ניסיונות בווילד

• פותח הנושא Chav
  • פורסם בתאריך

Chav

New member
ניסיונות בווילד

כבר כמה ימים אני מנסה לעשות ווילד ולא מצליח. יצא לי בימים האחרונים שבית-ספר התחיל מאוחר אז היה לי הרבה זמן לנסות, טוב אז בימים הראשונים אני מניח שזה לא הצליח כי התעוררתי רק כעבור שבע שעות ולא 6-5 כמו שכתוב שצריך לעשות באתר. הבעיה הייתה שאני לא מצליח להתרכז במשהו בלי להירדם ואם אני כן שם לב שאני נרדם אז אני כשאני חוזר להתרכז אני מאבד את החלום.. ניסיתי לספור, ניסיתי להקשיב לשעון, ניסיתי להתרכז בנשימות שלי וניסיתי גם לדמיין שאני נוהג במכונית כמו שמישהו בפורום הציע, שום דבר לא עובד.. אז היום קמתי בחמש (אחרי חמש שעות שינה), שטפתי פנים, עשיתי קצת כושר וחזרתי לישון ובכל זאת זה לא עבד. מישהו יכול לתת לי עצה? :\

wee man

New member
הייתי שם, אבל אני מתיאש מהר אז

הפסקתי לנסות... ינון

דנה^^

New member
איזו שיטה אתה מנסה?

"הבעיה הייתה שאני לא מצליח להתרכז במשהו בלי להירדם ואם אני כן שם לב שאני נרדם אז אני כשאני חוזר להתרכז אני מאבד את החלום.." אם אתה מגיע לשלב שהחלום כבר מתחיל להיבנות מול העיניים אז אתה לא צריך להתרכז במשהו אחר.. תמשיך עם החלום כשאתה כבר מודע, ואז תוכל לעשות מה שתרצה. אבל- יכול להיות שהתכוונת שאתה מנסה לחשוב על חלום מסויים שחלמת ואז בעצם להגיע לאותו מצב בחלום ואז תדע שאתה צלול? כי הן 2 שיטות שונות.. טוב בכל מקרה אם תוכל להגיד בצורה יותר ברורה זה יעזור. בינתיים תוכל לעשות המון המון בדיקות מציאות. בהצלחה!

Chav

New member
אני לא מנסה לזכור חלום שהיה

הבעיה היא שאני נכנס לחלום כשאני לא מודע.. זה כל העסק, הרעיון עם ווילד הוא להיכנס לחלום עם מודעות לא?

דנה^^

New member
כן, זה הרעיון

אבל אם אתה רואה את החלום נבנה מול העיניים, איך אתה לא מודע?

Chav

New member
בחייך..

אולי רק אני דפוק.. אבל כשאני מתחיל לחלום אני נרדם. מה לא ברור בזה? אני לא רואה את החלום נבנה מול העיניים מתוך מודעות.. אני נרדם ואז הוא נוצר, ואז איכשהוא החלק המודע שלי מתעורר לרגע ומזכיר לי שזה חלום ואני מתעורר וצריך לעבור את כל העסק מחדש יאללה אני אלך לישון ואנסה עוד פעם בחמש בבוקר

דנה^^

New member
תראה

אני לא ניסיתי וויילד (אוקיי היו פעמים שניסיתי אבל לא הגעתי לשלב מתקדם או משהו) אבל לדעתי הרעיון של וויילד הוא שהחלום נבנה ממש מול העיניים שלך, ואז אתה מודע לגמרי, כי הכל נבנה מולך. אם אתה נרדם, קולט שזה חלום ואז מתעורר אז זו כבר בעייה אחרת, ואז אולי אתה מתרגש או לא יודעת, היו עוד אנשים שאמרו שברגע שהם מבינים שזה חלום הם מתעוררים. בהצלחה!

wee man

New member
כמוני וכמו הזקנה שלועסת חתולים....

יש למישהו הצעות???? אוהב, ינון

למעלה