ניסיון

עופר ב.ה

New member
ניסיון

לתעל את הויכוח המכוער וחסר הטעם לדיון פרודוקטיבי. כיצד אתם דנים סרט לחיוב או לשלילה? כלומר, מתי תחליטו שסרט מסוים טוב בעיניכם, ומתי שהוא רע?

צוחה

New member
אני לא מתיימר להחליט זאת

שים לב ללינק שלי בו אני מנסה להסביר לו את זה

עופר ב.ה

New member
זה לא מה ששאלתי

לא שאלתי מהו טעם טוב, אלא כיצד כל אחד מחליט אם סרט שצפה בו הוא טוב או לא בעיניו.

צוחה

New member
נראה אם הבנתי נכון

אתה שואל איך אני מגדיר סרט שאני רואה כסרט טוב ? יעני מה לפי מה אני מחליט אם הסרט שאני רואה הוא טוב או רע ?

צוחה

New member
ההגדרות שלי אני בטוח די דומות

להגדרות של כל אחד אחר לפי כמה שאני נהנה מהסרט אם העלילה טובה יכולת המשחק של השחקנים שהדיאלוגים או מונולוגים הם ברמה גבוהה ולפי עוד כמה דברים שאני לא ממש זוכר כמובן שרמת ההגדרות משתנות מסרט לסרט ומאדם לאדם

מימי

New member
לפי ההרגשה שאני יוצאת איתה מהסרט.

אם יצאתי בהרגשה של- אוי, על מה בזבזתי את הזמן שלי, והרגשה ביכסית כזאת בגוף ובנפש- בגלל שאנשים עושים סרטים כל כך מיותרים- אז זה לפי דעתי סרט דפוק. אם יצאתי בהרגשה כזאתי שהביטוי היחיד שיתאר אותה (אפילו שהוא פלצני קצת) הוא "התרוממות רוח" ושאני מרגישה שהסרט באמת תרם לי משהו, שהוא נתן לי נקודת מבט אחרת, או איזשהו יופי להוסיף למאגר הזכרונות- אז אני יודעת שזה סרט טוב. גם אם נשפכתי מצחוק כל הסרט, או שהתרגשתי מאוד, או שבכיתי נורא, או שהזדהיתי עמוקות- זה בד"כ סרט טוב, אבל לא תמיד. ברוב הסרטים הטובים שראיתי התגובה שלי היתה תדהמה פנימית, שקטה יותר. ואם הסרט לא עורר אצלי תגובה רצינית, או שסתם עבר בשקט - אז זה סרט בינוני. יצאה לי הפעם הודעה רצינית, לא כרגיל. זה בטח בגלל היום המוזר שהיה היום... אפילו פינו אותי מבית ספר בגלל שהיה מחבל שהסתובב באיזור תלפיות וניסה להכנס לבתי ספר! איזה מצב הזוי!

בוביש

New member
למה מוזר?!

היה דווקא נורא כיף! היינו יותר מגניבות מהחסויות, אצלנו היה אקשן למרות שבהתחלה לא הרשו לנו להשתחרר. הגעתי הבייתה ברבע ל-6, וזה היה ממש כיף! אבל אני ממש לא מרגישה טוב, אז לא הלכתי לחוג בסוף. היה היום יום ממש מבוזבז. תעני.

בןלי

New member
לפי...

הכיוון שאליו הסרט מכוון. אם הסרט את מה שהוא היה אמור לעשות בצורה טובה אז הוא טוב. רוצה לומר - אם קומדיה אידיוטית שכל מטרתה הוא לגרום לך לצחוק קורעת אותך מצחוק במשך שמונים דקות אז הסרט הוא טוב. אם דרמה רומנטית גורמת לך לבכות פעמיים במהלך הסרט אז הסרט כנראה טוב.

למעלה