תשובות
אפרת לבד או אפרת עם אומנים נוספים? לבד. אני מרגיש הרבה יותר התחברות לקהל מצד אפרת כשהיא לבד על הבמה (חוץ מהלהקה כמובן). אפרת שקט או אפרת קיצבי? שניהם. יש לה שירים טובים משני צידי האסכולה. אפרת הופעה אינטימית או אפרת הופעה גדולה? אינטימית. כמו בתשובה הראשונה. החיבור של אפרת לקהל מעולה ובהופעה גדולה הוא לפעמים אובד. זמר/ת שמשתלב/ת הכי טוב עם אפרת? אמילי קרפל במטרופולין יצרה שילוב מצוין עם אפרת. הלוואי שיהיה שחזור מתישהו.. אפרת מטרופולין או אפרת יוני בלוך? מטרופולין. מצטער, אבל אני לא מת על יוני בלוך בכלל. אפרת עכשיו או אפרת בתחילת הדרך? עכשיו. אפרת היום מראה יכולות משופרות הן מבחינה מוזיקלית (כותבת ומלחינה חלק גדול משיריה) והן מבחינה של הבנת הקהל שלה. יכול להיות שהיציאה לדרך לבד, בלי עוזרים, נתנה לה את הפוש הזה. אפרת שחקנית?(נוזהת אל פואד) לא יודע, איפה רואים את הסרט הזה? אפרת פוזה או אופי? חלק מהאופי של אפרת הוא פוזה ואני ממש אוהב את זה. אפרת דיסק ראשון או שני? שני האלבומים שונים, אבל אם הייתי חייב לבחור אחד, הייתי לוקח את השני. אפרת עם נעליים או שתישאר בגובה העיניים? בגובה העיניים עם נעליים. אפרת גלגל"צ או רשת גימל(איפה עדיף שיחרשו): דיסק באוטו. איך הקהל של אפרת בעינכם? אוקיי, אני מקווה לא להעליב אף אחד\אחת, אבל קצת יותר מדי בנות (לא, אני לא גיי). נוצר מצב שאם אתה הולך להופעה של אפרת או שאם אתה אוהב אותה ואת השירים שלה, נוצרת עליך סטיגמה מסוימת. אנשים נוטים להגדיר את אפרת כזמרת "של בנות" ואם מסתכלים על מילות כמה מהשירים שלה, אפשר להבין שיש בזה משהו, לא? לבוש אפרת(תשובה פתוחה): אין על הלבוש של אפרת, כל כך הרבה סטייל. מאוד מתאים לה. אני בכלל חושב שהיא צריכה להעביר שיעורים לכל הנשים בעולם. אפרת לחידוש שיר 'התקווה'?: לא.. אפרת ביישנית או מוחצנת? כמו בשאלה על הפוזה, היא שניהם וזה טוב.