ניפגשים היום

ניפגשים היום ../images/Emo137.gif

2 פגישות היום בפורום. המקדימים לישון מזומנים ב 22:30. המאחרים לישון בחצות. תהנו...

הי ראובן........

אני כאן, אבל לא להרבה זמן. שלחתי עכשיו למיילים סיכום פגישה שהייתה בנצרת עילית. מיכל מזמן אחרי כיבוי אורות, עם יניב לא מזמן הייתי בקשר במסנג'ר, גם הוא כבר על ענן.... חוצמזה... מה קורה?

טוב שיש כאן מישהי שחיה..

כרגע עניתי למיכל בהקשר לשעה שמונה... יש לה ימים קצרים כל השנה לא רק בחורף. חבל שלא הראית לי את הסיכום לפני שהפצת אותו...מקווה שהוא בסדר דרך אגב לא ראיתי שום סיכום פגישה מנצרת שנכתב ע"י דני....

מימון לא שאלה על המימון

סכמתי עם דקלה טלפונית (טוב מראה עיניים ואזניים ממראה מקום על המפה) שתוציא לי(לנו) את מה שהיא הבינה שסוכם עימם. השלמתי נתוני-כמות וסוגי כדורים,חישוקים ושעוני משחק וכן כ"א עזר למזכירות ומעט בכלל.נכנס מיד לדוא"ל לודא מה אקבל ממך שריתוש חביבתי היקרה-שושנת העמקים ויובנטוס גם.... אגב ראובן לידיעה 12 יום לאחר הטורניר שלנו שם החל מתאריך 16.1.05 ועד 18.1 (3 ימים) מתוכנן כנס מנהלי מח' ספורט בנצרת עילית. עם כך יש לקחת את דרורה וייניש יותר באישית צמודה ולחשוב גם על נוכחות שלנו חיים,שלך והצוות-רצוי בהשתלבות בתכני הכנס באחד הימים.... לא בדקתי עדין היטב הנתונים אבל יש לחשוב על הרעיון. שעת השלח למסר זה(מקווה לדייק)00.50

ראובן

הסיכום הופץ בין אנשי צוות ספיישל הנוגעים לדבר. במידה ויש שינויים אפשר לתקן ולשלוח שוב. תקבל את הסיכום, תקרא אותו ואז נדבר.....

מה אתה עובד עלי

מסומן 24.10 ואתה כותב 24.11 -זה בלתי נסבל חוסר הדיוק הזה קטנה כגדולה ......1 דני הזיג זגי שעת השלח למסר זה 00.51

טוב לך

בחיים שכך הם ניראים,חשוב לשים לב לפרטים הקטנים,אך לקטנים ולא לטפלים... תחזיק מעמד.......... בנושא הכנס בנצרת תעדכן את הנוגעים בדבר לגבי סדר היום בכל יום ונשקול את כדאיות העיניין,אם בכלל נוגע לנו ולאינטרסים שלנו.

למעלה