ניסיון שני שלי

yalushki28

New member
ניסיון שני שלי

קצת רקע: אני גרושה וגרה כרגע בעיר רחוקה מעט מהוריי. עברתי לכאן עוד כשהייתי נשואה בגלל שלבעלי דאז, הייתה עבודה טובה כאן, ומשפחתו גרה בעיר הזו. מאז שהתגרשתי אני כאן לבד (אפילו הבן זוג הנוכחי שלי גר בעיר סמוכה). אין לי פה משפחה ואין גם עזרה עם הילדים. משמע, הכל כאן על הכתפיים שלי נטו. הייתי בהתלבטות בחצי השנה האחרונה אם לחזור לגור קרוב להוריי (כי שם יש לי את מלוא העזרה עם הילדים).

הפריסה שנפרסה היא הפריסה הווה-עצה-תוצאה
השאלה שנשאלה היא: האם X יקבל בהבנה את המעבר שלי לX?

התשובה לפריסה:
קלף הווה - 3 חרבות
קלף עיצה - ירח
תוצאה - ארבעה מטות

הפירוש שלי:

(הירח ) אני נמצאת בתקופה של בלבול וחוסר בהירות לגבי מה עליי לעשות. אני חשה מצוקה בנושא ואני מפחדת לדבר איתו על המעבר, מאחר ואני מפחדת שאם אני אדבר איתו על זה, עצם המעבר ישפיע על היחסים בינינו ואני מפחדת משברון לב (שלוש חרבות). קלף הירח מוסר לי כי המקור לדאגה שלי הוא פסיכולוגי וכי אני צריכה לשתף אותו ברגשות שלי ולפרוק את החששות שלי.
ארבע המטות מראה לי כי אם אני באמת אפסיק לפחד על איך המעבר הזה ישפיע על היחסים בינינו, ואדבר איתו על הנושא במקום לחשוש, כך אני לא אחווה שיברון לב והמעבר דווקא עלול להשפיע עלינו לטובה. אולי הוא גם ירצה לעבור ולגור איתי.

זה קלף של שמחה, ומשפחתיות כך שאני לא ממש מצליחה לפרש אותו אם זה לכיוון מעבר לגור ביחד, או קלף שמסמל שהמעבר קרוב להוריי מבחינתי יהווה אושר עצום (?)
אשמח לביקורות. תודה וסופ"ש פגז!!

idanmeri

New member
היי

קלף 4 המטות מסמל כל התוצאה לא ידועה מראש. זהו קלף חיובי ביותר, ולכן מרמז על כך שכדאי לספר ל-X על המעבר.
בנוסף, הקלף מלמד כי התוצאות אינן ידועות לנו מראש, ואינך יודעת מה יעלה בגורלך- האם הוא ירצה לעבור לגור איתך או לא. בכל מקרה, כדאי לספר לו ולראות את התוצאות שיגיעו לאחר מכן. לא לחשוש מהתוצאות, כיוון שהכל יהיה לטובה.
עיצה: עלייך להינות מדרך העשייה שלך בנושא הזה, ולא לחכות בקוצר רוח למעבר עצמו. אולי הדרך עצמה תשפר את היחסים שלך עם X, ותגרום לעוד כל מני דברים טובים...

בהצלחה!

idanmeri

New member
ועוד משהו..

לגבי 3 החרבות, מסמל כי כרגע את נמצאת בתחושה של הרס וכישלון.
התעלמת זמן רב מהמציאות, ולכן את מרגישה את הכישלון כעת. הקלף לא מדבר על העתיד שאת תעשי כך וכך, אז תהיה אכזבה.

yalushki28

New member
היי עידן!

האמת היא שחיכיתי לתגובה ממך
אני שמחה שהגבת! אני מאוד אוהבת את הפירושים שלך ועוקבת אחריהם כל הזמן

יש משהו בדברייך, ונראה כי לי יש עוד על מה להתאמן.

תודה על הפירוש ויישר כוח

idanmeri

New member
תודה!

לא ידעתי שאת עוקבת אחר הפירושים שלי
כיף לשמוע

סופ"ש מנוחה,

עידן

רחליקה האחת

Member
מנהל
שבת שלום ומבורכת