ניסיון לצייר

netaK

New member
ניסיון לצייר

זה ציור שעשיתי לבד, בצייר לפי הקליפ החדש של שאקירה (למרות שלא מזכיר אותה בכלל) מה דעתכם? ציור עם העכבר,אין לי עט גרפית

enbalush

New member
התפיסה האיורית שלך טובה, אבל...

הצבעים לא טובים, לא נכונים... צל צריך להיות בדרגת כהות מעל העור אבל לא בכזה פער... למה הקוים מפוקסלים???מהר אנטי-אלאסינג!!! יש מקומות שהיד רועדת... הבחירה של קו-כתם ומה לאייר-מה לא, טובה!

netaK

New member
וזה ניסיון ראשון שלי

לצייר כמוכם... אמממ....יש דעות?

netaK

New member
תראו תראו תראו!!

אני לגמרי גאה בעצמי! זה עדיין עקום אבל זה משהו!

ranmor

New member
יש לך תסביך הכי גאים שיש...../images/Emo13.gif

סתם! אם את אומרת שעשית את זה בצייר אז זה יצא ממש יפה יחסית! תנסי בפוטושופ, ותראי שתגיעי לתוצאות הרבה יותר יפות! נראה לי שעשית את אית´ן קצת כושי מדי (אם זה הוא שם מעל ג´סטין...)

netaK

New member
כן תסביך קשה =]

את שאקירה עשיתי בצייר את ג´טסין ואיתן בפיינטשופ אבל לא עשיתי שום אפקט שום כלום...רק שכבות... וגם אני חשבתי את זה נורא כהה התמונה...

netaK

New member
רק שאלה...

איך בפוטושופ ייצא יותר טוב? כאילו...מה לעשות שם?

ranmor

New member
בעקרון פוטושופ ופיינט שופ זה אותו

הדבר... לפחות בשביל מה שאת עושה כרגע... מה שאני לא מבין זה למה הקווים יוצאים לך בפיינטשופ כמו בצייר (aliased) ולא חלקים (anti-aliased)? עם איזה כלי את עובדת בפיינטשופ? תנסי לעשות אותו הדבר עם איירבראש ותראי איך יצא...

netaK

New member
המממ...אני עובדת עם פיינטבראש

בפיינטשופ יש לי משהו אחר שאפשר לעשות?

ranmor

New member
מצטער... אני לא מכיר את פיינטשופ

אז אני לא יכול לעזור...

netaK

New member
אז ראתה כיול לעזור בפוטושופ?

אני אתגבר על השנאה...

ranmor

New member
כמובן! רק תשאלי...

אני אשמח לעזור ואני בטוח שכך גם שאר חברי הפורום!

netaK

New member
וואי תודה

הנה שאלה..מה לעשות? כלומר...אמממ....רציני אין לי מושג זה סתם עשיתי לראות מה ייצא לי..

ranmor

New member
תתחילי לשחק עם התוכנה...

תבדקי את האופציות שלה, תחפשי מדריכים באינטרנט. בשביל איורים כמו שאת עשית כל מה שאת צריכה זה איירבראש וזום.

netaK

New member
=]

אוקיי זה לא שאני עובדת על הגודל הרגיל...זה ברור שאני מגדילה את התמונה ומציירת ואני עובדת עם אייבראש אבל אולי...לא יודעת....

למעלה