ניסיון חדש לדיון...

Digi Lista

New member
ניסיון חדש לדיון...

נניח והייתה עונה חמישית,על איזו חיה עוד לא עשו דיג'ימון?ועל איזו חיה הייתם רוצים שיעשו דיג'ימון? אני יודעת שזה לא הדיון אבל אולי זה יזרום לכיוונים טובים...
אני החלטתי שנורא בא לי דיג'ימון פינגווין,יש דברים דומים אבל יש לי רעיון מה יהיו ההתקפות שלו וזה בהחלט יכול לשעשע...
בעצם יש לי עוד שאלה-איזה חיות אתם הכי אוהבים/שונאים כדיג'ימונים ולמה?(כאן מדברים על הדיג'ימונים מהעונות,הסרטים והקלפים)

Dark SpaWn

New member
עוד דיג'ימוני עקרב !

יש כל כך הרבה דיג'ימוני עכביש !!! למה עין עוד עקרבים !??!?!?!? וגם... חחחח דיג'ימון ראפר... חחח זה רעיון מצחיק פשוט הא ועוד רעיון חמוד ! שתי דיג'ימונים כאלו שהם איש שחור קטן... אני לא מיתכוון עור שחורה אלה פשוט שחור לגמרי בלי פנים... כמו יש מקלות ועוד אחד בידיוק כזה אבל לבן לגמרי ובידיים של השחור היה כדור לבן שהוא יסתיר צד אחד שלו וההפך אם הלבן כדור שחור שהוא מסתיר וכשה הם תוקפים (ביחד) הם מסובבים את הכדור ככה שירוא את הצד השני שלו ובצד השני של כדור הלבן יש פרצוף שחור מפחיד כזה... כמו הסמל הזה של חברת ספיטפייר וההפך אם הכדור לבן והם פשוט זורקים את הכדורים עליך והם עפים באוויר ותוקפים אותך

Apikachu L

New member
נו מילא...

ספון נתן לי רעיון טוב.למה לא דיג'ימון מלאך עם עור שחור?יהיה קול. למה לא דיג'ימון גמל?כאלו עוד לא ראיתי(וספון,דיג'ימון ערקב יש דווקא ורואים אותו בעונה ה1 וה2) צריך שיהיו דיג'ימונים בצורת ירקות(דיג'ימון מלפפון!)ולדיג'ימון המלפפון תהיה מתקפת סלט מלפפונים(יש חיה כזאת,ממש טעים) ויהיה דיג'ימון פילפל עם מתקפת גמבה! וצריך דיג'ימון שהוא כמו גירסה עדינה של הדיג'ימון שהקייזר עשה שהורכב מדיג'ימונים שנוים,רק שזה יהיה חיות שונות ותהיה לו מתקפת פיצול אישיות. ולמה לא דיג'ימון כבשה?לא התיישים המכוערים שהיו אלא ממש ממש כיבשה,עם קול עדין ופרסות,ומתקפת(!) סוודר. וצריך גברת אופל,כי נמעס מאדוני האופל,ויותר דיג'ימוני ערפד. ואני חושבת שצריך לבטל את הדיג'יגדילה של אנג'וומון בסרט הרביעי כי אוםפינמון יותר יפה.

niena

New member
...................................

אין בכלל דיג'ימוני ג'ירפה, פיל, היפופוטמים, לביאות (לא אריות! לביאות), צבועים, פרות (פרה, לא פרי), זבובים.... היה נחמד לראות איזשהו דיג'ימון אקזוטי, לא? ועם כבר דיג'ימוני ירקות (אחלה רעיון, יאנה!), אז למה לא דיג'ימוני פרות? תפוחמון (מתקפת סיידר), תותמון (מתקפת מילקשייק תות), ענבימון (מתקפת פיצוץ ענבים), בננמון (מתקפת קליפת בננה), תפוזמון (אין לי רעיונות..)... ואם כבר אוכל, אז למה לא דיג'ימון קרמבו (מתקפת קרמבו מחבטים!)?

star_female

New member
אני חושבת

שאפילו קראו להם "האחים ג'וקמון". או משהו כזה. זה היה בפרק הראשון עם מימי בעונה השנייה, אם אני לא טועה.

lori4

New member
נכון...

באמת קראו להם האחים גו'קמון והם רדפו אחרי מימי ורבו על מי אכל את חבילת השוקולד(או משהו כזה) שמישהו מהם השאיר על המיטה.....

Goggle Girl

New member
אני היתי רוצה לראות

דיג'ימון אנושי o.o אני לא מדברת על צורת גוף כללית אנושית כמו אני יודעת מה, בליטזמון או צ'אקמון, אלא יותר בכיוון של וולפמון ואגונימון בלי השריון והקסדה. כלומר, סתם ילד כמו כולנו רק שהוא דיג'ימון. קואיצ'ימון, דיג'יגדל ל... משהו כזה ^^; ואז הם דיג'יגדלים מתינוק לילד, מילד למבוגר, ואז פשוט לרמות שונות של מבוגר וזה... כאילו... לא יודעת. אותי זה מעניים ;; ובכלל דיג'ימון שהייתי רוצה לראות בסדרה? את סטראבימון -____-

OFIRB9

New member
מממ....

דיג'ימון סל פירות!!! מה? עשו דיג'ימון נר ולא יעשו סל פירות?? וגם אגרטל עם פרחים מפלסטיק! ודיג'ימון דג! מתי ראיתם דיג'ימון דג?! והכוונה לא לדולפין ליוויתן או כריש, הכוונה לדג זהב קטן בתוך אקווריום!!! צריך לעשות דיג'ימון טלויזיה+וידאו ודיוידי, ודיג'ימון מחשב! שיבוא ויחשב מתקפות, + דיג'ימון וירוס קטן שיכול להכנס לדיג'ימון המחשב ולהכניס לו מתקפת וירוס! (מהרעיון של ניקי) ודיג'ימוני טלפון שיכולים לתקשר אחד עם השני! עוד דבר, אתם יכולים לתאר לי את הדיג'ימונים שאתם רוצים בדיוק? אני אצייר אותם ועשים פה! אני אוהבת לעצב! אה כן! והדיג'ימונית שצריכה להיות השליטה הטובה בעונה החמישית צריכה להיות אפיקצ'ו!!!! השליט הרשע צריך להיות צוציק

Apikachu L

New member
XDDD

את אוהבת את אפיקצ'ו אה? (מתלהבת) קול! אבל היא לא דיג'ימון.(אם כי היא יכולה להפוך לכזאת) צוציק זה רעיון! צוציקמון:מתקפת פחית!

למעלה