ניסיתם פעם

• פותח הנושא bogz
  • פורסם בתאריך

bogz

New member
ניסיתם פעם

לבנות חיים שלמים משלכם בחצלולים שלכם? כאילו, להמציא לכם חברה, ועבודה, בית, ילדים, כלב, חתולה, דג זהב שקוראים לו שימשון... אני יודע שאני הולך לנסות את זה בחצלול השני שלי, אחרי שאני אתפרק בראשון... כשיהיה לי ראשון... אם יהיה לי ראשון... כמו שהבנתם, גם הלילה לא חלמתי חלום צלול

Chaka M

New member
אני חושב שזה קצת מיותר.. לא?

כאילו, תחשוב על זה... בית יש לך בחיים האמיתיים, אשה אני מקווה שתיהיה, ילדים כלב חתולה.. זה לא.. דברים שהייתי עושה בחלום - זה דברים סטנדרטיים, שבשבילהם "לבזבז" חלומות צלולים נראה לי קצת סתמי.. בחלומות אין לך גבול, אז למה שתעשה כאלה דברים? תעשה דברים בלתי אפשריים! אם היית "מקים" לעצמך בית על מאדים, אז סבבה... אבל ככה סתם? לא חושב שאני אנסה.. אם אני אנסה זה יהיה (אם בכלל) כשימאס לי מהחלומות הצלולים..

bogz

New member
אבל לא לכולם יש את זה

בחיים באמתיים. תחשוב. נגיד אתה בן 13, אתה לא מקובל, בנות לא מדברות איתך, מרביצים לך בבית. אתה יכול לבנות לך את החיים שתמיד רצית שיהיו לך... אנשים שרוצים להיות בחברתך, בנות שרבות עליך, הורים שאוהבים אותך... לא נחמד? זה באמת מיותר אם אתה מרוצה בחיים שלך.

Variety

New member
ההתעוררות למציאות הנוראית

תראה, באמת זה מושך להיות במציאות שהכל מושלם בה, אך לדעתי אתה יכול לנצל את המציאות של החלום כדי ללמוד על עצמך ועל החיים עצמם וללמוד איך לנתב את זה כך שבחיים האמיתיים תגשים את החלומות שלך. תחלום חלום ובעזרתו תגשים את החלומות במציאות. ככה, אם אתה כל תהיה במציאות הנפלאה שלך בחלום, אתה לא תרצה לקוםף וכאשר תקום - אתה רק תחכה ללילה, ככה יום אחרי יום. במקום להכנס למעגל הקסמים הרע הזה, אפשר לנצל את החלומות הצלולים כדי לנתב את החיים לחלומות שלנו. וגם אם זה דבר כמו להיות מקובל אצל הבנות, הפתרון טמון במוח - רק צריך לרצות למצוא אותו והוא יופיע.

Variety

New member
מטרת החלומות הצלולים

היי bogz, מטרת החלומות הצלולים אינה לשם יצירת מציאות חלופית שבה תחיה. להיפך, מטרת החלומות הצלולים (ברגע שמגיעים לרמה הנכונה) היא לשפר את מציאות חייך. עם השליטה הנכונה אתה יכול לפתור טראומות ילדות, פחדים, להזכר ביעילות בדברים, לפתח רעיונות ביעילות שיא (מפני שהמוח ממקד את יכולותיו רק בפיתוח הרעיון ולא בשמיעה, ראיה, מישוש... חושים שדורשים אנרגיה מהמוח). אחת המטרות שלי היא להגיע לרמה שאין לי בעיה לחלום חלומות צלולים, ולהתחיל לפתח כל מיני רעיונות, לפתח אותם מבחינה מדעית, מתמטית... וזה הרבה מעבר, אם זה לא תחום התעניינות שלך, יש לחלומות צלולים עוד הרבה יותר עומק. אני לא אומר שאסור להנות גם סתם מהחלומות צלולים בתעופה, אבל יש לחלומות הרבה מעבר וניצלם כמציאות חלופית או לתעופה או סתם להנות זה בזבוז של יכולת בעלת פוטנציאל אדיר.

למעלה