ניסיון לעלייה במשקל

Lsivan

New member
ניסיון לעלייה במשקל

שלום! אני בן 17 , גובהי 1.83 ואני שוקל 63 קילו, כמו שאתם מבינים אני די רזה.. בגלל זה הלכתי לפגישה עם דיאטנית והיא נתנה לי תפריט מסוים.. בכמה ימים הראשונים , כאבה לי הבטן, אבל אח"כ זה הסתדר.. אחרי שבועיים באתי אליה שוב, והסתבר שלא עליתי במשקל כמעט מהפעם הקודמת - רק ב100 גרם! רציתי לשאול, אם יכול להיות שהגוף שלי פשוט לא מסוגל להשמין? ואם כן, אז האם יש דרך לעזור לו להשמין בכל זאת? תודה.

Lsivan

New member
שכחתי להגיד..

שאני אוכל משהו כמו 3000 קלוריות ביום!

שתי אפשרויות

1. כאשר מדובר בבעלי מטבוליזם גבוה לא תמיד אנחנו יכולים להעריך את כמות האנרגיה הנדרשת לעלייה במשקל. לכן בפגישה השנייה היה מקום להכניס עוד שינויים בתזונה. 2. יתכן וההקפדה על הדיאטה לא הייתה מלאה. לאכול הרבה יותר למי שאינו רגיל לכך מהווה בעייה ולכן יתכן שההקפדה לא הייתה מלאה.וכמו שבדיאטות הרזייה אי הקפדה תגרום לשמירה או עלייה במשקל.

דורון ק

New member
שאלות

אתה מתאמן? אוכל כל 4-3 שעות? עשית בדיקות פיזיולוגיות(אנדוקריניות,היפרתרואיד וכו´)? מקפיד על חלוקה נכונה של אבות המזון? אם אין לך בעיה מסוימת אז אתה פשוט צריך לאכול יותר!

Lsivan

New member
תשובות

1)לא..אני לא מתאמן.. 2)כן..אני אוכל כל 3-4 שעות, אפילו פחות 3)לא עשיתי בדיקות שכאלו, כי אני לא מכיר אותם..מה הם נותנות? 4)כן..אני מקפיד על אכילת כל אבות המזון

S a D

New member
איזה כיף לך

חשבת אולי על לאכול עוגות??? מרגרינה??? ציפס עם מלא שמן? לא סתם אני צוחק

S a D

New member
יש כאלה שעושים

דיאטות ואוכלים יותר מ3000 קלוריות ליום :))

הבדיקות שדורון שאל אותך עליהן

הן בדיקות הורמונליות. ההורמונים קובעים את קצב חילוף החומרים.

Lsivan

New member
הבנתי..

הבדיקות היחידות שעשית הם צואה..ושתן..והם היו בסדר.. קופת חולים עושה בדיקות הורמונליות?? מה להגיד לרופא??

כן גורו

New member
תבקש שיבדקו בקופת חולים

tsh t3 t4 הבדיקות האלו בודקות תפקוד של בלוטת התריס.

Lsivan

New member
אוקיי..חוץ מזה

אתם מכירים את התוספים? : Ensure plus ו- Polikos אני מרבה לאכול אותם..

אנשור פלוס

מעניק תזונה מאוזנת בנפח קטן כולל ויטמינים ומינרלים, הפוליקוז מהווה תוספת פחמימות. מתאימים מאוד לבעייה . ישנו גם סקנדישייק שגם הוא מצויין למטרתך.

amiud

New member
סקנדישייק מותר לשתות פעמיים ביום

כוס בבוקר לפני האוכל ובלילה לפני השינה - או שזה לא בריא?

Lsivan

New member
ניב..אתה יכול לתת לי

את האי-מייל שלך או את האיי סי קיו אם יש לך..? כי יש לי כמה שאלות מפורטות..

schorin

New member
בוא לראות ולשמוע איך יש פיתרון

אני מזמינה אותך לבוא לראות ולשמוע איך פותרים את הבעיה זה מוכח ומצליח, צריך רק לדעת שקיים. אשמח לעזור נעמי 558-438-054 [email protected]

למעלה