהה.. הגיע הזמן *מע* מישו צריך לומר להם..

../images/Emo15.gifאנייייי../images/Emo9.gif

אצלי זה ככה: מה שאני מצפה מהעלילה, אני יודעתממש הרוב ממה שהולך להיות..וזאת הולכת להיות עונה פיצוץ אנשיםםם
יצא לי לראות המון קטעים וגם לשמוע על הרבה וזה יהיה פשוט ש
ה שחבל לכם על הזמןןן
בקשר לשיר פתיחה, שיישאר...אבל שישימו יותר תמונות של יהודהההה
חחח.. בכלל תקשיבו מה היה לנו בשיר פתיחה, כשאחינית שלי היתה בת 3 חודשים אולי כל פעם שהיה את השיר היא היתה פשוט מרוכזת על טלויזיה, כל דבר שהיא עשתה היא הפסיקה, זה היה פשוט מצחיק
כל פעם ניסינו להסיח את דעתה אבל לא הלך... עד היום היא כל הזמן רצה לטלויזיה כשהיא שומעת אותו...אני חולה עליהה
יש אפילו תמונה שוראים אותה שוכבת על הרצפה ומסתכלת על הטלויזיה ורואים שיש בה את השיר פתיחה...איזה נשמהה
כבר נמשכת לסדרהה
אוהבת מלאנטלפיםםם
מירי

טוב .. .גם אני יענה.../images/Emo99.gif

אההה... צפיות:כול מה שיהיה זה בסדר מבחיניתי.
שיר:שיכתבו שיר ואז סקעת ישיר אותו. זה יהיה מושלם!
-היתקבלתי לבי"ס אחר!!! -קרן-

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

שהלכתי לפספוסים מהבצפר שלנו אז היינו ב-2 תוכניות ב-2 התוכניות עם המתיחה של ליאור נרקיס היה שם איזה קטע מהבית של ילדה קטנה שהיא רואה תשיר של אמ"ל היא שותקת ומתרכזת רק בוו
בדיוק כמו שתיארת

תקשיבו...

מה כולנו הולכים לעשות שכל העונות יגמרו???? (העונה השלישית?) יואווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו אני לא רוצה שיגיע היום הזה......... מבאסססססססס באלי שיהיה 8 עונות כמו שהיה לקטנטנות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח או אפילו יותר..... שזה יהיה אופרת סבון וזהו....... ועל זה נאמר: "שלאאא יגמר לעולם.."...

../images/Emo15.gifכע...כשראינו את זה..

בבית, אז היינו בשוק...למרות שאצל אחינית שלי זה היה אפילו יותר... היא אפילו יודעת להגיד דודה...
למדתי אותה... בקיצור היינו בשוק שראינו שזה קורה לעוד ילדים... אולי יש שם מסר סמוי לילדים (
)

חחחחחחחח

אולי יש משו שאנחנו לא יודעים
אני הייתי בתוכנית באותו הזמן.. וזה הרג אותיי מצחווווקק
זה היה קטע ממש יפפה
חחח איזה מגניב זה שיש ילדים כאלה

למעלה