ניסוי

ניסוי

ביקשתי, וגם קיבלתי - את רשותו של הורסמאן לארח אותו בשרשור מרוכז לשאלות בענייני מירוצים. הכוונה היא לא לפתוח את עניין המירוצים לדיון כן או לא, אלא - ודווקא משום שזה לא ענף עם מסורת אימון בארץ - פשוט ללמוד. למה ניסוי? כי כדי שזה לא יהיה סתם פארש, מה שהייתי רוצה הוא, שנאתר שידור של תחרות מירוצים (יורוספורט, ESPN או כל ערוץ אחר שנקבע) ונצפה בו "ביחד" (כל אחד מביתו, לא צריך להפוך את זה למפגש
). אחרי הצפייה - נוכל לשאול שאלות בהתאם למה שראינו. מי בעניין?

(מתוך מדור "סוסים בטלויזיה"../images/Emo107.gif

בפורום ר"צ) יום חמישי 16.11
בשעה 8:00, בערוץ ESPN, (בהוט 59, ביס 52), תשודר התוכנית "סקירת מירוצי סוסים".
בשעה 8:30, ESPN, (בהוט 59, ביס 52), תשודר התוכנית "עולם המירוצים". לא יודעת אם מישהו יראה את זה אם זה בשעות כאלה אבל שיהיה... ואני בעד
, נשמע מעניין.

jgut

New member
../images/Emo45.gif

גם ככה חשבתי לבקש מהורסמן שיספר לנו קצת על מרוצים, כשהבנתי שאין לי שום מושג על התחום...

jgut

New member
המנהלת

הוא מוציא לי לשון
סתם חולה בבית, אז מתחרפנת קלות

גם אני

חולה. גוססת. דלקת בגרון
אז בתור ניחומים, הלכתי לאורווה. אחת המדריכות רכבה לי על הסוסיק (זה תורי היום, ונראה לי שכוחותי היו עומדים לי בשביל לעלות. וזהו
). התחרדנתי בשמש וראיתי אותה עובדת איתו ואח"כ פינקתי אותו, וחזרתי הביתה למיטה.

dixie chick

New member
החלמה מהירה לכוולםם!!

JGUT אני אבוא בערב להבריא אותך (ואני כבר משננת את מזמורי הריפוי האינדיאנים שדיברנו עליהם) וסש"נ אני מצטערת אבל אני לא אבוא עד לבנון או איפה שזה לא יהיה שאת גרה כדי להבריא אותך אבל השירי ריפוי מוקדשים גם לך.

jgut

New member
ניראה לי שאני יעשה אותו דבר

רק מחר... אבטל את השיעור ואבוא לצפות ברו רכוב ע"י המאמן... גם ככה לא ביקרתי אותו כמה ימים והאנטיביוטיקה גומרת אותי

תםטםOHIO

New member
ממ אני לא מבינה

שואלים שאלות או רק מביעים הסכמה ?
בכל אופן, אצלי אין טלויזיה ואני אודה להורסמן אם הוא יפרט על תוכנית האימונים. מה המטרות, כיצד משיגים אותן וכד'. תודה!

במקרה שלך -

תביעי הסכמה !
(הייתי רוצה לראות את הבנאדם שמצליח להכניס אותך לקופסא
) וכן, זה הרעיון, לשמוע למשל על תוכנית אימונים. אבל הורסאמן - לא לקפוץ עכשיו, רק אחרי שנסכם על מועד צפייה בשידור.

תםטםOHIO

New member
../images/Emo13.gif

חייבים! נשים לך מוזיקה של גשם לא תשמע כלום. (הזכויות שמורות לדיקסי).

תםטםOHIO

New member
מסכימה מסכימה !

.............................................. אבל! ......................................... רק לא הקופסא!!
וגם זה יהיה סוג של פנדורה את לא חושבת?

למעלה