ניפוח השריר

Nir47

New member
ניפוח השריר

אני חזק ביידים אך אני רוצה עוד לנפח את השריר שהוא מנופח עכשיו רק קצת אם מישהו יכול להמליץ לי על תרגילים כדי לנפח את השריר ביידים תודה.

אלי ו.

New member
כנס למאמר על כוח ושיטות אימון

וראה תכנית היפרטרופיה. במקביל, בכדי לגדול אתה צריך לאכול מעל האיזון הקלורי.

Nir47

New member
לא מצאתי את המאמר הנל

אם תוכל להפנות אותי אולי זה יעזור

Nir47

New member
אוקי לא הבנתי איך לבצע

את התרגילים הבנתי רק את זה שריר מרכזי - כופפי המרפק בישיבה כפיפת מרפק כנגד משקוליות - 3 סטים של 10 חזרות במשקל של 25 פאונד לכל משקולת. בעמידה כפיפת מרפקים כנגד מוט - 3 סטים של 10 חזרות במשקל של 40 פאונד. אבל 40 פאונד זה 18 ק"ג וזה מאוד מסוכן בשבילי בעמידה אני בן 15 אני מרים משקולות של 10 ק"ג על כל יד אבל אני מפחד לקבל קילה. תמליצו לי על משקל אחר בעמידה. מישהו מוכן להסביר את זה יותר טוב שריר מרכזי - חזה בשכיבה לחיצת חזה כנגד מוט - 3 סטים של 10 חזרות במשקל של 80 פאונד. flys (חופשי) - 3 סטים של 10 חזרות במשקל של 20 פאונד לכל משקולת. פרפר - 3 סטים של 12 חזרות במשקל של 60 פאונד.

qweasd1

New member
חששך הוא בדיוק הסיבה שזה לא מומלץ ל

חששך הוא בדיוק הסיבה שזה לא מומלץ לפתח רק שריר אחד. הגוף הוא מערכת אחת, ויצירת חוסר איזון תיצור, בסופו של דבר, סיכון פציעה מוגברת. קילה זה חולשה תורשתית.. האם להורים שלך היה קילה? חשוב לך מאד לחזק את שרירי הבטן! הם אחראים ליציבות קיר הבטן ועמוד השדרה על ידי יצירת לחץ מייצב פנימי. כדאי לך להתיעץ עם רופא המשפחה שלך, שמכיר את ההסטוריה הרפואית שלך. בצע את התרגיל בישיבה. זה יקטין את הלחץ. אבל בסופו של דבר תיתקל במגבלה של גוף חלש ביחס לזרועות. לך לכאן לראות אנימציה של התרגילים.

אלי ו.

New member
המשקלים הם רק לדוגמא

ברור שכל אחד יבחר משקל שמתאים לו. תתחיל עם משקל שאתה יכול לעשות 3 סטים של 10 חזרות ולא במשקל לדוגמא. האם אתה בחדר כושר? אם לא האם יש לך ספת משקולות או מולטי-טריינר. אם לא, החלף את תרגילי החזה בשכיבות סמיכה. אם אתה בחדר כושר, פנה למדריך שיראה לך איך מבצעים את התרגילים.

Nir47

New member
קילה זה לא נראה לי תורשתי אצלי

אבא שלי הריעם בגיל 17 משקולות של מאה קילו והוא לא קיבל לעומת זאת אחיו קיבל מזה שהוא רץ ונפל חזק מאוד. אני מאתמן במיני חדר כושר בבית. ותודה רבה על האתר.

qweasd1

New member
ברכותי לגנטיקה המשובחת שלך..

אבל הדברים שאמרתי תקפים גם ככה. לי היה קילה בגיל 5, והתאור שלך של אביך מתאר היטב גם את אבא שלי. למרבה הצער, לא ירשתי אף לא אחת מהתכונות הפיסיות הטובות שלו, והגנים של אימי ניצחו לכל אורך הדרך..
נ.ב., כיום אני מתאמן עם משקל כבר למדי; העיקר להתקדם בלי התפרעויות, ולחזק את כל הגוף כדי למנוע פציעות משנה.

Nir47

New member
אין לי ידייים חזקות ורגליים חלשות

שתבין אני ירשתי את הגנים שלי ככה לפי מה שנראה מבנה גוף מהצד של אבא שלי וכל הנושא הזה את הפנים והמראה מהצד של אמא שלי

Nir47

New member
אתם בטוחים שהתרגילים האלה

יגרמו לניפוח ? ועוד שאלה ככל שיש יותר ורידים ביד כך אתה יותר חזק כי לכל מי שחזק יש הרבה ורידים זה נכון?

qweasd1

New member
תמצא בESPN או EUROSPORT

את שידור תחרות "האיש החזק ביותר העולם".. התשובה לשאלה השנייה תהיה ברורה תיכף ומייד (ובקיצור: לא!) בטוחים? לא. לא כל אחד מתנפח. יש כאלה שמתנפחים למדי רק מלהתבונן במשקולות, יש כאלה שעומלים הרבה על תוצאה קטנה. זה קומבינציה זה גנים, אימון נכון ותזונה (חשוב כמו אימון). אבל, זה מה שיש. אם לא תנסה, לא תדע. תקרא את כל המאמרים, תנסה דברים, תראה מה עובד בשבילך. תאכל הרבה. תישן טוב. -------- T H E E N D --------

למעלה