ניפרדת מהפורום.

שירז**

New member
ניפרדת מהפורום.

לאחר מחשבה , ולא מעט חשבתי במשך היום , צר לי להודיע על פרישתי מהפורום לא אוכל לנמק כאן את הסיבות שלי לפרישה . למעשה אני גם לא יודעת מה לכתוב לכם , אבל אני מרגישה חובה אחרי כמה חודשי פעילות של הפורום לא לפרוש בלי להגיד שלום. ההכרות שלי עם הפורום החל עוד באתר של אי מאג´ין .ונימשך כאן , היו ימים שחשבתי לא מעט איך לעזור לעלות את רמת הפורום, איך לעזור לבנות אופי לפורום הזה, היו אנשים שצחקו ועזבו , היו שכתבו ונעלמו, ויש חברים ותיקים שנישארו כאן . המחשבה שלי לגבי הפורום נועדה בעיקר בשל הידע שצברתי , מאמרים שכתבתי, ומחקרים שהוצעו בהמשך להתמכרות לאינטנרט, חלקם פורסמו וחלקם לא, לכן היה לי חשוב שהפורום הזה יתקיים , שאולי עם הזמן זה יתפוס תאוצה ,ויוכל לעזור עוד יותר בשיתוף עם כמה אנשי מקצוע לנסות לעזור בצורה יותר מקצועית , יותר מובנת .יש קבוצות טיפול ואחד מהם קיים כאן בארץ, אבל מצד אחד אני חושבת שחשוב שפורום מסוג זה ימשיך להתקיים , שיתן מענה לכל אלה שלא רוצים להחשף,אי מאג´ין עושה את עבודתו כאן בצורה נבונה, ומשתדל לעזור עד כמה שניתן , לפי הכלים שמוצאים לו הן אישית , והן דרך תפוז, לכל החברים כאן קשה לי לכתוב את זה , כולי תקווה שתוכלו לעזור לעצמכם ויחד עם זאת לחברים שלכם כאן, תמשיכו לעזור, להתייעץ ובבקשה מכם אם אתם רואים שהפורום הזה אינו נותן מענה , גשו ליעוץ יותר מקצועי , יש אנשי מקצוע די טובים שמטפלים בנושא.טפלו בבעיה ישר מהשורש, אם מישהו הרגיש ממני ניפגע , למרות שאני לא חושבת אבל בכל זאת אומרת את זה, אני מתנצלת. כל מה שנותר לי להגיד לכולם כאן בהצלחה!!! אל תתיאשו תמשיכו ותצליחו.

ashlaya

New member
שירז ../images/Emo7.gif

לא לא לא.... אני יודעת שבסופו של דבר זאת החלטה שלך אבל...לא מבינה למה
למה חייבים לעזוב ועוד לתמיד קראתי את המאמרים האחרונים שפירסמת ופשוט ....יהיה לי חסר... האם היו אכזבות כלשהם שגרמו לעזוב? אני חושבת שהרעיונות שהצעת מקסימים
אז למה לא ליישים אותם? קצת קשה לי למצא את המילים הנכונות אבל אני יודעת שמשהו יחסר לי ומשהו בכלל יהיה חסר כאן ב
בלעדיך מקווה שתתחרתי ועוד תהיה כאן אשליה

lee_1

New member
אני...

קצת בהלם, ממה שקראתי כרגע לא ציפיתי שירז, שאת שכתבת לי שלא כדאי לי לעזוב, עוזבת. אני יכולה רק לאחל לך בהצלחה ואם תחליטי לחזור, אנחנו נשמח להיות כאן בשבילך תמיד. בהצלחה גם לך בהמשך הדרך ותודה על כל מה שנתת לפורום.

e-magine

New member
מצטער אך מכבד את החלטתך ../images/Emo10.gif

אני מודה לך על תרומתך העצומה לפורום הזה, וגם לי אישית ומאחל לך הצלחה ומעל הכל שתרגישי שלמה עם מה שאת עושה ושהמסר שלך יישמע במרחבי הסייברספייס. כפי שלי אמרה, הדלת כאן תמיד תהיה פתוחה.

למעלה