ניסוי....

Jagged chaos

New member
ניסוי....

נסו עכשיו לשמוע את so called chaos ולדעת שאין מצב שהשירים האלה יחזרו על עצמם...
נו מור out is through נו מור not all me נו מור everything נו מור שירים שעושים טוב לרפלקס ההקאה שלנו...
לדעת שעכשיו אלאניס שומעת את השירים האלה והיא אומרת "פאק...איך חשבתי ככה על המתלמד הזה
.." נ.ב. סליחה על ההפגנת סדיזם לכל אלה שבעד המערכת יחסים הלא קשורה הזאת...
דיייי זה עושה כזה טוב...
לשמוע את Everything עם כל ה"you love my fucking dark..." ולדעת שהיא לא מרגישה עוד ככה לראיין ריינולדס
שחקן שעם כל הכבוד השיא ששמעתי ממנו היה בדיוק היום שמישהי אמרה "אלאניס מוריסט נפרדה מהשווה הזה...מיחצן המסיבות"... שתיהיה חזקה אלאניס
אבל שתוכל להפגין פרסונה ושירים יציבים יותר מ-so called chaos. יאללה תנו לי תמיכה...אני הולך לחטוף המון
עכשיו... כן..הוא חתיכת אפס..ולא רציתי להתבאס בזה שימחקו ת'הודעה הזאת רק בגלל תמונה שאולי לא חוקית פה בתפוז..אז כנסו - http://www.screencaptures.net/r/reynolds14.jpg

Pollyanna17

New member
מסכימה לגמרי.

So Called Chaos הוא אחד האלבומים הטיפשיים שלה, בעיקר כמה שירים. היא ממש איכזבה עם האלבום הזה. נקווה שהמצב ישתפר :) ופאק,התמונה...הוא נראה נורא.

j u n k

New member
../images/Emo3.gif

חחח אמיל, הרשה לי לא להסכים איתך, כן הוא עשה סרטים מפגרים לחלוטין (שאני דווקא אוהבת...כן הם לא קלאסיקות הדור, אבל כיף לראות אותם ולצחוק, אותי הוא שכנע...) , וגם הסרט היותר חדש שלו "רק ידידים" גרם לי לחייך בסופו של דבר..., אבל מעבר להכל רייאן נראה לי כמו בחור על הכיפאק...מעבר לזה שהוא חתיך, באמת היה נראה שהוא קיבל אותה ממש כמו שהיא , ואני חושבת שזה מה שהיא חיפשה במשך כל הזמן הזה (30 שנה זה לא צחוק). כשהיא הייתה איתו היא התחרפנה (ואני לא בטוחה שזאת היא האלאניס האמיתית, אבל יכול להיות שהיא הייתה צריכה להוציא את הצד הזה שבה), אין לי מושג אם הוא היה הסיבה לכך, אבל אם אני הייתי הוא כבר מזמן הייתי גומרת איתה אחרי התספורת, ואם לא אחרי התספורת אז אחרי החימצון המזעזע שלה, כן זה שטחי, אבל בכל זאת היה משהו בשיער שלה שפשוט עשה את הקסם. ורבים יסכימו איתי, היה לשיער הזה הרבה אופי מעבר למראה. השיר אאבריט'ינג הוא שיר שאני לחלוטין מתחברת אליו בסופו של דבר כל אשה מחפשת את האדם הזה שיקבל אותה בכזאת שלמות, זה שיר נורא רומנטי, אבל אני פשוט שונאת את הצד הזה באלאניס....
ובגלל זה אני שמחה (במובן המקצועי כמובן
) שהם נפרדו. MOHUHUUHUHUH i'm the devil man

נכון ש SCC הוא לא שיא האמנות של

אלאניס, אבל תרשה לי לחלוק עליך ולומר שמבחינתי האלבום הזה הוא לא על החבר שלה וכשאני מקשיב לשירים בו אני נותן להם פרשנות אישית משלי ובכלל לא חושב על ההקשר שדיברת עליו. אני יודע שרבים פה לא מחבבים את האלבום הזה ואני מכבד את דעתם כמובן. מבחינתי הוא אלבום טוב, שמיע. אמנם לא יצירת מופת כמו JLP או SFIJ אבל אני אוהב אותו.

Rוית

New member
המממ, לא כזה מסכימה.. (הממ חפירה)

אתה חושב שאלאניס מסתכלת היום על שירים כמו YOK ואומרת "פאק איך רשמתי את זה, איך באמת הייתי כזאת כועסת?" או על שירים כמו פרפקט ואומרת "פאק איך רשמתי את זה, הרי אני מתה על ההורים שלי!" וכו' וכו'.. אז כן, היא רשמה את השירים האלו בפאזה מסויימת ותכלס הם נבעו\כוונו לאדם מסויים, אבל אני די בטוחה שאפילו אחרי הפרידה אלאניס לא מתחרטת עליהם.. זה כמו שאתה במערכת יחסים ואתה אומר לצד השני "אני אוהב אותך". כשתיפרדו זה משהו שאתה לא יכול לקחת בחזרה ואתה באמת אמרת את זה כי התכוונת לזה (בעולם אידיאלי ובהנחה שאתה בחור הגון וטוב
) אז אני בטוחה שאלאניס היא מהאנשים שיצרו את השיר הזה כי זה היה ה"אני אוהבת אותך" שלהם.. זאת היתה הדרך שלה להביע את זה, וזה שהיתה פרידה לא הופכת את זה ללא נכון או שונה.. אז חוץ מכאב, אני לא חושבת שהיא חשה חרטה.. אבל היי, מי יודע.. וחוץ מזה, לך תדע, אולי היא תפגוש מישהו ותהפך לעוד יותר דביקה ויהיה משהו יותר גרוע מSCC?
קיצר, זהו, זאת דעתי החופרנית.. וזה בלי קשר למה אני חושבת על הפרידה שלהם, באמת.. ואגב, תמונה ששמת ממש נוראית..

O r a c l e

New member
מסכים!../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif

ורוית- אהבתי את המשפט המודגש בחתימה שלך!

Rוית

New member
תודות../images/Emo9.gif,נטלי אימברוליה מסתבר..../images/Emo3.gif

AlanisJunkie

New member
../images/Emo6.gif אמיל, אני איתך בזה שהיא

לא צריכה להצטער כל כך על הפרידה. עכשיו רק צריך להמתין ולראות מה תניב לנו הפרידה הזו:) מקווה שדברים טובים, אחרת כולנו נאכל את הכובע:p למרות שיש מצב שהוא הטיל עליה צל ענקי שילווה אותה לעוד איזה אלבום, ואנחנו הולכים לקבל אלבום שכולו "אהבתי אותך, נפגעתי נורא, למה הלכת...
"

Jagged chaos

New member
תגידו מה הקטע החדש הזה שלכתוב

בכותרת "ללא נושא" ולא לכתוב כלום בהודעה...
ראיתי את זה גם בפורום זיהוי שירים, ביקורת מוזיקה...
משהו חדש...
?

AlanisJunkie

New member
זה באג של תפוז, תשדלו להמנע

מכתיבת תגובה מהירה עד שזה יתוקן, כי זה מוחק את כל תוכן ההודעה וכותב בנושא "ללא נושא".

o0Invisible0o

New member
בתגובה מהירה..?רציני?../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif

אני מגיבה רק במהירה..ופעם ראשונה שקרה לי ה"ללא נושא" הארור הזה..!!
מה אמיל..חשבת שזה בכוונה?
משעמם לנו או משו..?o_0

Jagged chaos

New member
טוב הסבר....

גם הוא יכול להגיד what the fuck
, אבל הוא בקטע של ההתפעלות, והוא
בקטע של הנסחפות הוא o_O בקטע הביזאר של ה-what the fuck...

Rוית

New member
../images/Emo6.gif ואני תוהה,

לאן הגענו שחיינו נהפכו לחקר סמיילים ותרבותם?!

למעלה