ניסיון עם webhost4life ?

ניסיון עם webhost4life ?

אני שוקל לאחסן כמה אתרים אצל webhost4life.com . האם יש למישהו ניסיון איתם? תודה.

IdleThought

New member
הממפ

עשיתי אצלהם אחסנה לפני שבועיים , עברתי דרך יסורים לא קלה עד שהם איתרו את התשלום שלי והקימו את החשבון ( שהצליח להימחק ספונטאנית מהשרתים אחרי 4 שעות ולחזור ולהפסיק לתפקד בעיקביות מחרידה אם אין אליו כניסות יותר מ 8 שעות ) מה שכן , התמיכה המקוונת שלהם די בסדר, 24 שעות ביממה... והם די משתדלים לעזור ועושים את זה לא רע ( התומכים הממש טובים הם אלו שבדרך כלל מזהים את עצמם בשם פרטי ולא ב SUPPORT3/4/5/6 ) עכשיו אני מגלה שאפשר בגודדי להשיג חבילה גדולה פי 10 לפחות ממה שהם מציעים , כמעט 200 גיגה באחסנה תמורת 50 שקל בחודש מצד אחד אני יודע כמה זה קשה להחזיק שרתים תקינים והם די מציעים הרבה , מצד שני.. אנחנו לקוחות חמדניים והדשא יותר ירוק אצל אחרים, אישית אני ממתין עם הREFUND כי עדיין לא הספקתי לפרוס את כל האתר שלי ואני רוצה לראות אם מבחינת ביצועים שווה להשאר שם הערה : יש להם חוות שרתים רק באיזור ארצות הברית מה שאומר שאפילו אם יש להם ביצועים טובים ותיקשורת מהירה , עדיין יש להם LATENCY מסויים בתעבורה ( מגבלות פיסיקליות מעצבנות של מהירות האור וכאלה) אנקדוטה ..עכשיו הורדתי קובץ ZIP מהאתר שלי , המהירות לא נסקה מעל 30K/S

אכן לא משהו, החברה האלה.

מוזרים מאד, ואמנם יש מספר טלפון, אבל במשך 20 דקות שמעתי רק פרסומות עד שניתקתי. יש גבול. לגבי גו-דדי, אני רואה שאכן יש להם נפחים גדולים, אבל מה עם sql server ? מה עם דברים שאנחנו באמת צריכים? אני לא רואה את זה שם, אולי קיימים. בכל אופן הם ידועים בתמיכה לא משהו.

IdleThought

New member
הממפ

https://www.godaddy.com/gdshop/hosting/shared.asp?ci=260 ותלחץ על התגית compare plans -windows לגבי WEBHOST4LIFE -התמיכה דרך הצאט חזרה אלי תוך שניות

Nil ref error

הייתי אצלם, אבל עברתי משם אחרי שנהיה ברור שהם לא מצליחים לשלוט בחוות השרתים שלהם, כל כמה שעות האתר שלי היה נעלם עקב "בעיות ברשת"

למעלה