בתור שפן נסיונות רציני
אני חושבת שאין משהו שלא ניסיתי....
אני מרגישה חובה לכתוב משהו.
כמובן כמו שכבר ציינו לפני, גם אני לא מעודדת ניסיון רק כדי להוכיח משהו לעצמך ולחברה ואני אסביר כאן קצת יותר, כי זה נכון שלפעמים בהחלט שווה לנסות וזו כנראה הדרך הכי טובה לדעת דברים מסויימים.
מתי לא לנסות: אף פעם לא לנסות משהו שלא מרגישים שום צורך או רצון רק משום שהחברה/המחשבה שאם אני לא אנסה איך אדע?
למיטב ידיעתי, רוב הציבור לא הולך ומנסה יחסים הומו-מיניים רק כדי לוודא שהוא לא במקרה כזה, או בי-מיני.
לרוב, נטייה מינית זה משהו שניתן לחוש גם בלי לנסות. כל הרעיון בנטייה המינית היא שמתעורר דחף
פנימי באדם לקיים אקט מיני עם... (השלם את החסר)
מנגד, בתוך מערכת זוגית למשל, יש מקום לנסות דברים כדי למצוא מה נעים וטוב לשני הצדדים.
כאן אני מזדהה לחלוטין עם החוויה של המבורגר שכאשר מרגישים שלצד השני יש מטרה ברורה, זה מאוד מקשה על תחושת המרחב לניסוי.
אגב, אחת החוויות המשמעויות ביותר עבורי בהקשר הזה היו הקשר הא-מיני שהיה לי במשך שנתיים בדיוק בגלל זה.
ברגע שהרגשתי שאין לחץ והכל אפשרי ואני יכולה להפסיק מתי שאני רוצה, הרשתי לעצמי לחצות גובלות ולבדוק עד כמה אני יכולה באמת להרחיב אותן.
לא יכולתי לעשות את זה בלי הידיעה שתמיד אוכל לחזור אחורה אם זה לא יתאים לי.
אני יכולה לספר שבהחלט התנסתי בדברים שלא היה לי בהם כל עניין רק משום שבן-הזוג לו הייתי נשואה הפעיל עלי לחץ לנסות. - זו דוגמא למתי הניסיון הוא רע.
אז לגבי הניסיונות שלי:
העבר, ובמיוחד הקשר הא-מיני, לימדו אותי הרבה על מה אני אוהבת ומה לא.
אבל איפשהו זה תמיד משתנה ברמה מסויימת בין בני זוג.
כרגע אני בתחילתו של קשר חדש ולומדת שוב מה מתאים לי.
זה נכון שנקודת ההתחלה שלי היא לא אפס ובעצם זה יותר 'כיוונון' עדין כדי להתאים את עצמי לאדם חדש, אבל אני מאמינה שזה משהו שכל קשר עם כל אדם מצריך. אגב, לא רק זוגי....
כי כמו שאנחנו יכולים להתנסות במיניות וזוגיות, גם בחברות יש למידה והתנסות של מהות הקשר והמרחב המתאים לכל חבר.
אז אני קצת 'ארכב' על השרשור שלך כדי לספר שאני היום בסוג של ניסיון משלי גם.
אני בקשר עם גבר מיני, אבל מיני ברמה מאוד נמוכה ואני מקווה שהיא נמוכה מספיק כדי שנוכל למצוא נקודת אמצע שתהיה טובה לשנינו.
אנחנו עדיין בלמידה, אבל בנתיים נראה בסדר