ניסיתי וניסיתי ולא הצלחתי.....

ניסיתי וניסיתי ולא הצלחתי.....

אני שוכבת אתמול עם חבר שלי במיטה, קצת נגיעות, ליטופים, נשיקות..... העניינים מתחממים, ואני? לא מצליחה להיות רטובה..... לא יודעת למה? אני נמשכת אליו, בזה אין ספק, אנחנו צעירים בשנות ה-20 ותמיד נהנים מהמין.. אז מה קורה לי? בסוף אחרי כמה ניסיונות מבאסים, לקחנו קצת מים, וזה הסתדר, יש לכם הצעות אחרות ל... (הייתכן שזה בגלל שנגמר לי אתמול ה.....?) אני חייבת עצות..

שמוצקין

New member
../images/Emo118.gif חסרים בצ'ט

קצת בנים אין איזון

אין לי עצות..אבל יכולה לשתף בזה

שגם לי זה קורה.. והבנתי בסוף שזה פשוט כי לא הצלחנו לשדר על אותו גל, את זה הבנתי לאחר שהייתי יכולה להתחרמן מול איזה אתר
או סרטון בטירוף, וממש להרטיב את העולם.. אבל פתאום שאנחנו במיטה, אני צריכה להפעיל את הראש נונסטוף במחשבות על אותם דברים מחרמנים שראיתי..כי מה שיש במיטה בלבד, פשוט לא מספיק! לא נחמד הא! בכל מקרה.. במקרים כאלו גם אני נעזרת באיזה משחה וזהו!

יקירתי תני לי לתת לך טיפ

מים לא עוזרים מים להפך מייבשים, וחוץ מזה לא תמיד צריכים להיות עם חשק לפעמים פשוט צריך להקשיב לגוף

אני יודעת שמים מייבשים,

אבל זה מה שעזר. אולי הייתי יבשה כי נגמר לי ה... ובאמת, היה לי כיף,,,,, אבל .. לא יודעת.. לא רוצה שזה יקרב שוב.
אם את מכירה חומרים שמרטיבים, אבל לא מסוכן לחדירה... תודה.

נגמר לך מה? ה- mojo?../images/Emo13.gif

קורה... וKY זה טוב ויש עוד חומרים על בסיס מים שלא מסוכנים לחדירה, אחרים יודעים בטח את השמות. ולא צריך לדאוג. וגם אם יקרה שוב, אז מה? זה קורה לכולנו.

afeine

New member
כפי שאמרו לך כאן

תקישבי לגוף שלך. אל תעשי את זה בכוח. אם הגוף "לא מעוניין" במין, כנראה שיש סיבה. לא חייבים תמיד להזדיין. הגוף תמיד יודע מה נכון בשבילו. אז אל תעשי שטויות.

../images/Emo24.gifתודה, אנשים...

אם זה יקרה שוב בזמן הקרוב, אז זו בעיה... אני מקווה שהיום יהיה יותר טוב..!

להירגע.

זהו. שלא ניגמר לך שום דבר. לפעמים ישנו יובש בנרתיק. השאלה היא מה קורה היום למשל כשאת מאוננת? האם באוננות את מרטיבה יותר? אם זה ככה, אז כל היובש הוא כניראה בגלל לחץ. נסי KY-GEL כמו שאמרו (בכל בית מרקחת) אם הג'ל הזה טוב למין אנאלי זה בטח מצויין למין ואגינאלי. עובדה... המים עזרו לכם.. הג'ל יהיה אפילו עדיף. לא חושב שניגמר לך ה... אני פשוט חושב שבגלל לחץ - התייבשת. בהצלחה

shant

New member
תנשמי....

אחרי שנרגעים ולא מתבאסים מטפטפים קצת שמן תינוקות שיכול לעשות נפלאות... (אם זה מגיע בצורה ידנית ממנו אז התענוג בכלל עילאי) לפני שקונים חומרי סיכה למינהם- שמן תינוקות (עדיף ד"ר פישר...ג'ונסון...) אפשר גם פשוט להתחמם באמבטיה ומשם להמשיך... אם הבעיה נמשכת- כדאי ללכת לבדוק.

bar666xp

New member
מקרה חד פעמי זה לא משהו נוראי

אבל אם זה הופך למשהוא קבוע שווא בדיקת רופא. באשר לג'לים וכדומה למה לרוץ
במקום מים אני חושב שהלשון שלו היתה עושה יותר טוב אגב. והנה חידוש בתוח לא שמעת על זה
אפשר גם לא להיזדין אלה רק להתמזמז.

טוב, אז אתמול הצלחנו......

באמת שאין לי שום בעיה....... אני קצת נלחצי בגלל שזה קרה פעם ראשונה..... ואתמול היה כיף... ואני חייבת להגיד שהוא הבחור הכי מתחשב, אז למי שחשב שאפשר בלי לשכב... בטח שפאשר.. פשוט הייתי בימים האסורים.. ושנינו כבר רצינו ל...... אבל הנה, הכחל הסתדר. תודה.

מגניב לשמוע שהכל הסתדר לך ../images/Emo45.gif

בהצלחה איתו. הוא נשמע מתוק אמיתי.

למעלה