ניסיון לדיבוב חדש..
קודם כל רוצה להתנצל על הריב הקודם שהיה כאן בפורום באמת לא מתאים למעמד הפורום ולאנשים שפה אז בכל מקרה קבלו את מחילתי הכנה ואני מתכוון לכל מי שנפגע ממני, כנראה לקחתי את זה קצת מעבר (המבין יבין
) אז בכל מקרה מבחינתי דף חדש
ולענייננו.... אמרתי ננסה לכתב את המילים של השיר בעברית ככה שהמילים והשירה זה ניסיון שלי
(הסרט לא יצא מעולם בעברית, כך לפחות אני יודע) כמובן שלעולם זה לא יחליף את האנגלית וגם כשאני מבצע את הקליפ באנגלית יוצא לי יותר טוב מעברית אבל אמרתי ננסה לתת לזה איזה פאן ישראלי ככל שאוכל וזה מה שיצא: http://www.youtube.com/watch?v=cCsV68mtrss&context=C306ca65ADOEgsToPDskIk28O0QpZJ8A2tGwj6CfZD לביקורתכם הכנה, אשמח לתגובות... נ.ב: לצערי האיכות עדיין ברצפה מהסיבה הפשוטה שלא מצאתי סוג של קובץ שיתן לי את האיכות הווקלית והוויזואלית של AVI גם לא MP4 למרות שבדרך כלל זה כן באותה רמה אך כנראה כשעושים המרה זה משנה את הקובץ וקשה לי לעלות קובץ AVI כי זה יוצא בסביבות ה-600MB מול מה שהעלתי כרגע שזה 37MB (שינוי רציני) אז עד שלא אמצא דרך לשמור על האיכויות ומצד שני להוריד במשקל אני די תקוע ככה (אבל אני עובד על זה כמה שאני יכול מפאת זמן)
קודם כל רוצה להתנצל על הריב הקודם שהיה כאן בפורום באמת לא מתאים למעמד הפורום ולאנשים שפה אז בכל מקרה קבלו את מחילתי הכנה ואני מתכוון לכל מי שנפגע ממני, כנראה לקחתי את זה קצת מעבר (המבין יבין