ניסיתם?

Pokii

New member
ניסיתם?

שבת שלום, מי מחברות הפורום כולל את C פינקה גבר אנאלית עם סטראפאון? תוך כדי כתיבה עלתה לי עוד שאלה.... מי חוותה סקס אנאלי עם סטראפאון מאישה או גבר? ביי D

Pokii

New member
חוויה

טוב... היתה לי ידידה לסבית, עדין חברים אבל אי נסעה לחול. פעם אחת התחרמנו מאוד ביחד, והיא החליטה שהיא עושה לעסות לי את הישבן היא מסטלה אותי כל כך בתנוחת דוגי כך שלא שמתי לב בכלל שיש לידה סטראפאון. היא כיסתה/קשרה את עיניי בצעיף משי אדום, והתחילה לעסות לי את הישבן עם הרבה שמן מידי פעם הכניסה אצבע. זאת היתה הרגשה של אצבע אבל לאט לאט נכנסו יותר. אחר כך היא הוסיפה לי עוד צעיף משי סביב הצוואר שהקצוות האחורות שלו על הגב שלי, מה שיצר עבורה מושכות. לאחר זמן ממושך עיסוי הישבן, הרגשתי משהו חלקלק גדול ועבה שטרם הרגשתי, מנסה להכניס בישבן המעוסה שלי. לא היה מצב להתנגדות מרוב מיסטול וחרמנות מה עוד שהיה לה את המושכות שהיא משכה אליה ואני נצמדתי אליה גם. לאט לאט הרגשתי איך הישבן שלי מתרחב ואותו דבר מחליק פנימה, לאחר שהיא הבינה שאני מרגיש טוב עם אותו יצור שנכנס לתוכי, היא התחילה בתנועות זיון בקצב אחיד שמידי פעם נותנת משיכה במושכות, כל זה יחד עם עוד שמן פליקים בישבן מה שאני קורא: פימפום, ניסור, זיון ענק. פה התחילה אהבה הגדולה שלי לצעצועי מין. D

שפנפן

New member
אוף... תכיר את לי את החברה שלך :)

אני חושב על זה הרבה זמן, משום מה בהתחלה זה נראה לי מוזר אבל עכשיו זה נשמע לי מאוד טבעי. בכל מקרה לצערי לא יצא לי לנסות.. הייתי רק עם בנים בינתיים :/

wild orchid

New member
פינקתי אותו עם אצבעות

וויברטור רגיל,לא עם סטראפ און.זו פנטזיה הבאה... לא חוויתי סקס עם סטראפ און... אגב,יש כאן גם חברים,לא רק חברות..

srbrw

New member
אנחנו התחלנו להנות מסטפראון

אנחנו נהנים מזה. הכל התחיל מזה שבן זוגי חשק ביחסים אנאלים, הגענו לבסוף להסכמה בהדדיות.... רכשנו סטרפאון, וגם אני עושה לו. כעת הוא נהנה, ואני נהנית מהנאתו. כעת הוא הוא (וגם אני...) אוהב למצוץ את הסטרפ.

Pokii

New member
אפשר גם

אהלן אפשר לדעת איזה סטראפאון זה? ואיזה חומר סיכה לדעתכם עוד את החדירה אנאלית לחלקה? D

srbrw

New member
דו כיווני

נדמה לי שהוא נקרא דילדו - דו, הוא דו כיווני אנחנו משתמשים ב-ky, קונים ב"סופר פארם". במה ידידתך ואתה השתמשתם ?

Pokii

New member
בוקר טוב

מה נשמע? אז ככה, סטראפאון שמחובר אליו דילדו 20 ס"מ עובי 4 ס"מ עם אשכים לא רוטט בצבע גוף. חומר סיכה של WET על בסיס סיליקון מעולה לכניסה אחורית, גרוע לכניסה ראשית. KY? באמת פיכס פיכס. יותר מיידי התעסקות,מתייבש מהר ולא מחליק. תחליפו לחומר על בסיס סיליקון, ממליץ על WET סיליקוני, תבדקו לפני הקניה שלא יהיה על בסיס מים. דו כיווני? יש הרבה, אפשר להמחיש בתמונה בבקשה. D

מגבר?

למה גבר צריך סטרפאון למין אנלי לאישה? אני קניתי לי אחד ליום הולדת 30- החלטתי שמגיע לי שיהיה לי את הזין שתמיד פינטזתי שיהיה לי... ובאופן כללי היה לי יותר מדליק לזיין בנות ושהן אותי. עם גבר היתה לי חוויה קצת מבהילה. הוא היה "בתול" וגם אני לא עשיתי את זה לגבר אף פעם והאמת היא שזה לא זכור לי כהנאה גדולה... לא ככ הדליק אותי, ופחדתי להכאיב לו.

למעלה