נינט איך יצא?
M MiSs DiNaMiTt New member 13/10/03 #2 יש לי רק מילה אחת להגיד לך....... יצא פשוט מ-ה-מ-ם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סחטיין!!
יש לי רק מילה אחת להגיד לך....... יצא פשוט מ-ה-מ-ם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סחטיין!!
D double O S New member 13/10/03 #3 נייס../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo96.gif עם איזה תוכנה השתמשת
נייס../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo96.gif עם איזה תוכנה השתמשת
ט טיטול לא נקי New member 13/10/03 #4 זה נראה כמו עבודה של פוטושופ../images/Emo95.gif נראה לי שאני אפילו יכולה לזהות את הפילטרים שבהם השתמשו.. יצא ממש יפה רק המלצה שלי - תעדני את השימוש בפילטר שהשתמשת בו על הדמות של נינט בצד ימין..כי פשוט טישטשת אותה יותר מדיי..
זה נראה כמו עבודה של פוטושופ../images/Emo95.gif נראה לי שאני אפילו יכולה לזהות את הפילטרים שבהם השתמשו.. יצא ממש יפה רק המלצה שלי - תעדני את השימוש בפילטר שהשתמשת בו על הדמות של נינט בצד ימין..כי פשוט טישטשת אותה יותר מדיי..
ר רואייי New member 13/10/03 #5 ../images/Emo8.gifלכולם- תודה!!!! וחוצמזה אני בן! דבר שני השתמשתי ב paint shop pro 8 ותודה!!! שאני יעשה עוד דברים על המלכה אני ישים אותם כאן בפורום
../images/Emo8.gifלכולם- תודה!!!! וחוצמזה אני בן! דבר שני השתמשתי ב paint shop pro 8 ותודה!!! שאני יעשה עוד דברים על המלכה אני ישים אותם כאן בפורום
P perrinat New member 14/10/03 #8 ../images/Emo127.gifכל הכבוד../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif