ניסיון כושל

דר איל

New member
ניסיון כושל

התאוות הם עדיין בראש ,ניסיתי פיצה (סגור 9),אוף כמה שזה לא היה נחמד אחרי שלוש ביסים הנשמה נתקעה לי מה לעשות אחרי 7 ח׳ עדיין הלב רוצה והטבעת לא

אופירA

New member
מנהל
אני רואה את זה כהצלחה גדולה ../images/Emo13.gif

של הטבעת, להתחיל להוציא לך מהראש את הפיצה. תאמין לי, בסוף היא תצא
.

דר איל

New member
נראה כמה זמן הזיכרון יהדהד

ומתי התאווה והיצר ישכחו את הכאבים של היום ,באופן כללי די השתנתי בראש אך תמיד יש מעידות

אופירA

New member
מנהל
בסופו של דבר זה נחרט

ייצרב לך בזיכרון שפיצה כבר לא כל כך נעים לאכול, בדיוק כמו שנצרב לך בעבר בזיכרון שפיצה זה טעים מאוד. אל תימנע מפיצה, אבל תאכל אותה בערב, אחרי גלונים של שתייה, בכמות קטנה ולאט לאט לאט לאט. אחרי הטקס הזה, ייצא לך החשק לעשות אותו לעיתים קרובות.

דר איל

New member
טקסים זה יום העצמאות

אני רוצה אוכל..........סתם מעדיף להקנות לעצמי הרגלים של תזונה בריאה ככל שאפשר לא רוצה להיות סגור 9 כל חיי אלא להצליח לאכול כאדם נורמלי .

אומר לך מה מעביר לי את זה

כשהחברה שלי מזמינים פיצה, אני הולכת למראה. ואומרת לעצמי "וואלה שווה את המשולש".

דר איל

New member
אפילו משולש לא הצלחתי

אחרי 3ביסים כבר הייתי תקוע אבל העיניים רוצות וההרגל

לפעמים אני עוברת ליד חנות פלאפל טובה, וחושבת:

כן, לא, כדאי, לא כדאי... ואז אני עושה שיקול פשוט: 2 כדורים יעברו. השאר יעבור כל כך לאט שזה יספיק להתקרר ולא יהיה שווה כלום. אז כדאי? לא ממש. לעומת זאת, עקב אכילס שלי זה מתוקים ושוקולד. הם עבירים מאוד. ככה הוצאתי סופית מהתפריט פיצות, בורקסים, פלאפל, רוגלך ועוד כאלה. אם יש הזדמנות ולא איכפת לי לתקוע את עצמי לזמן ממושך, אוכל קצת מהנ"ל. אבל אם זה במסעדה או אירוע - רק דברים עבירים. אבל השוקולד ממשיך להוציא אותי מדעתי.

חמ סה

New member
לפעמים דרוש גם פלאפל טוב...

אני הגעתי למסקנה שלפעמים הנשמה רוצה (נגיד שפלאפל
) - היא תקבל. אני יכולה לאכול (מעקף קיבה) 3-4 כדורי פלאפל (מהזן המשובח כמו של "הקוסם" בת"א למשל, פריכים וטעימים במיוחד) + צלוחית של סלטי כרוב למיניהן כשמעליהם טחינה. אין צורך בפיתה, צ'יפס ושאר דברים שנתקעים. לא יודעת מה לגבי טבעת, אבל הויתור הזה, מראש, "לתמיד" - מיותר ולא נכון, לדעתי. בתיאבון, כבר אמרתי ?

אני לא מוותרת על כלום באופן פסקני. אם

הייתי מוותרת הייתי שחיפה. לפעמים אין לי חשק להתמודד עם מה שלא נכנס ובטח שלא להקיא. אם הייתי כזאת ותרנית הייתי מוותרת גם על מתוקים.

דר איל

New member
אוכל הוא הבעיה

מתוקים לא עושים לי את זה אבל פסטות מוקרמות עם רוטב אלפרדו,סטקים וכו.... על ממרחי השוקולד עם הבייגלה התגברתי

אל תדאג זה יתאזן

זה אמנם קשה בהתחלה. אבל לאט לאט בהמשך התהליך הרצון שלך לאכול ישתווה לאפשרות שלך לאכול. אני אחרי 7 שנים, לא רוצה לאכול יותר ממה שהקיבה שלי מסוגלת. אפילו שלפני כן רציתי לאכול פי 3 יותר.

דר איל

New member
מקווה שבעתיד הרצון והיכולת

התאזנו בעצם הכי חשוב לי ללמוד לאכול כמו בן אדם נורמלי ולא מה שהייתי לפני הניתוח

היה לך ניסיון כושל איל? לעומתך לי -

לי היה ניסיון מאוד לא כושל עם עוגת שוקולד לפני חצי שעה. העוגה היתה טעימה. לא נתקעה. וחצי שעה אחרי הטעם הנפלא שלה אני מבואסת שהיא לא נתקעה. מכיר את התחושה שבא לך לתת סטירה לעצמך? אם אינך מכיר, אני מכירה מצויין ברגע זה. וכן.....מתארת לעצמי ש"מותר מידי פעם קצת", "לא למנוע דברים שאת אוהבת" וכו'. מי שעברה לפני 22 ימים טבעת - לא אמורה לבלוע כזו חתיכה של עוגת שוקולד. נקודה. ואין צורך להתייחס. אני סתם מעוצבנת ורבה עם עצמי.

למעלה