ניסיון להתחבר לmsACCESS

ברק קרב

New member
דיברתי על גירסאת האקספרס

בנתונים שנתתי אני מתייחס לתנאי הרשיון המפורשים של האקספרס, ואפילו ליתר בטחון שוחחתי עם התמיכה של מיקרוסופט, שהחזירה לי בדיוק את התשובה שכתבתי. מבחינת רשיון אסור להתקין את זה על מחשב עם יותר ממעבד אחד - הם טוענים (ולא בדקתי) שזה לא יעבוד בכלל, אלא יזרוק ארור, אבל אין (לי) סיבה לנסות. כנ"ל לגבי הזיכרון של המחשב. שוב, לא דיברתי על הגרסא המלאה, אלא על גירסאת האקספרס. אם יש לך חשק לנסות את מערך התביעות של מיקרוסופט, אתה מוזמן להתקין את זה על השרת שלך שיותר גדול מזה, ולספר לי איך זה עובד.

מתכNET

New member
גם אני

לא ראיתי ברשיון משהו כזה תוכל להפנות אותי לקטע המדובר ברשיון?

זה נכון.

גם אצלי מותקן אצל לקוחות sql express, והוא רק משתמש במה שמותר לו, למחשב יכול להיות יותר, אין עם זה בעיה. לפעמים מציק שאין לו כמה תכונות שאני צריך, כמו יבוא יצוא, אבל החיסכון ללקוח הוא גדול.

ציפי81

New member
../images/Emo207.gif מישהו יודע אם זה עובד ב-P2P

האם במשרד שעובד עם חמישה מחשבים ברשת של Peer to peer, האם ניתן להתקין sql server 2005 express?. האם עשויה להיות בעיה כלשהי ואם כן מהי?

IdleThought

New member
זו

ההודעה הכי טריוויאלית, אתה מנסה להשתמש באובייקט כלשהו שלא עבר הקצאה יעני , שלא עבר NEW

aaronc76

New member
מדובר על הWIZARD של GRIDVIEW

אני מנסה ליצור קשר עם הwizard של הGridView איזה NEW בדיוק יש ליצור? עם sqlserver שעבדתי איתו הרבה לא היה דבר כזה. תודה.

למעלה