ניסיתם פעם למצוא...

Gefen

New member
ניסיתם פעם למצוא...

גנים (בארץ) לילדים שלכם כשאתם בחו"ל? ועוד כשאתם לא יודעים איפה תגורו??? ועוד שיהיה גן דו לשוני... ועוד באיזור השרון שאתם לא מכירים בגרוש כי אתם במקור בכלל ירושלמים...??? אז למקרה שאנחנו חוזרים לארץ.... זה מה שאני עושה בימים טרופים אלה.. כל לילה משוטטת לי באנטרנט בחיפושים ועושה טלפונים לארץ ומבקשת המלצות, ושומעת מחירים ומתעלפת, ושוב קמה ושוב מחייגת ...מכירה כבר את כל השיטות, הפילוסופיות (של גני הילדים..) וזה אחלה..מרגש...למרות שלא בטוח עדיין שחוזרים אני כבר מתחילה להתרגש... סתם ספרתי לכם למקרה שתהיתם לאן נעלמתי ומה מעשיי בימים טרופים אלה...
גפן שאוהבת

מה גפן???!!!!

את חוזרת לארץ???
כמה חבל!!!!!
למה שלא תשארי שם בקנזס סיטי? מה רע שם כל כך?? אנחנו נתגעגע אליך כשתבואי לארץ ותעזבי אותנו כאן בארץ
חבל חבל חבל.... אבל בכל אופן, אם את מחפשת גנים בשרון, אז אין לי מושג בנושא... מה דעתך על גן חרדי של ש"ס? הישיבה:)

Galit L

New member
גני ילדים בשרון

קודם כל בהצלחה. במידה ואת רוצה גני ילדים תמיד אפשר להכנס לאתר של העירייה בה את הולכת לגור. בכל מקרה אם הילדים הם עד גיל 3.5 יש אפשרות בנעמת. מניסיון יש להם גנים טובים. רק שצריך להזדרז הרישום עומד להסתיים. במידה ויש שאלות נוספות את יכולה לשאול ואשמח לענות. גלית.

מה נעמת??

אם את רוצה גנים באזור השרון - רק הגנים בקיבוצים!!! אמנם יש להם רשימות המתנה באורך הגלות, אבל בתור אחת שהתרגלה לרשימות ב- JCC בטח לא יהיה לך בעיה עם זה
אני אשלח לך עוד קצת פרטים במסר אישי. אפרת

זה בכלל לא נורא!!

אבל זה הרבה יותר כיף בקיבוץ, איפה שיש בריכה ושאפשר להשתולל על המדשאות בלי לפחד ממכוניות.
יש מלא בעלי חיים מסביבך כל הזמן
ועוד לא התחלתי לדבר על זה שהגן עד 16:00 לפחות ואם צריך תמיד אפשר להשאיר את הילד למטפלת (כי הבית שלה בדרך כלל נמצא שתי שניות מהגן) בניגוד לגן עירוני שאם מגיעים דקה אחרי הזמן, הגן כבר סגור והגננת עצבנית ליד השער הנעול עם הילד שלך.... (כמובן שאני מכלילה, ואפשר למצוא דוגמאות מצויינות גם בעיר, ופחות מצויינות בקיבוצים....) אפרת

Gefen

New member
לחזור לארץ כי...

חוזה העבודה של בעלי מסתיים ב- 1 ביולי, ואז כפי הנראה נחזור לארץ... יכולנו, אילו רצינו, להשאר פה לעוד שנה שנתיים אבל אני הטלתי וטו - אני פשוט לא חושבת שאוכל לעבור עוד יום אחד בקנזס במתכונת הנוכחית - שבה רק בעלי עובד, אני ללא אישור אבודה בארה"ב ומחפשת מה לעשות.. אז נכון, יש שיאמרו שאני מטורפת ומה יש לי לחפש עכשיו בארץ, ודווקא עכשיו כשכל כך קשה... אז האמת היא שהמון התלבטתי. עכשיו אני כבר מאחורי זה ואני שלמה לגמרי עם החזרה לארץ - ברור שלא יהיה קל..למצוא דירה, גנים לילדים, עבודה, לגמור את החודש, והכל במיתון שיש עכשיו בארץ.. אבל מאידך, פה אין לי מה לחפש יותר והשורשים שלי הם שם בארץ. אז אם לא יקרה פה איזה "נס" (כגון תפקיד שיוצע לבעלי במקום אטרקטיבי כמו אוסטרליה, תאילנד, ברזיל...) אני חוזרת לארץ בקיץ.. ונא לא לרחם עליי, אני דווקא לגמרי מבסוטה... גפן

judyr

New member
אני דווקא מרחמת עליך../images/Emo70.gif

סוף סוף לא תוכלי להתחמק ממני.....

למעלה