ניסיון לאונס ב-TLV

L I A N 1 8

New member
ניסיון לאונס ב-TLV

המומה ותשושה מאתמול...הלכתי עם חבר שלי עברנו בים במצעד סתם בשביל הכייף... והחלטנו בלילה לצאת ל-TLV היה כזה מושלם שתיתי המון..רקדתי והייתי כוסית מתמיד..אני אומרת שלחום לאנשים שאני מכירה בתור בן והם לא מזהים(טוב עם החזה שכבר ענק) נראתי כמו כל אחת מהבנות והייתי רחוקה מהקוקסיות.. אני וחבר שלי רקדנו ביחד לרגע לא עזבנו אחד את השניה... אני ממש עם דמעות בעיינים...אני אוהבת אותו ככ...הלכנו לכיוון השירותים..אני באה להכנס איתו השומר עוצר אותי - את לנשים זה שם. אני נכנסת... יוצאים רוקדים שוב מישהו בא תופס לייד חבר שלי הוא תופס אאותי ואומר לחבר שלי סליחה אחי..יענו חשבתי זו מישהי אחרת וחבר שלי חיבק אותי צמוד צמוד. אחרי זה שוב הלכתי לשרותים אותו האחד חיכה שאצא מהתא וחבר שלי היה בשרותי גברים. הוא נכנס לשרותי נשים מה שאני לא מבינה איך??? הרי יש שומר!!!!!!!! הוא תופס מהיד קורא לי מכניס לתא..ואומר לי " את ממש מוצאת חן בעיני את לא מבינהה" אני אומרת לו אבל יש לי חבר ראית והוא כל החיים שלי והוא זה לא שאתם מתחתנים נו באמת והאמת כמה שזה מצחיק אם לא הוא לא יהיה גבר אחר ואתם יודעים מה עברנו ואיזו אהבה יש לנו. יום יום יחד לילה לילה אני בלעדיו כלום. אז אמרתי לו שמע אני טרנסית יש לי זיןןןןן בין הרגליים כרגע.. והוא כזה מה?! טוב אז מה את כוסית זה לא משנה לי... ואז אמרתי לא נו דיי והוא תופס לי במכנס ויורד אני אומרת לוח דיי באה לצאת הוא לא נותן לי!!!!הוא אומר לא..!!!ואני מתחננת לצאת עד שהתחלתי לצרוח וכמעט בכיתי עם דמעות הוא נתן לי... חבר שלימ כבר בא ונכנס לשרותים והסברתי לחבר שלי בערך מה היה..חבר שלי הבין מה קרה רק בדרך הבייתה וכמעט נסע חזרה לרצוח אותו. זה ממש טראומה..אני נשבעת לכם..... פחדתי ככ פחדתי כי ידעתי שזהו הוא הולך לעשות את זה וחבר שלי.. אאחרי רק נגיעות ממנו אני מרגישה מזוהמת..אני אוהבת את החבר שלי ככ......ואני עדיין בשוק מאתמול.... השומר אמר חשבתי שזה חבר שלך הוא אמר לי לתת לו להכנס נו באמתתתתתתתתתתתת מזה??????? כמעט אנסו אותי מה אתה טמבל?!?!!? שמירה עלקקקקק חשבתי שזה ייעבור לי.... אבל אנימרגישה מזוהמת מלוכלכת תחושה פנימית מעצבנת.. אני לא מאמינה שזה קרה לי

אוי ואבוי.. אני שמח שיצאת מזה בשלום בכל אופן

תתרחקי מאנשים כאלה כמה שיותר

כוס אמ אמו. איזה אנשים מגעילים!

לא יכולים להתגבר על החרמנות שלהם, חושבים שיכולים לעשות מה שהם רוצים. אוף. את לא מבינה כמה זה מציק לי... אני מה זה מצטער על מה שעברת... ושמח שלא קרה שום דבר שלא רצית. שולח לך חיבוק ענקי

L I A N 1 8

New member
אני מרגישה מזוהמת מגעילה

זאת תחושה..כי מגבר אחר נגע בי לא מרוצני אני מרגישה שייכת לבן זוג שלי המערכת שלנו זה משפחה זה לא חבר וחברה. הרגשתי גועל מעצמי.... והוא עובד כי הקניון פתוח בשבת שבעת הכוכבים... הוא מגיע הבייתה תכף.....הוא לא רוצה שאשאר לבד. אני מבקשת להזהר....באמת אין לכם מושג איזו טראומה זה...איך הוא תפס אותי בכח איך הוא החזיק את הדלת..איך הוא נגע בי לא מרוצני.... למזזלי זה נעצר בזמן.... אני רוצה רק את הבייבי שלי שייחבק אותי...שיינשק...שיירגיע ....... אין לכם מושג כמה השפעה יש לבייבי שלי... כמה הוא מחזק.....אך.... והאמת שיצאנו מהמעודון והיינו באוטו חבר שלי רצה להרביץ לו ואני יודעת שהוא היה דוקר אותו גם אין לו אלוהים....לחבר שלי.

היי הכול מה קורה...

אתמול היה סבבה לגמרה בTLV נכון שנכון שיהיה מלאה סחבלות אבל בקטנה

למעלה