ניסיתי לעזור....

ניסיתי לעזור....

היום כשצעדתי לי להנאתי באוויר המלא עשן מכוניות בעיר. אז ילדה עברה לידי,והיא נראה כמו משהו בת 4-6 דיי קטנה. ורציתי לשאול אותה אם היא נאבדה אבל לא שאלתי, רק היסתכלי עליה הולכת-אחרי כמה שניות חזרתי אחורה והלכתי לחפש אותה-אבל כבר לא מצאתי-כאילו נעלמה.איך כעסתי על עצמי אח"כ. טוב מה יכולתי לעשות...קצת התאכזבתי מעצמי- אבל לפחות ניסיתי... לא יודעת-סתם רציתי לשתף. אהה ומחר יש לי מבחן בלשון..אני בטוחה שאצליח! ככה צריך לחשוב!

chuchi46

New member
בהצלחה מחר!!!

אני קיבלתי 80 בלשון (ציון גרוע בשבילי) אבל בהתחשב בזה שבאתי למבחן בלי לדעת כלום ושחצי כיתה קיבלה 60 ומטה זה דיי טוב XD אני פעם ראיתי ציפור בכלוב סובלת מקור (בשוק של זרזיר, לא למכירה אבל), וזה עשה לי רע בלב, כי אני ממש אוהבת ציפורים... אז היתלבטתי נורא אם לבקש מהם שיכניסו אותה לאוטו (כי בכל זאת, היא שלהם והיא שם כדי לקדם את המכירות שלהם, ואין לי ממש זכות לעשות את זה...), אבל בסוף ביקשתי, והאחראי אמר לי שזה בסד ושהוא יכניס אותה לאוטו... אחר כך הרגשתי מזה טוב!!! D: אבל הרבה פעמים אי אפשר לעזור, או שאין את האומץ לעזור... לא נורא, בפעם הבאה יהיה לך יותר אומץ ובסוף תצליחי D: ואז זה הרבה יותר קל לעזור לעוד אנשים D: (מניסיון...). בהצלחה!

i love עדי

New member
אני קיבלתי 100 במתמטיקה !!! ../images/Emo9.gif

ולמרות שאני טובה בזה וידעתי שאני אקבל מעל 90 אני נורא גאה בעצמי כי 100 זה לא כמו 90 בכל זאת... ואני פעם ראיתי ילד בוכה ובאתי לשאול אותו מה קרה אבל הוא ברח ממני חחח...

chuchi46

New member
את לא נורמלית! 100 במתמטיקה X.X

אני במצויינות ומקבלת 90 וקצת, אבל 100 זה כזה מושלם... אין שום טעות ולא כלום... אני כל כך מתגעגעת לציון הזה במתמטיקה /: איזו הקבצה את? ואיזו כיתה את? אבל תדעי שזה לא משנה... 100 במתמטיקה זה הכי כיף לקבל שבעולם! כי כשיש 100 במתמטיקה אפשר לדעת שהיית מדוייקת, בלי שגיאה אחת! זה לא כמו תנ"ך או ספרות או היסטוריה, עם כל הכבוד... אותי למשל זה הורג לקבל כל פעם 90 וקצת... כי 90 זה אומר שידעת את החומר, אבל לא היית מדוייקת... בקיצור, אני פרפקטיוניסטית מעצבנת... אוף!

i love עדי

New member
חחח.... גם אני מפתחת פרפקציוניסטיות

במתמטיקה.... זה באמת מעצבן לקבל 90 ומשהו במיוחד אם זה בגלל טעות מטופשת... [בבוחן בגיאומטריה קיבלתי 92 כי שכחתי לשים סימן של זווית !!] ואני רק בכיתה ח'... יש לי עוד מספיק זמן לקבל גם ציונים פחות מ100

noagdfan

New member
אני קיבלתי 110 ../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

זה היה מועד ב' אבל עדיין... כמה שמחתי

chuchi46

New member
XD גאונה אורגינל

אז אם זה לא מיכא"ל- איך X.X רק גאון יכול להבין למה גאון הוא גאון... יש לך הרבה עבודה D:

noagdfan

New member
גאון? אני?

חחחחחחחחח. לא, אני לא גאונה. אני סתם ילדה מסכנה שהתכוננה שבת שלמה לגיאומטריה
[ואז התגנבה למשא"ז
]

chuchi46

New member
כן את גאונה ../images/Emo99.gif../images/Emo42.gif

אם את מוציאה 100 מתמטיקה... אני מקווה שגם אני אוציא ככה במבחן... עד עכשיו אני יודעת רק על משהו כמו 2 נקודות שירדו לי, וגם זה לא בטוח, אבל אני גם יודעת שפתרתי בונוס של 10 נקודות נכון, אבל זה שירדו לי רק קצת נקודות זה לא בטוח כי אני לא זוכרת את התשובות שלי (יש לי מין שיכחה כזאת כשיורד הלחץ אני פשוט שוכחת את זה מה שכתבתי או עשיתי...). בכל מיקה- נקווה לטוב!

noagdfan

New member
כן..קורה לכולם

יוצאים מהמבחן בקושי זוכרים את השאלות

i love עדי

New member
את זה לא.....

המבחן היה בערך במפגש ה3 של מיכא"ל
אני פשוט טובה בזה חחח [טפו טפו טפו]

למעלה