ניסיון להיריון

amberozia

New member
ניסיון להיריון

היי אני חדשה כאן ורציתי לדעת מידע על ניסיון להיריון והאם זה נכון שלאחר הלידה לוקחים את האשה לטיפול נמרץ?

הי

התהליך צריך להיות תחת בקרה, כלומר כמה חודשים לפני, בדיקה אם הכדורים שאת לוקחת לא יזיקו לעובר. להתחיל לקחת כדורי ויטמין חומצה פולית ולאורך כול ההריון בקרה. לא , לא לוקחים את האשה לטיפול נימרץ, אין סיבה.

לי הניורולוגית נתנה מרשם לחומצה

פולית בגיל 18. אבל עם הצבא הספקתי, גם ככה זה לא קריטי לי עכשיו. היא עשתה את זה כי עדיף להתחיל את זה ככה ולא רק כש'צריך'

roy1615

New member
טיפול נמרץ

אם ייקחו אותך לטיפול נמרץ אחרי הלידה כנראה שהאפילפסיה תהיה אחת הבעיות היותר קטנות שלך........

smagi

New member
אין שום הבדל בין יולדת רגילה

ליולדת חולת אפילפסיה מלבד העובדה שנשאר וריד פתוח להזרקת חומר מרגיע במקרה הצורך. וכמו שאמר אבא של אפי דרושה הכנה מוקדמת להריון - חומצה פולית 3 חודשים קודם לכניסתך להריון והפחתת התרופות. בהצלחה.

ruthty

New member
../images/Emo143.gif../images/Emo140.gifhello amberozia

אני מבינה שזה הריון ראשון קודם כל תרגעי ואל תכניסי לראשך רעיונות מטופשים פתחי תיק בטיפת חלב כדי שתוכלי להיות במעקב צמוד בטיפת חלב תקבלי את כל ההוראות הדרשות לך ולא מאף אדם אחר זה נורא חשוב היות ויש לך בעיה בריאותית לגבי מידע לאחר התיעציות עם רופאיך יתכן ויורידו לך במימון של התרופות לכל אישה יש שינו הורמונלי בהריון וכך זה לגביך לפעמים השינוי הוא לטובה ולפעמים הוא לרעה לא נורא קחי את הדברים בפרופורציה ותהני מההריון היות וזה כף אני מאחלת לך מזל טוב ולידה קלה

tropical888

New member
אני אחרי 2 לידות

רגילות לחלוטין. ולא לוקחים לטיפול נמרץ. חשוב לתכנן את ההריון כדי שתוכלי להיות במעקב עם רופאך בעניין הכדורים. יתכן ותצטרכי להוריד במינון התרופות ולהתחיל עם חומצה פולית. בהצלחה

למעלה