נינט טייב

נינט טייב

לפי דעתי, נינט לא זמרת, היא סתם עוד סלב, שיגעון חולף. יש לה קול שטוח למדיי, ואין לה צבע קול בכלל. עד עכשיו, לא האמנתי מה אתם מוצאים בה. היא לא כזאת יפה, היא גם לא כישרון ענק. היא לא קרובה לרמה של שירי מימון או שי גבסו, ועוד המון אומנים אחרים. נינט היא זיוף אחד גדול

נינט השתתפה בלא מעט דברים כדי

להוכיח לכולם שהיא זמרת עם כישרון. אז אני בכלל לא מבינה איך אפשר להגיד על נינט שאין לה כישרון והיא לא זמרת.. שיגעון חולף של 4 שנים אה? לא שמעתי עלזה עוד.

ג ב ש ו ש

New member
והנה עוד אחת שחושבת שיודעת../images/Emo88.gif

הכל... כבר נמאס לי לענות לאנשים כמוך,מייאשים
קיצור,תחשבי מה שבא לך אוקיי?!?! אנחנו חושבים שנינט היא זמרת ענקית,עם כל עצום ולא סתם היא נבחרה בכוכב נולד1,היה איתה ותמיד יהיה איתה קהל מעריצים ענק,הכי גדול אפילו שיש במדינה ואין צורך להתכחש לעובדות,מה גם שנינט שחקניחת טובה מאוד ואנחנו חושבים שהקול שלה מדהים,היא מוכשרת ברמות. סבבה?? לא טוב לך פשוט אל תכנסי לפה,לא מבין את אלו שכביכול לא אוהבים את נינט אבל לא מפסיקים להכנס לפה.

RoteMi 75

New member
../images/Emo45.gif /=

אני פשוט לא מבינה איך אתה מצליח לשמור על קור רוח עם האנשים האלה גבי..

ג ב ש ו ש

New member
פשוט מאוד לא לוקח אותם רציני../images/Emo88.gif

וכל זה למען נינט ולמען המשך קיומו של הפורום,שתמיד ימשיך להיות ככה פעיל עם אנשים חמים שאוהבים את נינט ואת הפורום עצמו,למען כל זה אני ככה שומר על קור רוח. אף אחד לא שווה את העצבים שלי

אפשר לכתוב תגובה בלי להתנשא

מעל אחרים. "עוד אחת שחושבת שהיא יודעת הכל" למי מי אתה שתדבר ככה לאנשים? אתה לא יותר טוב ממנה.

סבבה

מה ואתה לא חושב שאתה יודע הכול??? כפרה, נינט לא מושלמת! תוריד ת'פוזה ששמת על עצמך. ומי אתה שתגיד "לאנשים כמוך" מה אתה חושב, שבגלל שאני חושבת שנינט היא בנאדם דוחה, חסר כל כישרון למישחק ולשירה, אז אתה יותר שווה ממני? לך תזדיין. אה, ולא אכפת לי שתלך לבכות לאימ-אמא שלך-תפוז.

ג ב ש ו ש

New member
בואי נתחיל בזה שאני לא ארד../images/Emo88.gif

לרמה שלך
אני גם לא אגיב לדברים שכתבת רק בגלל שאני לא רוצה לפגוע בניהול שלי בתפוז,כל מה שתגידי לא מזיז לי ולא לאף אחד בפורום כאן.

../images/Emo60.gifרק חבל שלא שאלנו את דעתך../images/Emo8.gif

שיגעון חולף? אז איך עדיין למרות הכל היא נשארת בכותרות?? אנשים מתעניינים בה!אנשים אוהבים אותה. יש לה קהל מעריצים ענקי בארץ.ואפילו בעולם.כן,כן,תתפלאי. ברשמי שלה יש לה שם מעריצה מברזיל.נינט כל פעם ופעם רק מוכיחה לנו עד כמה היא מוכשרת. ולא יפה? עניין של טעם. היא זמרת ענקית עם קול מדהים!! ואת האמת?אם לא היה לה קול כזה יפה כמו שאת אומרת, א-היא לא הייתה זוכה בכוכב נולד. ב-לא היו לה המון תומכים כמו שיש לה עכשיו. היא פשוט בנאדם מקסים!

omrimayo

New member
כן, שירי מימון עם האלבום המעפן שלה

חוץ מ-2 שירים חביבים (ויציאה אחת מבריקה) אין שם כלום, פופ בשקל תשעים עם צרחות לכל אורך האלבום. יאק.

ג ב ש ו ש

New member
אני מבקש,לא לערב פה את שירי../images/Emo88.gif

או כל זמר/זמרת אחרים
לא רוצה פה מריבות,כמו שגולשי הפורום של שירי מכבדים אותנו ולא רוצים לראות הודעות מגעילות על שירי גם אנחנו לא רוצים שהם יכנסו לפה אחכ' ויכתבו דברים לא נעימים על נינט,אז בבקשה

omrimayo

New member
זה לא אישי נגד אף אחת מהן, באמת

פשוט נתתי דוגמא לזמרות שכל הזמן נמצאות על PUSH חזק מדי לטעמי... טוב סורי, לא התכוונתי.

אי אי מאמייייייייי../images/Emo13.gif

זאת דעתך האישית זה קודםם... וחוץ מיזה איך היא לא מגיע לרמה של שירי וגבסו אם היא ניצחה אותם בניצניים? גם בדעה של השופטים וגם בקהל בבית!!!!!
וחוץ מיזה איפשר להגיד שהיא לא שרה יפהה!! זה במת מעוותת

omrimayo

New member
מי מאמי, אני? :p

תודה... הלוואי והייתי יכול להיות מעודד... אני סתם עכשיו בתקופה חרא (בשעה האחרונה...) ומחכה לטלפון שיעשה לי את השבת, והוא לא מגיע ועזבי... אני לא מכיר אותך וסתם זה יצא לי... מצטער שוב :(

למעלה