ניפוח כדור פיזיו

מורקי ס

New member
ניפוח כדור פיזיו

האם מישהו יודע היכן מנפחים כדור פיזיו? הבנתי שבתחונות דלק. זה נכון? אם כן , באיזה לחץ להפעיל את המשאבה? תודה...

יוקופ

New member
ניפוח

במכונות החדשות לא ניתן לנפח כדור לפי ה "BAR " כיוון שהן מודדות לחץ בצמיג לפני הניפוח ובכדור אין לחץ בכלל. יש אייקון של גלגל ללא אויר , לוחצים עליו ואז זורם אויר למס' שניות ומפסיק. לוחצים שוב על האייקון ושוב יוצא אויר. וחוזר חלילה עד למידת הניפוח הדרושה. במכונות הישנות משתמשים בצינורית של משאבת אופנים (אבל הפוך) , מכוונים ל30 ומוציאים ברגע שהגעתם ללחץ הרצוי.

shayzed

New member
לכי לחנות לציוד ספורט

בדרך כלל מוכרים שם כדורים ובדרך כלל הם מאד נחמדים ומסכימים לנפח גם את שלך......

הכדור מגיע עם פיה

וניתן לנפחו במשאבת כדורגל טובה. אני מתעצל ומנפח עם הפה

fez1

New member
עמי- ../images/Emo192.gif../images/Emo178.gif../images/Emo35.gif,

אתה צוחק, לא? אני אחרי ניפוח בלון רגיל מקבלת סחרחורת...

יוקופ

New member
היפר ונטילציה

עמי אתה יכול להיות במצב של היפר ונטילציה. וברצינות זה לא פעילות שיכולים לתת למטופלים?

Mנטה

New member
אני מבקשת מחנויות אופניים

שינפחו לי, בד"כ הם עושים את זה בכייף ולפעמים מחייבים בשקל או שניים.

מורקי ס

New member
תודה רבה לכל העונים, ועוד שאלה קטנה

לא ידעתי שיש כל כך הרבה אפשרויות... שוב תודה, עוד שאלה קטנה, מישהו ניסה פעם לנקות ולקרצץ כדור פיזיו מטונף? אשמח להמלצות.

לילך מ

New member
כן...וזה היה מאוד לא מוצלח

הוא קיבל מין ריח חזק של גומי שהורגש בכל החדר...פשוט החלפתי בחדש. אצלי זה היה כתוצאה מזה שהוא הוזנח בגינה בשמש...אבל אם זה סתם ליכלוך, אולי עוד יש לך תיקווה אם תנקי אותו בסקוץ' וסבון כלים. שווה לנסות לפני שזורקים לדעתי.

יוקופ

New member
הכדור שלי

הכדור שלי בן 20. איטלקי. כל חצי שנה אני עושה לו מקלחת עם סופטקר. ונראה לי שהוא בשיא אונו. קניתי לו אח ב ACE ב40 ש"ח. סיני. לא בטוח שיחזיק עד המקלחת הראשונה.

נאוה ר

New member
שתי אפשרויות

מיים וסבון עם סקוטצ'. מיים קרים עד פושרים. בטינופת אמיתית להשתמש בסבון של כביסה. או במקרה של ילד שהקיא /פלט וכדומה - אלכוהול ונייר מגבת. מנקים ולא משאירים ריחות.

תשובה לשתי השאלות

1. ניפחתי בחנות של חומרי בנין (אחרי נסיונות כושלים בתחנות דלק) לקח דקה ועלה 6 שקלים. 2. ניקיתי כדור מאד מלוכלך עם מים ופנטסטיק (נוזל לניקוי כללי) שמנקה מעולה הכל והוא גם לא חומר חריף. הכדור יצא נוצץ! בהצלחה!

ימימה5

New member
ועוד שאלה בנושא ניפוח

הבאתי לקליניקה משאבת אופניים, אבל בלי "סיכה" (מתאם). כמובן שלא הצלחתי לנפח. האם חייבים סיכה? להיכן מחברים אותה? תודה.

מורקי ס

New member
עידכון

שוב תודה לכולם!!! בסוף הלכתי לפנצ'ריה ממש ליד הגן והם ניפחו לי את שני הכדורים בשמחה, בשניה וללא תשלום. הבעיה היתה שלא הצלחתי לדחוף את הכדור הכחול לתוך האוטו, והיה מחזה משעשע לכל באי הפנצ'ריה. עוד לא ניסיתי לנקות, אבל זה המבצע של שבוע הבא! שוב המון תודות.

למעלה