ניסיתי לסחוב

gavor1

New member
הי

לאחר בדיקת רופא במיון החלטנו על אישפוז לבנתיים לא נגעו לי בכדורים. בשבוע הבא יעשו ההערכה אני מבין ויהיה טוב. תודה לכל התומכים בי .שבת שלום .השבת אני חוגג יום הולדת 33 מזל טוב .להתראות.

gavor1

New member
ניסיתי לסחוב

את עצמי כמה שאני יכול . הסבל הוא גדול מאוד והחלטתי להתאשפז לא שלם ב מאה אחוז אך היו לי מחשבות כפיתיות קשות מאוד שלא יכולתי להכיל אותם אצלי . קשה לי מאוד עם ההפאעה הארורה הזו האוסי די . סופ"ש נעים .

אולי זה עוזר

אני גם לא יכולתי יותר באיזשהוא שלב והתאשפזתי. לא סוף העולם. עזרו לי בסך הכל. שיהיה לך יום הולדת שמח בכל זאת ובהצלחה.

main231

New member
קודם כל

מזל טוב! אני מבין ששיחררו אותך הביתה לשישי שבת?

המון המון מזל טוב!!!../images/Emo140.gif../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo168.gif|ל

קודם כל אני מאחל לך שהשנה הזאת תהיה טובה וקלה מקודמותיה, והשנה הכי טובה שהיתה לך עד כה בחייך
דבר שני, אישפוז הוא באמת צעד חכם לפעמים לדעתי, וזה ממש לא סוף העולם. אל תרגיש מיואש, כי לפעמים זה מה שצריך כדי שיהיה יותר טוב. ואם אתה מרגיש שזה מה שאתה צריך, אז בסדר גמור. אני מאחל לך המון המון בהצלחה באישפוז!!! זכור תמיד שאנחנו כאן, תומכים בך ומחבקים אותך מרחוק
ואם תצטרך להתייעץ או לשתף, כמובן שאנחנו תמיד כאן. המון המון בהצלחה, ושוב-יום הולדת מקסים ושמח, וזכור-גם אם אל אמתאים בדיוק ביום הספציפי הזה, אתה תמיד יכול לחגוג יום למחרת או ביום אחר !
אז המון המון כיף והצלחה, וסופ"ש מקסים!!! קובי

main231

New member
לא מאשפזים

כל כך מהר למשרד הבריאות אין מספיק תקציב להרבה אישפוזים מה אומר הרופא שלך?

אמא11

New member
../images/Emo49.gifגבור יקר../images/Emo65.gif../images/Emo45.gif

מצטערת שביחד עם שמחת היומולדת המצב הפך לקשה. מהכרות איתך אתה טיפוס של לוחם ויחד עם זאת טוב עשית שפנית למיון כשהרגשת שקשה לך כל כך, ולא נשארת לבד עם הסבל. האם נראה לך שליומולדת יש קשר להחמרה? מקוה שסוף השבוע יעבור באופן רגוע ומהנה. שוב מזל טוב תמי

למעלה