נינט טייב

דודי א

New member
נינט טייב

לא יודע - אבל החלטתי לכתוב בפורום הזה לדעתי ההיסטריה סביב נינט מוגזמת אבל אותי "מטרידה" הצורה החיצונית. יש לה זרועות וכתפיים "גבריות" משהוא ? היא היתה יכולה להתלבש אחרת. לי היא נראית "חזקה" "גברית" משהוא למרות שהיא מאד מושכת .... תגובות ?

לורן29

New member
אהבתי אותה ב"כוכב נולד"

אבל ההשמעות הבלתי פוסקות של השירים שלה ברדיו המאיסו אותה עלי. לגבי המראה שלה-ויצא לי לראות אותה גם במציאות (אותה את שירי ואת גבסו במסגרת אירוע), אני חייבת לומר שהיא יפה אמיתית! העובדה שהיא עגלגלה קמעא גורמת לה להיראות סקסית יותר לדעתי.

דודי א

New member
די נכון

אני מסכים שמאחר והיא קצת "מלאה" היא מאד מושכת. הרדיו והטלויזיה "עשו" ממנה הרבה מעבר למה שהיה צריך להיות כאילו לאמר - מי היא בכלל ? אי אפשר להשוות את השירה שלה לזמרות מקצועיות. אבל בעיקר - היא יכלה להשאר סקסית אבל בהופעה חיצונית קצת פחות "גברית"

emh

Member
למה?

בגלל שהיא חובבת רוק? סורי, אבל אני לא ראיתי בה שום דבר "גברי"

לדעתי היא מקסימה והמלאות רק מוסיפה

לה הרבה חן..הבעיה היא עם מה שמלבישים עליה שזה פחות מתאים לה

דודי א

New member
מותר להיות בוטה ?

הרבה נשים חושבות שהיא מדהימה ! או שאני טועה ?

נצנצ

New member
אז מה?!?!?!

לנשים אסור לומר מחמאה על אישה אחרת מבלי שאנשים יתחילו לחשוב מה עומד מאחרוי זה???

אני דווקא לא חושבת שהיא מדהימה..

מצטערת. גם המראה שלה לא עושה לי את זה, <אני ממש לא חושבת שהיא סקסית>. וגם הקול שלה... יש כאלו עם קול הרבה יותר טוב משלה.

מדהימה מדהימה אבל ../images/Emo4.gif

השמלה שהלבישו עלייה במסך הזהב לא הייתה מחמיאה במיוחד. היא נראתה מדהים, נכון, אבל השמלה לא עשתה חסד רב עם גופה מהכתפיים עד הבטן...

דודי א

New member
גם מה שהיא לבשה בכוכב נולד

גם בגמר של כוכב נולד היה לה בגד שחור צמוד מידי שהראה את הזרועות והכתפיים הרחבות היא נראתה "גדולה" מידי ... וגם "גברית"..

יש לה וואחד שריר...

יש לה קול טוב. בהתחלה חשבתי מדהים, אבל אין לה מנעד רציני..היו צריכים לעבד בשבילה את השירים כדי שיתאימו לה. אבל יש לה כל עמוק. אבל יש לה ידיים...נותנת לי כאפה מפילה אותי לרצפה...

מחתרון

New member
דווקא.............

יש לה אחלה מנעד הייתי מוכן להרדם על המנעדיים שלה כל לילה מה אתה סח ידידי ?

הספרנית

New member
דווקא הספרנית חושבת שהיא יפיפיה

וכדי להיות סקסית לא צריך להיות עור ועצמות, להיפך היא מלאה במקומות הנכונים.

אבל היא מקור מצוין לבדיחות,מערכונים

ומי לא ראה את ההופעה הבלתי נשכחת שלה עם לימור במקלחת(גם היא קצת גברית לא?)

TopSound

New member
כן מאוד גברית! הלוואי כל הבחורות...

היו גבריות כמותה...

למעלה