ניסיון... רק בודק חתימה חדשה... לא להתייחס...
D Dani Ryan New member 1/1/03 #2 שמעת על פורום נסיונות...? חחחח סתאאאאאם שיר יפה...אבל נחרש אצלי כבר..
C chicolico New member 1/1/03 #4 האמת? שלא... יש כזה פורום... בטח מה-זה משעמם שם! ואיך הספקת כבר לחרוש על השיר הזה? הוא ממש חדש!!!
D dunc girl New member 1/1/03 #3 שינית בסוף את החתימה? אני רציתי לשנות.זה לא יפה מצדי שאתה תשנה חתימנ כל-כך יפה.אבל...
C chicolico New member 1/1/03 #5 שטויות! מה קרה לך? זה בסדר... במילא רציתי קצת לשנות אז את יכולה לקבל אותה... נראה לך שאני רשע? (דני... לא להגיב - זאת שאלה רטורית!)
שטויות! מה קרה לך? זה בסדר... במילא רציתי קצת לשנות אז את יכולה לקבל אותה... נראה לך שאני רשע? (דני... לא להגיב - זאת שאלה רטורית!)
D dunc girl New member 1/1/03 #6 ../images/Emo140.gifאם אתה מתעקש.... אתה יותר גם להגיד לי תודה אם אתה רוצה,עזרתי לך להפטר מהחתימה הישנה. חחחח.....
../images/Emo140.gifאם אתה מתעקש.... אתה יותר גם להגיד לי תודה אם אתה רוצה,עזרתי לך להפטר מהחתימה הישנה. חחחח.....
D Dani Ryan New member 1/1/03 #8 אני חייבת להבין משהו...... אתה חושב שאני כל-כך טיפשה??????? ולמה תמיד שיש למישהו הערה-היא כלפיי!!!!!!
אני חייבת להבין משהו...... אתה חושב שאני כל-כך טיפשה??????? ולמה תמיד שיש למישהו הערה-היא כלפיי!!!!!!
C chicolico New member 1/1/03 #10 אני לא חושב שאת טיפשה... יא אהבלה... שאלתי אותה: את חושבת שאני רשע? ואז אמרתי לך :" דני אל תגיבי זאת הייתה שאלה רטורית" כי את כל הזמן אומרת לי שאני רשע ושאני אוהב להיות רע אלייך... עכשיו הבנת?
אני לא חושב שאת טיפשה... יא אהבלה... שאלתי אותה: את חושבת שאני רשע? ואז אמרתי לך :" דני אל תגיבי זאת הייתה שאלה רטורית" כי את כל הזמן אומרת לי שאני רשע ושאני אוהב להיות רע אלייך... עכשיו הבנת?
D Dani Ryan New member 1/1/03 #11 אתה רואה !!! אתה כן חושב שאני טיפשה!!! הבנתי את זה!!! ואתה כן רשע!!!עובדה!!!!!!!חה!!!!! אתה רע אליי ..חכה אני אספר ללי הוא יביא את הביריונים... רשע!!!!!!
אתה רואה !!! אתה כן חושב שאני טיפשה!!! הבנתי את זה!!! ואתה כן רשע!!!עובדה!!!!!!!חה!!!!! אתה רע אליי ..חכה אני אספר ללי הוא יביא את הביריונים... רשע!!!!!!