ניסוי בנחשים

omerzi

New member
ניסוי בנחשים

שלום, קיבלתי בביה"ס לעשות עבודת מחקר על נחשים (לעשות ניסויים וכ'ו..) לדוגמא מדוע הנחשים לא מצליחים לעקל בטמפרטורה שנמוכה מ-25 מעלות ואז איך מערכת העיקול\דם שלהם עובדת. הייתי שמח למעט אתרים עם מאמרים מקצועים בעניין. תודה מראש. עומר.

etay983

New member
היום הוצאה לפועל מעקלים מותק..

למרות שחלק מהם נחשים בני נחשים..

כמו שכבר נאמר, ישנם נחשים שמעכלים

גם בטמ"פ נמוכות מ25 מעלות אבל אני לא בטוח אם מתחת ל20 מעלות. חשוב לדעת שמדובר על נחשים שמגיעים מאזורים בהם הטמ"פ יחסית נמוכות ולא ממקומות שבהם הטמ"פ גבוהות כל השנה, אז אל תורידו טמ"פ לכרכנים או למתכדרים שלכם בזמן העיכול כי רוב הסיכויים שזה לא יגמר טוב... בנוגע לאתרים שמדברים על הפיזיולוגיה של הנחשים אני לא יכול לעזור לך כרגע (אין לי בראש ברגע זה) אבל אני ממליץ לך לקרוא את הפרק העוסק בנושא באינצקלופדית החי והצומח של ארץ ישראל כרך 5 זוחלים ודו-חיים. וגם את מה שכתוב בנושא ב "מדריך לזוחלים ודוחיים בישראל" של פנחס אמיתי ועמוס בוסקילה.

naja

New member
מאמרים.

חפש בקישורי הפורום אתר שקשור לפיתונים ליבני שפה. בקישורים של האתר הזה יש מנוע חיפוש למאמרים בנושא. קח בחשבון שאם אתה לא מצליח להבין 50 אחוזמהמילים שם זה נורמלי....

yg28

New member
פנה לוטרינר מומחה לזוחלים

יש להם ספרים מקצועיים,ולרוב גם צילומים של ניתוחים שכבר נעשו. וכך תקבל אינפורמציה בלי להתעלל בנחש. מרפאה וטרינרית לחיות אקזוטיות בחולון : 036510123

omerzi

New member
לא חשבתי בכלל לעשות ניסוי על הנחשים

שלי! כמובן שאת כל המידע אני יקח מספרים\מאמרים. מחר אני אתקשר לד"ר מאורר ואני מקווה שהוא יסכים לעזור לי.

למעלה