ניסוי הרובי

RainBird

New member
ניסוי הרובי קראתי על רובי שמתכונתו שאם נותנים אותו לאהוב והאהוב בוגד הרובי מתכהה אני רוצה לאמץ לעצמי את שיטת הבדיקה הזו אז אני שואל אם יש ביסוסים נוספים על מה שקראתי. ארדן

../images/Emo39.gif לי יש שאלה על אותו הרעיון.... קראתי פעם על אבן שאם נותנים אותה במתנה, וזה שנתן אותה נמצא בצרה או קורה לו משהו האבן משנה צבע וככה מי שקיבל את האבן יכול לדעת אם משהו קורה.... איזו אבן זו? ניראה לי שזאת אבן ירוקה, אבל אני לא בטוחה....

stoneage

New member
האגדות הכי נפוצות בהקשר זה... הם על האופל המשנה את צבעה. ולעיתים היא גם ירוקה...

../images/Emo39.gif... ... ... ... זה נכון שאבן שנותנים במתנה יש לה אנרגיות יותר חזקות? ואם זה נכון, ולמשל במקרה של האופל האבן "זוכרת" מי נתן אותה, אז אם נותנים אבן למישהו אבל הוא מטהר אותה, אז האבן עדיין תהיה בעל אנרגיות חזקות יותר, או שהיא עדיין "תזכור" מי נתן אותה?

../images/Emo39.gif תיקון קטן- אז האבן עדיין תהיה בעל אנרגיות חזקות יותר? היא עדיין "תזכור" מי נתן אותה? *ככה המשפט צריך להיות ../images/Emo163.gif*

stoneage

New member
האבן זוכרת אבל... זה לא בדיוק כך. המון אנשים נוגעים באבן עד שהיא מגיעה ליעדה הסופי (במכרה, אצל הסוחר הראשון, אצל המלטש, אצל סוחרים נוספים...) ולרוב היא סופגת, לפעמים זה מפריע ובד"כ לא. הכי חשוב זה ממי קונים את האבן כי שם היא ממש סופגת מהאוירה במקום לכן חשוב לרכוש מחנות שנעים בה. כאשר אנו נותנים אבן לאדם אחר זו נתינה מתוך רצון, נתינה שעושה טוב ולכן לאבן זו אנרגיות חזקות. אנו נותנים אבן מתוך כוונה טובה . סיפרה לי למשל חברה שנתנה אבנים לתלמידים שלה שהם כל כך התרגשו מהרעיון של המתנה, מההשקעה המחשבתית שבה. מתנה זו שעלתה 4 ש"ח עשתה להם טוב יותר מכל מתנה אחרת. כלומר, כאשר נותנים אבן מתנה - היא עלולה להיות עוצמתית יותר הודות לכוונה הטובה. והיא זוכרת אבל לאו דווקא את מי שקנה אותה אולי את האוירה במקום....והכיצד ניתן לדעת אם היא זוכרת דווקא את מי שקנה ? כמובן שיהיה הבדל אם נקנתה וישר הועברה הלאה, אם הנותן קנה אותה במטרה לתת וטיהר אותה תיכנת אותה לפני שנתן ,או שהיתה אצל הקונה זמן ממושך ואז החליט להעביר מתוך אינטואיציה.

stoneage

New member
לתכנת אבן מטהרים אותה, מתבוננים בה תוך ריכוז ועושים מדיטציה או חושבים על מה שרוצים להפיק ממנה. כאילו משדרים לה את המחשבות שרוצים

stoneage

New member
הרובי שומרת על הזוגיות אבל זה עוד לא שמעתי. זה דווקא יכול להיות מנוגד שכן נניח שהרובי מתכהה סתם כך ללא סיבה וללא קשר אזי אחד מבני הזוג יחשוב שהשני בוגד בו ו,..הלכה הזוגיות וזה כבר הפוך משמירה על זוגיות. זה כבר נזק ועוד שיש ילדים בכלל...במחשבה הגיונית קשה לי להאמין בפרט שהרובי הנפוצה היא ממילא כהה אבל אני לא שוללת, רק משתפת אותך בדעתי

RainBird

New member
את כבר יודעת שמה שקורה באבנים זה ממש לא "סתם" וזו הייתה שיטה בדוקה למדי בימי הביניים אגב האמטיסט שלי התכהתה ואין לי מושג למה... אבל גם שרשרת הרוז קווראץ שלי גם התכהתה לאחרונה והפויעה מעין מערבולת מושלמת בקוורץ שלי דברים משונים קורים בבית... ארדן

stoneage

New member
כנראה שהן הגנו עלייך, הרוז ? בד"כ היא מתבהרת....נחמד לשמוע שהיא גם מתכהה

למעלה