נינט

mumi3

New member
נינט

היי נינט, אם במקרה את תקראי את ההודעה הזו, למרות שאני לא מאמינה... רציתי לספר לך שאמא שלי גם קוראים לה נינט והיא נולדה באותו תאריך שלך והיא מרוקאית מהעיר מקנס... מה את אומרת על זה? מדהים לא? אני מקווה שזה הדהים גם אותך ושאת לא נתת לשתן לעלות לך לראש... אני לא מצפה שאת תרצי למצוא אותי, כי מי אני? סתם סטודנטית לשיננות.(מצטיינת) קבלי חיבוק חזק ורד.

l a h a v100

New member
חחח ../images/Emo9.gif

נינה לא קוראת פה
ומה הקשר השתן עלה לה לראש
חחח את יכולה לשלוח לה מכתב דרך האתר הרשמי ב"צור קשר". יש סיכוי שהיא תענה לך

mumi3

New member
אין לי מערכת חלונות

אין לי מערכת חלונות אז אני לא יכולה ליצור איתה קשר, חוץ מזה אני מקווה שהיא בן אדם נחמד, אם את יכולה להעביר לה את המסר שאמא שלי והיא נולדו באותו יום רק בשביל הקטע אז זה טוב

amosb30

New member
מה הקשר??

איזה מערכת יש לך?? מה הקשר בין זה לשליחת מייל?? מה הקשר בין זה לכניסה לאתר כלשהו??

mumi3

New member
לינוקס

בלינוקס אני לא יכולה ליצור איתה קשר... אם הייתי יכולה הייתי מספרת לה את הסיפור המדהים הזה.. הבנת?

mumi3

New member
נינט

האמת שזה לא משנה, סתם זה קוריוז שהיאנולדה בתאריך של אמא שלי. כלומר זו אמת לאמיתה, אבל אם היא הייתה קוראת את זה אולי היא הייתה רוצה לעשות אצלה טיפול בפנים..(היא קוסמטיקאית) בכל אופן אני מעריכה את כשרונה ומקווה שהיא בן אדם טוב חוץ מזה שהיא כשרונית , לזה התכוונתי שהשתן לא עלה לה לראש.. אני יודעת שלי זה לא היה קורה, כי אני צנועה...

למעלה