ניפרדת מכם ...

שירז**

New member
ניפרדת מכם ...

שלום לכולם! אני קצת מפתיעה אותכם כאן . לא ידעתי אם לכתוב לכם כאן , אבל אני חושבת שמגיע לכם לדעת . לאחר תקופה לא מעטה של כתיבה נוכחות , קריאה ותגובה, והעלמות מידי פעם מכל מיני סיבות שלא תמיד תלויות בי, אני ניפרדת מכם לתקופה הקרובה , ומבטיחה לבוא לבקר מידי פעם . בשבועיים האחרונים פקדו את המקום חברים חדשים שהעלו דיונים נהדרים ,ועניינים, ואהבתי את התגובות שניכתבו כאן, מקווה שתשארו באמת לתמוך אחד בשני כי זה מה שמייחד את הפורום בכלל.ההבנה , הפירגון ויכולת שיתוף. בבעיה דומה אחת לשניה. כל אחד מכם חברים מיוחד בדרכו , לא אוכל לפרט את סיבת העזיבה שלי לתקופה הקרובה, אבל אני חייבת לעשות פסק זמן , להתמקד בדברים אחרים בחיים המציאותיים , יש ימים שאני כבר לא מוצאת את עצמי כאן ולא יודעת עד כמה אוכל לתרום לכם חברים , אני צריכה לעשות פסק זמן ואולי אחזור עם כוחות מחודשים .אולי אוכל לכתוב בצורה רצופה על בסיס יום יומי, למרות שאני רוצה ולא יכולה, למרות שיש לי במה לשתף , להעיר ולהאיר. אני מוצאת את עצמי בשבועות האלה בצד , לא רואה את עצמי שותפה לכל הבעיות שעולים כאן , אני לא יכולה לכתוב לכם על ההתמכרות שלי שכבר פסקה מזמן .על המניעים והכוח שנידרש לי לעמוד בזה. למרות שאני כל כך מבינה אתכם, אני מקווה שתבינו ותוכלו להתעזר בסבלנות , לא נעלמתי סתם ככה. הולכת בנתיים אבל עוד אחזור זה בטוח, המקום כנראה חלק ממני . קצת קשה לי לעזוב בצורה אנומינית , אני אקצר כאן בכוונה אחרת עלולה להמשיך לכתוב בצורה ריגשית מדי . תשמרו על עצמם חברים אני אהיה כאן רק שלא אהיה פעילה. מאחלת לכם המון המון
אל תתאכזבו .עוד אחזור.

שירז אני מכבדת את החלטתך אבל זה

מאד מאד כואב לי וגם באמת שאלתי עצמי בימים האחרונים איפה את אולי עלי לשמוח שאת כבר לא מכורה אלא רק מכורה בדימוס אבל משום מה אני לא בגלל הפרדוקס של הפורום הזה שכבר דיברנו עליו את בהחלט יכולה להרגיש שייכת לפה כל הזמן ולי אין בעיה לשאול אותך מליון שאלות שבאמת מעניינות אותי לגבי העבר שלך מבחינת ההתמכרות, רק תיכנס ותגידי שאת מוכנה ומיד אני אציף אותך כך שלא יהיה לך צ´אנס בכלל להרגיש שאת לא כל כך שייכת...חחחהחהחהחה אני אוהבת אותך וזקוקה לך וגם הפורום לדעתי אבל אני משתדלת לכבד את החלטתך ומקווה שלא תעשי לנו העלמות טוטאלית כזאת כמו סילקי פינקי שאני עדיין לא התאוששתי מנוכחותה הנעדרת.... ושיש לי הרגשה שהיא כבר אפילו לא נכנסת לפה כבר בשביל לקרוא אבל לא צריך להשוות אף אחד לאף אחד את בפני עצמך ואת נראית לי קצת כמו אמא של הפורום ,כמו שאימגין הוא האבא של הפורום משו כזה אז אל תנטשי אותנו לגמרי בפקשה... אהבה ממני

actress

New member
שירז היקרה(היו זמנים)../images/Emo24.gif../images/Emo50.gif

קודם כל שיהיה לך המון המון בהצלחה בדרכך החדשה ומכתבך היה מאוד מאוד מרגש אני עוד זוכרת אותך מימים עברו... היה פנטסי אני מקווה שעוד תחזרי בכוחות חדשים באמת הפרידה קשה אך עוד בטח ניפגש ותשמרי על קשר

e-magine

New member
שלום שירז

אני שמח ועצוב בו זמנית. אני שמח שאת אומרת עכשיו בפה מלא שההתמכרות שלך חלפה מזמן. אני עצוב שאת עוזבת את הפורום. את מכירה את ההשקפה שלי, לי חשוב שתעשי את הדבר הנכון בשבילך. את התרומה שלך לפורום הזה, אני לא יכול לתאר במילים. ברור שהבחנתי בכך שהמעורבות שלך בפורום, הלכה ופחטה בשבועות האחרונים. התרשמתי שהדבר נובע לא מכך שאין לך מה לכתוב, אלא מכך שאכן אינך קשורה יותר בכבלים רגשיים למה שקורה בפורום. זאת כמובן היתה רק התרשמות שלי ולא קביעה מדעית, כי אינני יכול לקבוע דברים כאלה. אם כך הדבר, אני שמח. אני לא אסכם את הפעילות שלך בפורום הזה, אני רק אגיד לך שיותר ממה שנעזרת בפורום עזרת לאחרים. אני מניח שתחזרי לכאן לקרוא את התגובות להודעה זאת שלך, ומה שהייתי מבקש ממך, זה שתספרי לנו כמה נתונים, אם את רוצה ואם לא קשה לך מידי. אני חושב שהשאלות האלה לא יהיו אישיות מידי אבל כמובן, את תחליטי. מה שאני רוצה לשאול אותך הוא כמה זמן בערך היית מכורה, והאם השתחררת מההתמכרות בכוחות עצמך. תודה על הכל ושיהיה לך טוב

שירזי אני חולה ממש כבר מאתמול וגם

העניין הזה של מורן עמית שאני כל הזמן קוראת עליה בווי נט וגם העזיבה שלך ומה שאימגין כתב עכשיו ממש גרמו לי להתפרצות של דמעות ללא שליטה... אולי בגלל שהגוף שלי סמרטוט זה משפיע על הנפש...אבל פתאום מה שאמגין כתב עכשיו הרס אותי פשוט בא לי לבכות ולבכות ולבכות זה מעניין איך מחלה משפיעה על ההתמכרות לאינטרנט אני כל כך כל כך לא רוצה שתעזבי... אבל שרק יהיה לך באמת טוב גם אחרי כל מה שעברת עם האסון ההוא של התאומים...

שאי שלומות וברכות לרוב יקירה../images/Emo140.gif

איני מכירה אותך, אך בהחלט מחבקת ומנשקת אותך ומאחלת לך הצלחה לרוב. כמישהי אשר בילתה לפחות ארבע שעות ביום מול המסך וכעת כשעה בממוצע ביום וגם לא כל יום, אני בהחלט יכולה להבינך ולשמוח עימך. מקווה כי תמצאי ענין וטעם בכל כך הרבה דברים יפים אשר יש שם מחוץ למסך. ויש!

שירז**

New member
לסיום היום הזה,.. רב תודות

לכם חברים יקרים, התרגשתי לקרוא את התגובות שלכם ממש מחמם לב, אבל אני אחזור אל דאגה! לשאלה שלך אי אענה לך בהזדמנות אחרת, אוכל לפרט בצורה ומבט שונה, אני עוזבת הכל ולא מתייחסת לשאלות שהעלתם כאן בכוונה, ולא בגלל שלא איכפת לי. אלה בגלל שמחר נחוג את יום המשפחה משהו שמאחד את כולנו יחד כאן , אני רוצה להקדיש לכם כמה מילים, מילים בעלות משמעות . לדעתי, החלטתי לעבור על כל שירשור כאן ולכתוב כמה מילים בצורה אחרת בזאת לסיים את היום הזה בפורום לתקופה הזאת.
אם אתה אמיתי עם עצמך היטב ופיתחת לך תחושה של ביטחון, אם אתה אמיתי עם עצמך ואמיתי עם אחרים , אם אתה הולך אחר ליבך ודבק באמיתותך שלך אתה מוכן לחלוק את עצמך, אתה מוכן להציב מטרות בחייך, אתה מוכן למצוא את האושר וככל שאתה אוהב יותר וככל שאתה נותן יותר ככל שאתה מרגיש יותר כך תקבל יותר מן החברים כאן ומן האהבה. כך תקבל יותר מהחיים
כך נוכל למצוא את הסיפוק שבתמיכה, ובעשייה בפורום , בחיים , ובכל מקום אליו נוליך את עצמנו .

מבעבעת

New member
מכבדת את החלטתך

ואני רק יכולה להצטער שבתקופה הקרובה לא נחשף לדעה השקולה, הברורה והמשכלת שלך. בטוחה אני כי ההחלטה שלך חשובה ונכונה עבורך. ועד שנפגש כאן שוב, שמרי היטב על עצמך ועל אוהביך. מאחלת לך הרבה ימים מאושרים. מבעבעת

למעלה