ניסיון עם Fiverr

ניסיון עם Fiverr

עקב המלצתו האובייקטיבית לגמרי של סוס, ניסיתי להזמין עיצוב לוגו בפייבר. בגלל העלות הנמוכה, $5, הלכתי על שניים. הזמנתי את אותו לוגו משני מעצבים. נתתי איפיון מפורט, פירוט צבעים עם קודים, צירפתי פונט חופשי, ואפילו ציור קטן להסבר. אחד ענה אחרי 3 ימים (כמובטח), השני אחרי 5 ימים. התוצאות מאד חובבניות, ולא מתקרבות למה שרציתי. בעוד על עיצובים אפשר להתווכח, אמרתי בפירוש איזה צבעים אני רוצה. התעלמות מוחלטת. הציעו לתקן את הצבעים למה שביקשתי בהתחלה, אבל תמורת עוד 5 דולר ועוד 3 ימים. מאחר ולא אהבתי את העיצוב עצמו, ירדתי מכל העניין. אלה אנשים מהודו וסין בדרך כלל, האנגלית שלהם לא טובה, ועל כל אי הבנה שלהם אתה משלם בעוד 5 דולר ועוד 3 ימים, ואם תצליח לקבל מהם משהו , זה יקח הרבה זמן. לדעתי גם מדובר בהקרבה של האיכות. כלומר של מה שזה ישדר בסוף. הבנתי. שאלתי חברים, קיבלתי המלצה, הרמתי טלפון לאיזו גרפיקאית בארץ, ותוך שעתיים ו 4 איטרציות היה לי לוגו יפה כמו שרציתי. אז מה המסקנה? מי שמתקמצן, נענש. מי שרוצה לשלם בוטנים, יקבל קופים. אני לא כועס עליהם, ואפילו לא נותן להם פידבק שלילי. זאת העבודה שלהם, ואם ציפיתי לקבל עבודת גרפיקה טובה ב $5, אז אני אהבל. אני יכול לכעוס רק על עצמי, אם בא לי. אגב, אולי יש דברים אחרים שאפשר להזמין באתר הזה. אבל עיצוב אתרים ועיצוב בכלל? המסקנה שלי נכון לעכשיו: כנראה שלא.

עוד לא יודע בדיוק,

כי התחלתי לבקש עוד ועוד דברים, אבל זה יהיה כמה מאות שקלים. סביר לגמרי. בוא נניח שלוגו פלוס כמה אייקונים וכפתורים, ואיזה פס ירוק, יעלו לי 500 שקל. לי זה נשמע כמו עסקה טובה.

eizesus

New member
יש ויש

לגבי התוצאות הסופיות, סביר להניח שהיית מקבל תוצאות יותר טובות אם היית בוחר מוכרים שיש להם דירוג גבוה והיסטוריות שירות טובה - לא כולם טובים ומן הסתם אנחנו נותנים לכולם למכור. אכפת לך לשים לינקים לגיגים שקנית?

כזה אני.

רואה בשושנים ביום, ורועה זונות בלילה. אני יכול לתת לך את הטלפון שלה, אבל זה יעלה לך.

zeshe shoel

New member
אמר לי פעם זקן סיני...

מה שזול - יקר. באמת? לוגו ב 5$? למה ציפית? גם 500 ש"ח זה מאוד זול ללוגו...

למעלה