ניסיון לדיבוב חדש..

solomonon

New member
ניסיון לדיבוב חדש..

קודם כל רוצה להתנצל על הריב הקודם שהיה כאן בפורום באמת לא מתאים למעמד הפורום ולאנשים שפה אז בכל מקרה קבלו את מחילתי הכנה ואני מתכוון לכל מי שנפגע ממני, כנראה לקחתי את זה קצת מעבר (המבין יבין :) ) אז בכל מקרה מבחינתי דף חדש :) ולענייננו.... אמרתי ננסה לכתב את המילים של השיר בעברית ככה שהמילים והשירה זה ניסיון שלי :) (הסרט לא יצא מעולם בעברית, כך לפחות אני יודע) כמובן שלעולם זה לא יחליף את האנגלית וגם כשאני מבצע את הקליפ באנגלית יוצא לי יותר טוב מעברית אבל אמרתי ננסה לתת לזה איזה פאן ישראלי ככל שאוכל וזה מה שיצא: http://www.youtube.com/watch?v=cCsV68mtrss&context=C306ca65ADOEgsToPDskIk28O0QpZJ8A2tGwj6CfZD לביקורתכם הכנה, אשמח לתגובות... נ.ב: לצערי האיכות עדיין ברצפה מהסיבה הפשוטה שלא מצאתי סוג של קובץ שיתן לי את האיכות הווקלית והוויזואלית של AVI גם לא MP4 למרות שבדרך כלל זה כן באותה רמה אך כנראה כשעושים המרה זה משנה את הקובץ וקשה לי לעלות קובץ AVI כי זה יוצא בסביבות ה-600MB מול מה שהעלתי כרגע שזה 37MB (שינוי רציני) אז עד שלא אמצא דרך לשמור על האיכויות ומצד שני להוריד במשקל אני די תקוע ככה (אבל אני עובד על זה כמה שאני יכול מפאת זמן)

barak97

New member
בכללי - מגניב

הייתי משקיע קצת יותר בייצוא הקובץ.. אכן האיכות נמוכה וזה נשמע עמום ורע.... עם איזו תוכנה אתה עובד? אולי אוכל לעזור לך בעניין בכל אופן: הייתי אפילו יותר מגזים בקול העוצמתי. שמעתי את האנגלית והיא הרבה יותר מוקצנת בהבדלים בין הקול העוצמתי לחלש יותר - שהוא גם יותר צרוד בתרגום היו כמה משפטים שנשמעו מאולצים קצת, כמו: "גדול, אתה מבריק לא קולט מה אוזניי שומעות שמישהו כבר ישתיק אותו עוד שניה אני כבר בדמעות" אפשר היה לשנות אולי ל: "אני על סף דמעות" שגם נשמע יותר גבוה מבחינת משלב לשוני וגם נשמע יותר הגיוני, לדעתי "ועכשיו, פליז ברשותך.. אני הולך לעשות קצת מבול" לא הייתי משתמש במילה בעברית בתרגום של שיר. אפשר היה להגיד "סנטה" במקום "פליז", או כל דבר אחר.. בכללי בתרגום יש מילים מיותרות לפעמים.. מילים שפשוט לא יושבות על תנועות השפתיים שלו ואין בהן צורך בתאכלס, כמו: "וזה אבוד, גם לנסות להתפלל..." עוד דבר טכני - השתדל להתרחק מעט מהמיקרופון ולהקליט על ווליום יותר נמוך - ובעריכה להגביר, במידת הצורך. יש דיסטורשן כשהוא יותר צועק וזה צורם
קח את ההערות לתשומת לבך. בכל אופן אתה בכיוון הנכון, הייתי שמח לשמוע משהו יותר איכותי מהבחינה הטכנית וככה גם יהיה קל יותר להעיר ולהאיר - כי כאן איכות ההקלטה נשמעת על הפנים בגלל הגדרות הייצוא...

solomonon

New member
תודה רבה על התגובה :)

וצודק בהחלט בעניין של הטכניות, זה באמת מעצבן כעיקרון אני עובד עם TOTAL CONVERTER שממיר לי את הקובץ לכל סוג של קובץ שאני רוצה אבל זה תמיד יוצא הרבה הרבה יותר גרוע מהקובץ המקורי ולא מצאתי שום סוג של קובץ ששומר על אותנטיות הקובץ ולכן אני אנסה להשתפר מבחינת הטכניות בהמשך, לגבי החוזק של הקול מול המוזיקה גם צודק וזה גם משהו טכני אתה מבין כשאני מקליט אני מקליט עם תוכנה שלא ניתן לשחק בעוצמת ההקלטה ולכן זה מקליט את זה על הכי חזק (מה שהיה בדיוק הפוך פעם שהייתי מקליט והמוזיקה הייתה חזקה מהקול) בכל מקרה לקחתי לעצמי את כל המקרים הטכניים האלו וגם ידעתי אותם אבל תודה בכל אופן לגבי המילים - אתה צודק בהחלט אפשר לשפר את המילים אבל כתבתי את השיר הזה באיזה 3 בבוקר משעמום ועייפות ואחר כך תיקנתי עוד קצת והייתי כבר להוט להוציא את השיר אבל אתה צודק הייתי צריך להשקיע קצת יותר זמן בכתיבת המילים-תודה להבא נקדיש יותר לעניין :) ולגבי הדבר האחרון הקול (שצריך לתת יותר עוצמה) -אממ תשמע לדעתי אם היית שומע את הקול בקובץ המקורי ששם גם שומעים את השירה בצורה יותר חדה ועמוקה לדעתי הערתך הייתה משתנית למרות שהשירה שם לא הייתה השיא שלי ואני יכול להוציא ביום טוב גם משהו יותר עוצמתי, בכל מקרה אולי ננסה את זה בפעם הבאה שנקליט ונקווה שאני אמצא איזה דרך לפתור את הבעיות הטכניות המעצבנות האלו כי זה באמת הורס לדעתי לפחות 30% מהיכולות קול שאני שר בקליפ. תודה רבה ברק נשתדל להשתפר, מקווה שעם כל הפאקים בכל זאת אהבת, בכל מקרה אחלה ביקורת.

porky169

New member
בנוגע לתוכנה

באחד השרשורים הקודמים המלצתי לך להשתמש במפעל הפורמטים format factory. התוכנה מקודדת את הקובץ לקובץ אחר ושומרת על האיכות שלו כמעט 1:1.

barak97

New member
שמעתי את האנגלית אחרי ששמעתי את שלך

ושם יש הרבה יותר עוצמה ואנרגיות בקול... -מה התוכנה שאיתה אתה עורך את הוידאו ומייצא ממנה?

solomonon

New member
מכתב

כמו שאמרתי יכול להיות שאתה צודק אבל הרבה מהעוצמה נהרסה בגלל ההורדה של האיכות בגלל זה אמרתי שאתה צריך לראות קודם את הקובץ המקורי אבל אין בעיה קיבלתי מה שאמרת ואני בכלל לוקח את זה כמחמאה שאתה מנסה להשוות אותי למקורי (קן פייג' הוא שחקן ומדבב ענק!) אשתדל פעם הבאה יותר, שוב תודה! לגבי התוכנה - movie maker הורדתי גם פרמייר CS4 אבל אני לא מצליח למצוא מדריך וזמן כדי ללמד עליה, הבנתי שהיא גם לא קלה בכלל לתפעול (הרבה פונקציות ושטויות)

barak97

New member
פרימייר היא תוכנה מקצועית

צריך ללמוד אותה לעומק כדי להשתמש בה נכון. בקשר למובי מייקר - איזו מערכת הפעלה יש לך?

miaBaby

New member
אוגי בוגי!

מבחינת משחק ושירה- אני חושבת שזה יצא מצוין. המון משחק בשירה (למרות שבהתחלה הייתי אישית עושה יותר דגש על השירה ונותנת יותר "בלוז" אבל זה כבר בקטנות וסתם דעה) לגבי העריכה, אולי פעם הבאה תוכל למזג יותר בין השירה שלך לפסקול- שהיה נורא חלש ביחס לקול שלך וזה נותן הרגשה לא גמורה לפאנדאב. אבל שוב, זה בקטנה. בכלליות זה היה יפה מאוד.

למעלה