ניסיון נוסף - שאלה

me alone

New member
ניסיון נוסף - שאלה

אני מפורום פוריות,עוברת טיפולים ללא בנזוג,בת 35 עם בעיות רחם ושחלות. בביקורים האחרונים באיכילוב ראיתי מודעות לגבי קורס לנשים שהולכות להיות חד הוריות,והשאלה-לדעתכן-צריך קורס?... אני לא יכולה להגיע בשעות שהם מציעים (11 בבוקר,נו באמת),אני רק רוצה לדעת אם אני מפקששת כאן בגדול,או שזה בתחום הניסבל. אני בטוחה שההתמודדות היומיומית של אם חד הורית היא ענקית,אבל קורס? תודה מראש על ההתייחסות לולי

m i c h a l i

New member
שלום לך ../images/Emo140.gif

לא שמעתי על קורס כזה בעבר. אני לא חושבת שאפשר "ללמוד" איך להיות אמא
עם רוב הדברים לומדים להתמודד עם הזמן והניסיון. גם חברה טובה או קרובת משפחה יכולה לעזור. כמובן שאת מוזמנת להישאר גם פה איתנו
את יכולה להתמודד עם המצב החדש גם באמצעות ספרים, סדנא להורות, תמיכה באינטרנט ובכלל - כדאי שתציצי גם לפורום אמהות יחידניות מבחירה, שם תוכלי למצוא נשים במצבך

me alone

New member
אני לא צריכה ללמוד להיות אמא../images/Emo8.gif

יש לי כבר 9 ילדים שגדלו איתי (אחיינים שגרים קרוב).אני יודעת לטפל בזאטוטים. ה"קורס" הוא בעיקרו ע"מ לדעת חובות/מטלות/זכויות שיש לנו בתור חד-הוריות. השאלה נותרת לדעתי בפורום זה. אשמח לשמוע תגובות לולי

s h o o s h a

New member
קורס קדם הורי

לא לדעת בשלב כה מוקדם את הזכויות שלך בהיותך אם חד-הורית ממש איננו קטסטרופה. מה מגיע לך? מה לא מגיע לך? לדעתי, עברי בהצלחה את התהליך, עברי בשלום את ההריון והלידה ובבוא הזמן- תדעי מהן זכויותייך. כלום לא בוער. הקורס הזה (שמעולם בעבר לא שמעתי על אחד כמוהו) אינו פקשוש בגדול או בכלל. כאמור, שמרי על עצמך. בהצלחה

למעלה