ניסיון לחיפוש מידע

beni165

New member
ניסיון לחיפוש מידע

אולי לא המקום אבל ננסה בתמונה מופיע שחקנית מארה"ב, צולמה ב-1935, (האיש לידה הוא סבא שלי..) אני מנסה לברר מי זאת - אם מישהו יודע מי זאת או איפה אפשר למצוא מי זאת אני אודה לו. דבר שני איפה אפשר למצוא עיתונים ישנים (סטייל בית אריאלה) מאיטליה!! סביב 1935? תודה בני

oren*

New member
האם סרקת את התמונה?

תוכל להיעזר בפורום "ערוץ ההיסטוריה" או "סרטים" בכדי לקבל פרטים נוספים על אותה שחקנית (במידה ויצליחו לזהות אותה). האם ידועים לך שמות סרטים בהם שיחקה? ז'אנר מסויים? ניתן להריץ חיפוש לפי סרטים בשנת 1935 ולראות מי השחקניות הפופולריות באותה תקופה.

beni165

New member
חלק ניסיתי

בפורום סרטים לא זכיתי לתשובה אז אני מנסה את מזלי פה. לגבי חיפוש עוד לא ניסיתי אבל תודה.

beni165

New member
קטנוניים... ../images/Emo13.gif ../images/Emo52.gif

אני מקווה שהפעם יש תמונה...

היי בני -

שלחתי את התמונה לחבר מומחה לקולנוע בארה"ב. אני מקווה שהוא ידע למצוא לך תשובה. עכשיו בוא ספר לנו את הסיפור כולו - סבא שלך הסתובב עם כוכבות קולנוע?

beni165

New member
בערך

בשנת 1935, אחרי המכבייה השניה, יצא סבא שלי בראש משלחת אופנועים לאירופה ולארה"ב, משלחת של "רצון טוב", ולשאת את דבר המכבייה בעולם (לא היה להם חיבור לאינטרנט...), הם עברו בערך 32000 ק"מ על אופנועי ראדג' בעלי בוכנה אחת שהיו מאוד פופולאריים אז. מכיוון שבמוזיאון מכבי לא שמעו על המסע הזה, לקחתי על עצמי את המשימה של להתחכות אחריהם. נכון להיום, בעזרת עיתונים ישנים ותמונות ישנות, עם הצלבה של חותמות בדרכון הישן של סבא שלי הצלחתי לשחזר כמעט את כל המסלול. אחת התחנות הייתה בהוליווד, ושם צולמה התמונה, בתמונה הגדולה רואים את כל חברי המשלחת אבל מכיוון שהיא מאוד כבדה הייתי צריך לחתוך אותה (מגבלות תפוז...). אתמול גיליתי שיכול להיות שהשחקנית היא וירג'יניה ברוס, אומר משהוא למישהוא?? בני

יגעת ומצאת - תאמין.

בני, אני מצרף לך שתי תמונות של וירגיניה ברוס, ותקציר קורות חייה. אני סבור שזו אכן היא - שפוט בעצמך.

דרךארץ

New member
מסע האופנועים של חברי מכבי מ1935

מצורפת כתבה שפורסמה ב1998 באבטומוביל מגזין הרכב של מועדון החמש את הכתבה כתב ניר עוזדור

למעלה