ניסיון שני..:)..

שפוצי

New member
ניסיון שני..:)..

בא לכם מפגש בהופעה ב26.7 בהרצליה? ושאלון אפרת(חלק מהשאלות לקוחות מפורום של דנה ברגר אבל העיקר התשובות, כעעע.?:).. אפרת לבד או אפרת עם אומנים נוספים? אפרת שקט או אפרת קיצבי? אפרת הופעה אינטימית או אפרת הופעה גדולה? זמר/ת שמשתלב/ת הכי טוב עם אפרת? אפרת מטרופולין או אפרת יוני בלוך? אפרת עכשיו או אפרת בתחילת הדרך? אפרת שחקנית?(נוזהת אל פואד) אפרת פוזה או אופי? אפרת דיסק ראשון או שני? אפרת עם נעליים או שתישאר בגובה העיניים? אפרת גלגל"צ או רשת גימל(איפה עדיף שיחרשו) איך הקהל של אפרת בעינכם? לבוש אפרת(תשובה פתוחה:)) אפרת לחידוש שיר 'התקווה'?:) אפרת ביישנית או מוחצנת? תוסיפו שאלות תשובות מה שבא לכם:):).. אם בא לכם:):)

dondvir

New member
תשובות

אפרת לבד או אפרת עם אומנים נוספים? לבד. אני מרגיש הרבה יותר התחברות לקהל מצד אפרת כשהיא לבד על הבמה (חוץ מהלהקה כמובן). אפרת שקט או אפרת קיצבי? שניהם. יש לה שירים טובים משני צידי האסכולה. אפרת הופעה אינטימית או אפרת הופעה גדולה? אינטימית. כמו בתשובה הראשונה. החיבור של אפרת לקהל מעולה ובהופעה גדולה הוא לפעמים אובד. זמר/ת שמשתלב/ת הכי טוב עם אפרת? אמילי קרפל במטרופולין יצרה שילוב מצוין עם אפרת. הלוואי שיהיה שחזור מתישהו.. אפרת מטרופולין או אפרת יוני בלוך? מטרופולין. מצטער, אבל אני לא מת על יוני בלוך בכלל. אפרת עכשיו או אפרת בתחילת הדרך? עכשיו. אפרת היום מראה יכולות משופרות הן מבחינה מוזיקלית (כותבת ומלחינה חלק גדול משיריה) והן מבחינה של הבנת הקהל שלה. יכול להיות שהיציאה לדרך לבד, בלי עוזרים, נתנה לה את הפוש הזה. אפרת שחקנית?(נוזהת אל פואד) לא יודע, איפה רואים את הסרט הזה? אפרת פוזה או אופי? חלק מהאופי של אפרת הוא פוזה ואני ממש אוהב את זה. אפרת דיסק ראשון או שני? שני האלבומים שונים, אבל אם הייתי חייב לבחור אחד, הייתי לוקח את השני. אפרת עם נעליים או שתישאר בגובה העיניים? בגובה העיניים עם נעליים. אפרת גלגל"צ או רשת גימל(איפה עדיף שיחרשו): דיסק באוטו. איך הקהל של אפרת בעינכם? אוקיי, אני מקווה לא להעליב אף אחד\אחת, אבל קצת יותר מדי בנות (לא, אני לא גיי). נוצר מצב שאם אתה הולך להופעה של אפרת או שאם אתה אוהב אותה ואת השירים שלה, נוצרת עליך סטיגמה מסוימת. אנשים נוטים להגדיר את אפרת כזמרת "של בנות" ואם מסתכלים על מילות כמה מהשירים שלה, אפשר להבין שיש בזה משהו, לא? לבוש אפרת(תשובה פתוחה): אין על הלבוש של אפרת, כל כך הרבה סטייל. מאוד מתאים לה. אני בכלל חושב שהיא צריכה להעביר שיעורים לכל הנשים בעולם. אפרת לחידוש שיר 'התקווה'?: לא.. אפרת ביישנית או מוחצנת? כמו בשאלה על הפוזה, היא שניהם וזה טוב.

הורס 17

New member
עונה עונה עונה אני אוהב תשאלון

אפרת לבד או אפרת עם אומנים נוספים? בעיקרון לבד אפרת שקט או אפרת קיצבי? ג'אזי יותר אפרת הופעה אינטימית או אפרת הופעה גדולה? אינטימית זה הכי אחי זמר/ת שמשתלב/ת הכי טוב עם אפרת? אריק ברמן אפרת מטרופולין או אפרת יוני בלוך? מטרופולין ברור אפרת עכשיו או אפרת בתחילת הדרך? אפרת עכשיו אפרת שחקנית?(נוזהת אל פואד) יס יס יס אפרת פוזה או אופי? אופי אפרת דיסק ראשון או שני? ראשון אפרת עם נעליים או שתישאר בגובה העיניים? גובה העיניים אפרת גלגל"צ או רשת גימל(איפה עדיף שיחרשו)גלגלצ איך הקהל של אפרת בעינכם? מעולה לבוש אפרת(תשובה פתוחה:)) שמלה שחורה, עם חגורת בטן לבנה, שיער פזור ומשוגע אפרת לחידוש שיר 'התקווה'?:) לא נראלי אפרת ביישנית או מוחצנת? ביישנית כפרעליה

שפוצי

New member
אני גם יענה..

אפרת לבד, רק ככה אפשר להרגיש אותה באמת. אפרת כמו שהיא, כל עוד היא מביעה את עצמה זה יפה לראות גם ככה וגם ככה.. אפרת אינטימית - יותר בשבילנו:) זמרת שמשתלבת הכ טוב עם אפרת נורא אהבתי את השילוב עם שלומי שבן אבל בכל מקרה עדיף לבד.. אפרת מטרופולין... יוני בלוך עזר לקידום שלה ולהכרות שלה אבל לא יותר מיזה.. אפרת בתחילת הדרך אהבתי את התמימות ואת החוסר ניסיון אבל עכשיו היא משדרת משהו יותר יציב ומצליחה להחזיק הופעה אז זה שונה, נראלי נלך על עכשיו.. אפרת שחקנית. כן. רק שזה יהיה צדדי כי הכי חשובה לנו המוזיקה שלה!! אפרת פוזה או אופי.. לא משנה מה אומרים, בעיניי זה אופי וזו מי שהיא וגם אם יש בו קצת פוזה זה עדיין חלק מהאופי שלה.. קשה לי להחליט מבחינת הדיסק, אני חושבת שאפשר לקחת שירים מפה ומפה ולעשותצ דיסק שאי אפשר להוציא, וזה דיי מה שהיא עושה בהופעות, אז כן שילוב מפה ומפה כי מרגישים אותה משתנה ועוברת שירים בכל שיר ושיר אפרת יחפה, הכי מתאים לה ואני הכי אוהבת שהיא עושה את זה, לא יודעת זה מוריד אותה קצת ועושה אותה יותר איתנו אפרת לא אוהבת גלגלצ כי זה מביא קהל שאני לא אוהבת, אבל כל עוד שומעים אותה זה טוב ושיפרגנו לה כמה שיותר.. הקהל של אפרת בעיניי מעט מאכזב, כאילו בסביבה שלי אין אנשים שאוהבים את אפרת אז ההכרות שלי עם הקהל שלה היא שטחית וע"י הכרות מהופעות בלבד, אני חייבת לציין שהוא דיי דופק הופעות ולא הכי זורם אבל זה מאוד תלוי איפה ואני ממש מכלילה, היו הופעות ממש טובות, שהקהל היה טוב אבל ברוב ההופעות שהייתי בהן הקהל היה יבש טילים ולא כל כך הכיר את השירים גם.. לבוש אפרת, לפעמים אני אוהבת ולפעמים לא, ולפעמים היא כאילו משקיעה יותר מידיי, אני יותר אוהבת אומנים שמעבירים את המוזיקה בדרך חלקה וישרה ולא מנסים למכור לנו עוד דברים בדרך, אבל זה אפרת אז זה נסלח... היא מתלבשת יפה, אבל אני לא אוהבת ששמים את זה במרכז ואצלה זה מאוד בולט כששוכחים כבר שהיא באה ויודעת גם לשיר.. אפרת לחידוש שיר 'התקוה' חחח יכול להיות מעניין:).. באמת, לא אהבתי את הביצוע הנוכחי לשיר.. אפרת ביישנית או מוחצנת נראלי שחלק בכל ההתעסקות במוחצנות היא מביישנות ומהרצון להסתיר דברים ולהסיח את דעתנו שלא נראה את כל האמת... :):):):)

Shir FGS

New member
:)

אפרת לבד או אפרת עם אומנים נוספים? לבד :) אפרת שקט או אפרת קיצבי? שקט. אפרת הופעה אינטימית או אפרת הופעה גדולה? הופעה אינטימית. בכל מצב.. זמר/ת שמשתלב/ת הכי טוב עם אפרת? יוני? הוא פשוט מתאים לשירים שלה שהוא הלחין... למרות שהיא משתלבת טוב, באופן מפתיע, גם עם שלומי שבן :p אפרת מטרופולין או אפרת יוני בלוך? יוני בלוך! השיר היחיד שאני לא אוהבת באלבום החדש זה "יהיה פה דם" לא מסוגלת.... אפרת עכשיו או אפרת בתחילת הדרך? עכשיו. אפרת שחקנית?(נוזהת אל פואד) לא ראיתי... אפרת פוזה או אופי? אופי אפרת דיסק ראשון או שני? אני חושבת שראשון... אפרת עם נעליים או שתישאר בגובה העיניים? תכלס גובה העיניים, אני חושבת שאנחנו מכעט באותו גובה... אפרת גלגל"צ או רשת גימל(איפה עדיף שיחרשו) רשת גימל, זה נותן לזה נופח יפה יותר. איך הקהל של אפרת בעינכם? אחלה של קהל. לבוש אפרת(תשובה פתוחה:)) הכי מגניבה שיש... אפרת לחידוש שיר 'התקווה'?:) לאמכירה....... אפרת ביישנית או מוחצנת? ביישנית.

לא באה. ותשובות כמובן

אפרת לבד או אפרת עם אומנים נוספים? גם וגם, יש לה שילובים נפלאים. אני רוצה שוב אפרת יוני. (לא אובייקטיבית) אפרת שקט או אפרת קיצבי? שקט אפרת הופעה אינטימית או אפרת הופעה גדולה? אינטימית זמר/ת שמשתלב/ת הכי טוב עם אפרת? לא אגיד יוני כי אהיה צפויה, אז יוני. וערן צור. אפרת מטרופולין או אפרת יוני בלוך? זאת שאלה בכלל? אפרת עכשיו או אפרת בתחילת הדרך?באמצע אפרת שחקנית?(נוזהת אל פואד) אפרת פוזה או אופי? אופי אפרת דיסק ראשון או שני? ראשון אפרת עם נעליים או שתישאר בגובה העיניים? אני אוהבת את הנעליים שלה אפרת גלגל"צ או רשת גימל(איפה עדיף שיחרשו) רשת גימל, שונאת גלגלצ איך הקהל של אפרת בעינכם? דכאוני:( לבוש אפרת(תשובה פתוחה:)) שמלת שק אפורה, סתם נו. איך אפשר לענות על זה שזה נוגע לאפרת? אפרת לחידוש שיר 'התקווה'?:) לא אפרת ביישנית או מוחצנת? גם כשהיא בישנית היא מוחצנת אז אומר ביישניית

:)

אפרת לבד או אפרת עם אומנים נוספים?לבד. אפרת שקט או אפרת קיצבי? שילוב של שניהם,יבוא מצויין אפרת הופעה אינטימית או אפרת הופעה גדולה? אינטימית. זמר/ת שמשתלב/ת הכי טוב עם אפרת? אממ,לא עולה לי בראש כרגע. אפרת מטרופולין או אפרת יוני בלוך? מטרופולין. אפרת עכשיו או אפרת בתחילת הדרך? עכשיו. אפרת שחקנית?(נוזהת אל פואד) לא. אפרת פוזה או אופי? אופי. אפרת דיסק ראשון או שני? אמממממ.. שני. אפרת עם נעליים או שתישאר בגובה העיניים? בגובה העיניים. אפרת גלגל"צ או רשת גימל(איפה עדיף שיחרשו) גלגל"צ. איך הקהל של אפרת בעינכם? חביב+
אחלה מנהל פורום בכל מקרה P= לבוש אפרת(תשובה פתוחה:)) לא כזה רלוונטי אפרת לחידוש שיר 'התקווה'?:) לא..... אפרת ביישנית או מוחצנת? ביישנית

למעלה