ניסיון מיני

noga ke

New member
ניסיון מיני

יש כאלו שאוהבות נשים בלי יותר מידיי ניסיון, יש כאלו שנרתעות מזה.. מה אתן אומרות? וכמה ניסיון נחשב להרבה ניסיון?

אאמ...לדעתי..

אין דבר כזה יותר מידי ניסיון, כל בחורה יכולה ללמד אותך דברים חדשים על עצמך:)

כמובן שיש ניסיון בסיסי...לדעת מה עושים ברגע שמגיעים לרגע הנכון...

אני יכולה להבין בנות שזה קצת מלחיץ אותן להיות עם בנות שיש להן הרבה ניסיון, לדעתי לא צריך להירתע מזה, פשוט לזרום עם הרגע... אני בגיל 15-16 לא ידעתי כלום מהחיים שלי (בתחום הזה חח) והכרתי מישי שכבר הייתה עם נשים, לא סיפרתי לה שהיא הראשונה שלי..
והיא גם לא שמה לב;)

לא 'אוהבת' משהו ספציפי,

עם כל אישה למדתי משהו, וכל אישה שונה בהעדפות שלה. באופן כללי הרתיעה מנשים עם ניסיון רב נראית לי מטופשת.
אם כבר יותר שונה לי להיכנס עם מישהי בתולה או אחת שהייתה עם אישה אחת לפניי למיטה מאשר מישהי עם ניסיון.

luna2002

New member
למה?

למה שונה לך יותר להיות עם בתולה/חסרת יותר מדי נסיון? (את לא חייבת לענות)

כי מנסיוני (ומנסיוני בלבד, לא מתיימרת לדבר

בשם אחרות) -
הקשר הרגשי לאחר אקט כזה עם מישהי שאין לה ניסיון הופך למשמעותי יותר מבחינתה, ולא תמיד זה מתאים.

DANDINAI

New member

luna2002

New member
תודה שענית

אני חושבת על מה שכתבת ומבחינתי, לפי הנסיון שלי, זה לא מדוייק. אני זוכרת שדווקא עם הראשונה שלי לא רציתי קשר רציני (כמו שאחרות כבר כתבו, יש בזה משהו), אבל כן היה סוג של "תיאום ציפיות" לפני כן, אז...חפרתי,סליחה

לא חפרת בכלל
להיפך, נהנית מדיונים

ברור שזה משתנה מבחורה אחת לאחרת.
זו שהכרתי אחרי הראשונה שלי הייתה מבחינתי הסקס הכי מדהים שהיה לי בחיים ולא רציתי להיות עם אף אחת אחרת...
well

Salander

New member
הומ.

אישית הייתי מעדיפה מישהי עם יותר ניסיון כדיי שהסיכוי שהיא כבר תהיה רצינית ותחפש משהו כבר יותר ממוסד ורציני יהיה יותר גדול מאשר מישהי שעדיין מחפשת את המיניות שלה, או רוצה לראות את העולם, לנסות לפגוש ולצאת...

noga ke

New member
הממ

למה את חושבת שחוסר ניסיון מעיד על חוסר רציניות?

Salander

New member
כשאני הייתי בהתחלה

רציתי אולי קשר רציני, והיה לי, אבל הייתי חייבת קודם כל לטעום את כל העולם לפני שאני מתמסדת. ולדעתי כל אחת צריכה לעשות את זה.

זה כל המהות של להיות צעיר ותוסס, להנות מכל רגע ולעשות דברים טיפשיים ולהכיר הרבה אנשים ולנסות הרבה דברים.

Salander

New member
צריך להנות מהחיים.

למה להשתעבד למערכת יחסית רצינית באותה שניה.

לדעתי חשוב שהניסיון הראשוני יהיה משהו אמיתי ורצוי ממושך כדיי שתהיה התחלה בטעם טוב, ותודה לאל היתה לי חוויה מדהימה.

אבל כן, רצוי לטעום מהעולם, להנות, להשתגע, לנסות, לראות, לחוות, לא ליפול לידיים הראשונות שמוצאים לנצח.

יש נשים של אישה אחת לכל חייהן

יש נשים שרוצות לטעום מהכל (סטיגידיש), כל אחת ורצונותייה...

עם הראשונה חשבתי שזה לנצחנצחיםשמופיבופי, כשהסקס בפועל היה איום ונורא ושאלוהים ישמור את שתינו

כשלאחריה, הבנתי דווקא שיש סקס אחר ורציתי לחוות אותו עם נשים שונות ונפלאות.
זה לא מועדון, זה עניין של רצונות שונים וכל אחד מהם לגטימי

Salander

New member
גמני חושבת ששרמוטה זה מזעזע.

גמני חשבתי שאשאר עם הראשונה כל החיים, אבל בפועל זה לא קרה.

ואני עדיין אחשוב שצריך לנסות ולהתנסות.

מי שחושבת שטוב לה למצוא מישהי אחת ולהיות איתה, זה סבבה. לא אמרתי שדעתי היא היחידה.

ציינתי שזו דעתי, ולדעתי זה חשוב לנסות ולהתנסות.
בסופו של יום כולנו נורא סקרנים ולמה לחיות באם ואולי, ולא לנצל את חיים לנסות, רק בגלל הפחד שאולי לא יהיה ככה שוב, ואולי אני לא ארגיש ככה שוב.

למעלה