ניפוח זרועות

Nut420

New member
אני ממש לא מסכים איתו

אני עושה 20 סטים לידיים ומתקדם לא רע...

operationss

New member
פרטים

תראה אני מתאמן כ 2-3 פעמים בשבוע - תמיד עם יום מנוחה בין אימונים . אני צורך כבר תקופה ארוכה קריאטין (כמה חודשים) אבל לא על בסיס מסודר - רק בשלושת השבועות האחרונים אני צורך אותו בצורה מסודרת מדי יום. אני מתאמן בצורה הבאה: A - חזה, רגליים, יד קמית (3 תרגילים, בכל אחד 4 סטים של 12,10,8,6 חזרות עם משקלים עולים). B - גב, כתפיים, יד אחורית(3 תרגילים, בכל אחד 4 סטים של 12,10,8,6 חזרות עם משקלים עולים). את התוכנית שלי שמתי פה לפני שלושה ימים - מצורפת כקובץ doc. אודה לך מאד אם תוכל לעזור לי.

tommythecat

New member
קריאטין

מה שכתבת על קריאטין רע מאד! מי אמר לך שאפשר לצרוך קריאטין לתקופה ארוכה? קרא את המאמר שכתבתי על קריאטין ותלמד על התוסף. ולהבא, התייעץ עם מומחים לפני שאתה מתחיל להאביס תוספי מזון לתוך הגוף. כל טוב, יוסי

operationss

New member
הסבר קצר

כשתבתי שצרכתי אותו בצורה לא סדירה התכוונתי לכך שבחצי שנה האחרונה אני צורך אותו למשך תקופות משתנות - לעיתים הייתי צורך כל יום מנה של 5 גרם למשך שבוע ומפסיק לשבועיים וכן הלאה - זה השתנה מאד והיה מאד לא סדיר. אבל כן טרחתי לעשות הפסקות של שבועיים מספר פעמים לאורך כל התקופה הזו.

tommythecat

New member
קריאטין...שוב

לא ככה לוקחים קריאטין. קרא את המאמר. כל טוב, יוסי

operationss

New member
זה כבר הופך למצחיק משהו

אני יודע איך לוקחים קריאטין - זה לא משנה את העובדה שלא לקחתי אותו בצורה המומלצת (לא הצלחתי להתמיד לקחת כל יום בצורה מסודרת אבל כן טרחתי לעשות הפסקות). קראתי את המאמר - אני יודע שצריך שבועיים הפסקה ולא 4 כמו שכתבת - (הרי לכל אחד יש את דעתו בנושא ומכיוון שאין מחקרים מעמיקים בנושא אז זה פתוח לפרשנויות)

GHSI

New member
רמי?????

אולי תוכל להגיב למה שנאמר פה....אני יצאתי ממש מבולבל... בנוגע למספר החזרות : כוח? ניפוח? סיבולת? ובנוגע למספר הסטים....?

למעלה