ניפוח זרועות - סופרסט

operationss

New member
ניפוח זרועות - סופרסט

הבנתי לפי המאמרים שיוסי צירף שצריך לעשות סופרסט על הזרועות - שווה לנסות הבעיה היא שאני לא מכיר את שמות התרגילים באנגלית (ואין תמונות) - מישהו יכול לתת לי סופרסט לזרועות עם תמונות ? תודה.

tommythecat

New member
תמונה אחת שווה אלף מילים

במאמרים ששלחתי לך יש גם תמונות של התרגילים השונים. כל מה שצריך לעשות הוא ללחוץ על הקישור המתאים... מספר רעיונות לסופר סטים: 1. דו ראשי כנגד פולי תחתון / תלת ראשי כנגד פולי עליון. 2. קירוב זרועות עם מוט W על ספסל משופע / פשיטה עם משקולת יד 3. עבודה בסופינציה בישיבה עם משקולות יד / פשיטה כנגד מוט W בשכיבה. כל טוב, יוסי

operationss

New member
שוב תודה ורק עוד שאלה אחת קטנה

מה זה סופר סט - במה זה שונה מסתם סטים? שאלה קצת מפגרת בשלב זה של הדיון אבל אין הביישן למד ...

tommythecat

New member
מדהים

עד כמה צריך להאכיל אנשים בכפית! הסברתי בקיצור נמרץ מהו סופר סט בדיוק בעמוד זה. קרא את ההודעה! סופר סט היא צורת עבודה בה מבצעים סט על שריר נתון (למשל דו-ראשי) ומיד בתום הסט ללא כל מנוחה, מבצעים סט על האנטגוניסט, השריר הנגדי (למשל התלת-ראשי). כמו כן, קרא את המאמרים של רמי בנושא. כל טוב, יוסי

Nut420

New member
סופר סט

עם אני לא טועה, סופר סט לא חייב להיות מבוצע על שריר ועל השריר הנגדי לא, אלא עבודה בתרגיל מסוים ומיד אחר כך בלי מנוחה עבודה על תרגיל אחר, ולא חייב להיות על שריר נגדי..

tommythecat

New member
אתה טועה

היישר מהמאמר של רמי שנקרא "שיטות אימון נפוצות בחדר כושר": מערכת על (superset) - תרגול קבוצת שרירים עיקרית ומיד אחריה קבוצת שרירים המתנגדת לה. לדוגמא: כופפי מרפק - פושטי מרפק חזה - גב כתפיים - רחב גבי כופפי ברך - פושטי ברך שיטת אימון זו מתאימה לפיתוח גוף והנה חסכונית בזמן. כל טוב, יוסי

qweasd1

New member
נכון.

זו גם שיטה להעלות intensity (עצימות?) בתרגול שריר מסוים בלי הנגדי.

qweasd1

New member
נו טוב.. מה אני יודע

נסה את מאמרי האימון של שני הגמדים פה.. אולי הם יודעים מה זה superset..

operationss

New member
תודה ... או שאולי לא ?

בהודעה המקורית לא אמרת שאין מנוחה בין התרגילים. מה גם שלדעתי אי אפשר לתאר שיטת איומן במשפט וחצי. אז תודה - אני מעריך את ההשקעה שלך אבל - אני אחכה לרמי ואלי שיתנו לי הסבר מפורט יותר בנושא. מצטער - משפט אחד לא יעזור לי להתחיל להתאמן בשיטת סופר סט

tommythecat

New member
ידידי

אני בסך הכל ניסית לעזור לך. עניתי על השאלות ששאלת, חיפשתי לך מאמרים שקראתי ושלחתי לך את הקישורים אליהם, אבל משום מה גם זה לא הספיק לך כי לא מצאת את התמונות במאמרים. אני (בניגוד לך) לא התעצלתי, חיפשתי לך את התמונות ושלחתי לך קישור אליהן. לשאול שאלות זה בהחלט לגיטימי ואף רצוי. אבל אתה לא יכול לצפות (ועל אחת כמה וכמה לא לדרוש) שיעשו בשבילך את כל העבודה. אתה מפתיע אותי במיוחד מכיוון שאתה משתתף ותיק בפורום וציפיתי ממך לקצת יותר יוזמה ויכולת אישית. מישהו עם הפז"מ שלך בפורום לא צריך לחכות לרמי, אלי או כל אחד אחר שיענו לו על שאלות שרמי בפירוש התייחס אליהן במאמרים שכתב! כל טוב, יוסי

ChrisBenoit

New member
המאמר הזה לא מתאים לכם, לקרוא!

16 סטים על הידיים כתוב שם?! אתם לא בודיבילדרס, אם תעשו 16 סטים אתם לא תתקדמו והגוף שלכם אפילו ילך אחורה... אני מאמין שהמאמר מתייחס לאנשים ממש מקצוענים, ואמרו לי שבשנתיים-שלוש הראשונות 8 סטים זה מספיק.

למעלה