ניסיתי לראות את הידיים

ישות21

New member
ניסיתי לראות את הידיים

ולא ראיתי את האצבעות נתתי פקודות קוליות: הגבר צלילות. הגבר חדות ראייה ...ושום דבר לא עזר ניסיתי להסתחרר ..והרבה..ובסוף התעוררתי
כבר הרבה פעמים שאני מנסה להסתחרר..להתמקד במשהו..או אפילו לשפשף את הידיים ..וזה לא עוזר..(הגוף מתעורר) למישהו יש איזה טיפ פיצוץ?

סבלנות

איך הגעת לחלום צלול? דרך שיתוק שינה או שיטה אחרת? אם זה דרך שיתוק שינה, אז אתה צריך לחכות קצת יותר כדי להפעיל את כל החושים. סבלנות, בכל שלב. דרך אגב, גם אם אתה לא רואה בצלילות, ראיה זה לא החוש היחיד שלך, לפעמים אתה יכול לדעת מה קורה מסביבך גם בלי לראות, לפי תחושה, ואז לנסות לעוף או לעשות סלטות קדימה ואחורה. בהצלחה

ישות21

New member
תודה..ו..

הגעתי איכשהו לחצלול ברמה דיי נמוכה אגב תעופה ... זה בא לי באופן טיבעי..בדרך כלל בחלומות לא צלולים או צלולים ברמה נמוכה. המדד שלי לחלום צלול זה קודם כל ..חדות הראיה..ויכולת החקירה וההתרכזות בדברים. ולזה אני שואף.(הרי כשמבינים סוף סוף שחולמים ..רוצים להתחיל לחקור ולראות 6:6 וזה לא בדיוק הולך חלק..) מבעס שכל החלומות הלא צלולים הם אלו שהכי הייתי רוצה להיות צלול בהם החלומות שלי בדרך כלל קצרים ..ועם הרבה מאוד פרטים והתרחשויות ..כך שהם לא נותנים למוח שלי זמן להבין שהוא חולם.

silverhawk

New member
אז בוא ונאריך אותם ../images/Emo8.gif

אתה אומר שניסית את הפק' הקוליות, את הסיחרור ואת ההתמקדות בידיים וכולם נכשלו? בוא נמשיך הלאה! נסה לשפשך את ידיך, נסה להתרכז בחפץ כלשהו, נסה לשטוף את הפנים במהלך החלום. משהו בסוף יעבוד! בהצלחה!

ישות21

New member
רק דיברתי

וכבר היה לי בלילה חלום צלול שאני עף מעל שדות ירוקים או משהו כזה .. ובזה דווקא הצלחתי לראות את הידיים טוב.. אבל משום מה לא התלהבתי בכלל מהידיעה שאני חולם..זה לא עשה לי כלום.

silverhawk

New member
רואה? בזכות האנרגיות החיוביות

ששלחנו לך.
עד כמה גבוהה הייתה המודעות שלך? האם שילבת בדיקות מציאות במהלך החלום?

cacaroto

New member
../images/Emo13.gif

אני חושב שהמודעות שלי הייתה טובה ..כי הראייה שלי הייתה חדה וברורה עם זאת אני מאמין שיכול להיות הרבה יותר "איכותי" לא ..לא שילבתי בדיקות מציאות...כי מן הסתם עפתי ..חחח

silverhawk

New member
ניתן לבצע בדיקות מציאות גם כשאתה עף

קרא את הפרסומות המעופפות בזמן שאתה מרחף מעליהן...

למעלה