ניניט טייב הזמרת הגדולה מיכולם !! חג שמח לך והצלחה בהמשך...
א ארזון3 New member 15/4/06 #4 נינט טיב בארצות הברית השירים שלה רצים חזק אמריקאים אוהבים אותה הם אומרים יש לה כל טוב מאוד..
א ארזון3 New member 15/4/06 #6 אין עליה פשוט תותחית צעירה שכבשה עם הקל את ליבם של כולם, הייתי אופעה שלה היא שרה את השיר,ים של דמעות ואני מוצה את עצמי מוריד דמות מעניי ליד אישתי. זה היה חוויה נינט טייב את הגדולה מיכולם!!
אין עליה פשוט תותחית צעירה שכבשה עם הקל את ליבם של כולם, הייתי אופעה שלה היא שרה את השיר,ים של דמעות ואני מוצה את עצמי מוריד דמות מעניי ליד אישתי. זה היה חוויה נינט טייב את הגדולה מיכולם!!
ג ג ב ש ו ש New member 15/4/06 #7 חחח איזה מגניב../images/Emo6.gif../images/Emo88.gif שאתה ככה עם אישתך גם וכל זה... אשמח אם תישאר פה יהיה מגניב ביותר..רק תלמד לשרשר ולהגיב נכון והכל יהיה טוב
חחח איזה מגניב../images/Emo6.gif../images/Emo88.gif שאתה ככה עם אישתך גם וכל זה... אשמח אם תישאר פה יהיה מגניב ביותר..רק תלמד לשרשר ולהגיב נכון והכל יהיה טוב
ג ג ב ש ו ש New member 15/4/06 #5 יפה יפה../images/Emo13.gifיש הרבה כמוך../images/Emo88.gif אז אל תתפלא ואתה לא חייב לרשום בנושא ההודעה "נינט טייב" תתחיל משם את ההודעה ובתוכן תמשיך
יפה יפה../images/Emo13.gifיש הרבה כמוך../images/Emo88.gif אז אל תתפלא ואתה לא חייב לרשום בנושא ההודעה "נינט טייב" תתחיל משם את ההודעה ובתוכן תמשיך
ג ג ב ש ו ש New member 16/4/06 #11 חחח חס וחלילה../images/Emo2.gif../images/Emo88.gif דווקא לא..סה"כ להסביר לו
מ מאי פריצנוולדן New member 16/4/06 #13 שתהיה בריא גבשוש..איך יש לך סבלנות לכל אחד . כפרעלייך. באיזה מנהל זכינו
א ארזון3 New member 15/4/06 #9 פורום אתם לא ידעתם נינט , כל הכבוד לה היא שומרת שבת. יפה..זה אולי יוכל לעזור קצת לחנך את הנוער של היום.
פורום אתם לא ידעתם נינט , כל הכבוד לה היא שומרת שבת. יפה..זה אולי יוכל לעזור קצת לחנך את הנוער של היום.
ג ג ב ש ו ש New member 16/4/06 #12 ברור שידענו../images/Emo8.gif../images/Emo88.gif זה ידוע שהיא שומרת שבת.. להבא תשרשר ולא לפתוח בבקשה הודעה חדשה בכל פעם כשיש לך משהו לכתוב.
ברור שידענו../images/Emo8.gif../images/Emo88.gif זה ידוע שהיא שומרת שבת.. להבא תשרשר ולא לפתוח בבקשה הודעה חדשה בכל פעם כשיש לך משהו לכתוב.
N netapet2 New member 16/4/06 #15 ****../images/Emo141.gif**** רצוי גם להסביר כי, נינה לא קוראת פה, ואם הוא רוצה לכתוב לה משהו שינסה אולי בפורום הרישמי
****../images/Emo141.gif**** רצוי גם להסביר כי, נינה לא קוראת פה, ואם הוא רוצה לכתוב לה משהו שינסה אולי בפורום הרישמי
N netapet2 New member 17/4/06 #17 ../images/Emo6.gif../images/Emo141.gif לא שאני קשורה...אבל משום מה אני לא מרגישה כל כך ת'אצבע... רק דברים זזים בתוכה :-S
../images/Emo6.gif../images/Emo141.gif לא שאני קשורה...אבל משום מה אני לא מרגישה כל כך ת'אצבע... רק דברים זזים בתוכה :-S