לצרף קובץ.
M mיטלמן Well-known member ביום ראשון ב- 07:54 #2 3 נקודות במאונך, למעלה השלישי מימין, יפתח לך:צרף קבצים.
חורזת באהבה Well-known member מנהל ביום ראשון ב- 11:40 #3 נכתב ע"י mיטלמן: 3 נקודות במאונך, למעלה השלישי מימין, יפתח לך:צרף קבצים. לחץ כדי להרחיב... וואלה הסתדר ,אומנם לא בדרך שאני מכירה, העיקר שהסתדר,
נכתב ע"י mיטלמן: 3 נקודות במאונך, למעלה השלישי מימין, יפתח לך:צרף קבצים. לחץ כדי להרחיב... וואלה הסתדר ,אומנם לא בדרך שאני מכירה, העיקר שהסתדר,
M mיטלמן Well-known member ביום ראשון ב- 12:38 #4 נכתב ע"י חורזת באהבה: וואלה הסתדר ,אומנם לא בדרך שאני מכירה, העיקר שהסתדר, צפה בקובץ המצורף 141081 לחץ כדי להרחיב... החזרת, בלי ה' בסוף.
נכתב ע"י חורזת באהבה: וואלה הסתדר ,אומנם לא בדרך שאני מכירה, העיקר שהסתדר, צפה בקובץ המצורף 141081 לחץ כדי להרחיב... החזרת, בלי ה' בסוף.
חורזת באהבה Well-known member מנהל ביום ראשון ב- 12:55 #5 נכתב ע"י mיטלמן: החזרת, בלי ה' בסוף. לחץ כדי להרחיב... מה איכפת לי, העיקר שהחזיר. והלוואי יחזיר עוד שנים ארוכות, העלת קבצים שוב התקלקל, לא מצליחה שוב לעלות קבצים. מעצבןןןןןן
נכתב ע"י mיטלמן: החזרת, בלי ה' בסוף. לחץ כדי להרחיב... מה איכפת לי, העיקר שהחזיר. והלוואי יחזיר עוד שנים ארוכות, העלת קבצים שוב התקלקל, לא מצליחה שוב לעלות קבצים. מעצבןןןןןן
חורזת באהבה Well-known member מנהל ביום ראשון ב- 13:02 #6 נכתב ע"י mיטלמן: החזרת, בלי ה' בסוף. לחץ כדי להרחיב... אהההה אם כותבים תחילה ה3 נקודות לא יעילות, תחילה צריך ללחוץ על 3 הנקדות לעלות קובץ, ואז לכתוב.
נכתב ע"י mיטלמן: החזרת, בלי ה' בסוף. לחץ כדי להרחיב... אהההה אם כותבים תחילה ה3 נקודות לא יעילות, תחילה צריך ללחוץ על 3 הנקדות לעלות קובץ, ואז לכתוב.