ניסיוןןןןןןןן

אל תאמינו זה פוטו מורגנה....

אל תאמינו.. אני טוען ל....שזה..נו...בכלל אולי ההיתי בשמש יותר מידי.. ו...פולניות בכלל לא...זה...נו....יורקות.. אני חש...ש....נעשתה פה קנוניה מרושעת כדי לפגוע באוני...ובמחמד ליבי..הלא הוא ה 24 האגדי.. שחף.. תאמת זה עיבוד לקושילידודה שלך או מה? נ...ב.. קווינקי עוד יריקה אחת כזו...ו....אני מטריד את סיירוס מינית קפיש??????????????????

טוב בסדר משה..עזוב פטה

מורגנה עזוב גימגומים מיותרים.. תצדיע כבר!!!!!!! אתה לא תחמק מזה חמוד...קדימה ת=צ=ד=י=ע!!!!!!!!!!!!!

שחף אין מצב שאני מצדיע לך קפיש?

זה לא מה שחשבת!! ובהעדר עדים הצדק איתי.. חופף...כנס בה... חופף?? מה אתה מוריד בגדים מפגר!! אמרתי כנס בההההההההה אהה חופף...אתה מתכונן לכזו כניסה...טוב נו...מגיע לה....

soofgania

New member
פשששש קווינטי יורקתתתת../images/Emo2.gif../images/Emo3.gif

משה עכשיו תצדיע לשחף נו קדימה תשפיל את עצמך!

soofgania

New member
גאס לא יפה לגנוב ת'תמונה

למנהל התחנה

גאס???מממ הצילוווווווווווווו

ווווווווווווווווועעעעעעע יש פה קנוניה נגדי!!! אבל אתם זקוקים להרבה יותר מכמה פולניות רומנים ומרוקאיות!!! אני גורו עיראקי!!! ווווווווווווועעעעעעעעעעעעעעעע

וווווווווועעעעעעעעעעעעעעעעעע

מי אמר קנוניה ולא קיבל אה..מי? מי ?? מוש..אני עירום כביום היוולדך..תביא לי את שחף או שאני משתגע...

סעמק החומה הסינית הייתי עסוק בשיפוץ

עלק חומה..גדר..יותר מתאים.. אוחחח בגדד בגדד..קחו אותי לבגדד..

ראאבק

New member
קווינאטי מופיעה בצ'ט אבל לא ברשימות

של האנשים בחדר . נראה שיש כאן משהו חשוד??? לא יכול להיות! כנראה יש בעיה במחשב של שחף?

צילמתי באיחור מה קרה מה???

אחריי שהיא יצאה רק קלטתי שאני צריכה לצלם וזה...אז איחרתי מה קרה?? תתבעו אותי על היותי מרוקאית או מה?

למעלה